SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   OLAYLARIN ARDINDAN (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=12213)

Yiğiter 13.08.2007 12:44

-->: --->: -->: OLAYLARIN ARDINDAN

[QUOTE=ao19802206;235638]Ben sana suçluyuz diyen 250 tane mesaj gösterirsem burda BEN BİR YALANCIYIM DİYECEK MİSİN?[/QUOTE]

evet suçluyuz diyenler var..ama cümleleri şöyledir...

suçluyuz ama....hep sivasın çirkefliği hep o bilmem ne musanın yüzünden hep o ....... başkanın hep o .........bülent uygunun......hep o .........mehmet yıldızın yüzünden....

bu mu suçluyuz demek..

FurkaN 13.08.2007 12:45

-->: --->: -->: --->: OLAYLARIN ARDINDAN

[QUOTE=yaktinbizisivas;235645]hey dostum ne diyorsun sen .ben sadece arkadaşın yazdığın yadırgadım ..........biraz gerçekçiolun lütfen .hala daha pravakatörlük yapıyorsun .o sivaslı topçu bozuntusu musa gibi ...bırakın bu işleri[/QUOTE]

Arkadaş onu biz değil bütün Türkiye söylüyor 7 milyon Sivaslı... Maç bitti şimdi de kim daha kalabalık ona mı başladınız... TEBRİKLER...:D

Trabzonlu_1984 13.08.2007 12:46

--->: -->: OLAYLARIN ARDINDAN

[QUOTE=yigiter187;235633]trabzonun forumlaerına üye oldum inanın en ufak bir hakaret yazmadım ama beni siteden attılar...bırakın arkadaşlar..körler sağırlar birbirini ağırlar demişler..üye olmayın sitelerine falan ...yazık yani...suçluyuz deme erdemini bile gösteremiyorlar..bu kadar olur..[/QUOTE]
dostum o bizim sitemiz degil üye oldugun site kendini birtşey zanneden ve sanal alemde Trabz<onspor taraftarınca da itici bulunan bir site onlar kendilerini padişah zannederler ama hiçbir maça gelmezler gelselerde sessiz bir şekilde oturur çekirdek çıtlerler.
Ayrıca sana yapılanları orda gördüm üzüldüm seni kendi sitemize davet etmek isterim
[url]www.kalearkasi.net[/url]

ao19802206 13.08.2007 12:46

--->: OLAYLARIN ARDINDAN

[QUOTE]trabzon spora yapılan bu haksızlığın faturasını şimdi kim ödüyecek 2. 3 tane kendini bilmez trabzon düşmanı bu insanların cezasını trabzon spor çekemez YÖNETİMİN HEMEN İSTİFA ETMESİ LAZIM OLAYLARA BÖYLE SESSİZ KALAMAZLAR.....[/QUOTE]

Buna bak. Bu sadece biri. Olayları yanlış yere çekmeyi bırak.

Yiğiter 13.08.2007 12:46

-->: OLAYLARIN ARDINDAN

TRABZONSPOR BASİRETSİZ BECERİKSİZ YÖNETİMLERİN VE TEKNİK DİREKTÖRLERİN YÜZÜNDEN BUGÜNLERE GELMİŞTİR...KİMSYE SUÇ ARAMAYIN..

ao19802206 13.08.2007 12:47

[QUOTE=Trabzonlu_1984;235648]dostum o bizim sitemiz degil üye oldugun site kendini birtşey zanneden ve sanal alemde Trabz<onspor taraftarınca da itici bulunan bir site onlar kendilerini padişah zannederler ama hiçbir maça gelmezler gelselerde sessiz bir şekilde oturur çekirdek çıtlerler.
Ayrıca sana yapılanları orda gördüm üzüldüm seni kendi sitemize davet etmek isterim
[url]www.kalearkasi.net[/url][/QUOTE]

arkadaşım biz kendimizi ne zannediyoruz. Ne bu mesaj !

FurkaN 13.08.2007 12:47

-->: --->: OLAYLARIN ARDINDAN

[B][QUOTE=ao19802206;235644]Ya bırak arkadaşım adama bi sert girmeyle savaş başlattınız şimdi kıvırmaya başlıyosunuz. Bari başkanınızın ve teknik direktörünüzün dediğinin arkasında durun[/QUOTE]

Futboldan anladığın baya belli oluyor... Amerikan futbolu oynanmadı dün akşam haberin var değil mi?[/B]

yeniceri_can 13.08.2007 12:47

[QUOTE=izmirliyigido;235630]TRABZONSPOR'LU KARDEŞLERİM...

İNANIN BEN ÇOK ÜZÜLDÜM. 3 PUAN ALMANIZA 30 SANİYE KALASI BÖYLE OLAYLARIN OLMASI TRABZONSPOR İÇİNDE TÜRK FUTBOLU İÇİNDE ÇOK VAHİM BİR DURUM. KEŞKE SEZONA GALİBİYETLE BAŞLASAYDINIZ, ÇÜNKÜ SİZ BİZİM 30 SENEDİR ALKIŞLADIĞIMIZ VE HALENDE DESTEKLEDİĞİMİZ GÜZİDE KULBÜMÜZSÜNÜZ. LÜTFEN HAKARETİ VE SATAŞMAYI BIRAKALIM ARTIK. OLAN OLDU, KÖTÜ ŞEYLER GERİDE KALDI.

BEN HİÇ İSTEMEZDİM, BÖYLE 3 PUANI. KEŞKE FEDERASYON HÜKMEN GALİBİYETE KARAR VERMESEDE, MAÇ TEKRARI VERSE. YİNE BÖYLESİNE GÜZEL VE HEYECANLI BİR MAÇ SEYRETTİRSE İKİ KULÜBÜMÜZDE. AMA SEYİRCİSİZ OLARAK.[/QUOTE]

bence söylediklerin biraz saçma olmuş.Sanki Sivasspor taraftarı Trabzonlu futbolculara saldırmış gibi konuşuyorsun.
Senin futbolcuna adam gelip sahanın ortasında şamar atıyorsa (Trabzon emniyetine hiç bişey söylemiyorum) bunda kasıt ararım.

1967ss 13.08.2007 12:47

Beyler bakın ama bülent çok güzel bir laf etti.
Milliyetciliğin yayıldığı şehirden bahsetti.O ortamda böyle bir cümle kurulabiliyorsa sizler koltuklarınızda Trabzonspor'a karşı kullandığınız cümleleri iyi düşünün.

ao19802206 13.08.2007 12:47

[QUOTE=yigiter187;235650]TRABZONSPOR BASİRETSİZ BECERİKSİZ YÖNETİMLERİN VE TEKNİK DİREKTÖRLERİN YÜZÜNDEN BUGÜNLERE GELMİŞTİR...KİMSYE SUÇ ARAMAYIN..[/QUOTE]

Lafı değiştirme. Suçu kabullediğimiz 250 mesaj gösterebilirim YALANCIYIM diyecek misin.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:23.