![]() |
--->: PANKART YAPTIRIYORUZ...BUYRUN SİVASSPORU SEV
[QUOTE=sarilartekstil;418259]KARDEŞİM ZİRAAT BANKASINDAN HAVALE YAPTIM ŞUAN HESAPTA OLMASI LAZIM ŞUBE KODU 1507 CUMHURİYET ÜNİVERSİTE SİVAS DİYE DEKONTA YAZIYOR UMARIM BENİMDE ACİZHANE YARDIMIM DOKUNMUŞTUR YARDIM EDEN VE ETMEYEN TÜM ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİM.
SİVASIN ADININ OLDUGU VE DUYULDUGU HER YARDE VARIM. SAYGILARIMLA SARILARTEKSTİL ADINA MURAT SARI[/QUOTE] abi sen erken yaptınsa eft biraz geç yatıyor.sonra çıkabilir.emre sana haber eder... |
-->: --->: PANKART YAPTIRIYORUZ...BUYRUN SİVASSPOR
[QUOTE=okyay58;417794]Kardeş iyi has pankart yaptırılıyor ama hiçbir pankartı astırmıyorlarki Yiğido Gençlik yazan pankartı bile asamıyoruz. Bu hazırlanan pankartlar nasıl asılacak??[/QUOTE]
bu pankart asılmıyacak trubunde açılacak |
Bugün inşallah her şey yolunda gider....
|
ŞEHİR DIŞINDAN YARDIM YAPACAKLAR...
(+)1)yener_şahin (10 YTL)-------->>>>>>>>(gönderdi) (+)2)basayev58 (30 YTL)---------->>>>>>>>(gönderdi) (+)3)zaralı19 (5 YTL)-------------->>>>>>>>>(gönderdi) (+)4)abircan (10 YTL)-------------->>>>>>(gönderdi) (+)5)izmirli yigido (5ytl)--------->>>>>>(gönderdi) (+)6)engineer58 (10 YTL)---------->>>>>>>(gönderdi) (+)7)Murat SARI(50 YTL)------------>>>>>>(gönderdi) SİVASDAN YARDIM YAPACAKLAR... (+)1)YigidoKafaBozuk (5 ytl)-------->>>>>(gönderdi) (+)2)AhMeTTuRaN90 (5 YTL)----------->>>>>(gönderdi) (+)3)yigido0058 (15ytl)------------->>>>>(gönderdi) (+)4)merkez_emre (5 YTL)------------>>>>>(gönderdi) (-)5)furkancfc (5 YTL) (+)6)tykinik58 (5ytl)--------------->>>>>(gönderdi) (+)7)yeniçeri_can (5 YTL)----------->>>>>(gönderdi) (+)8)bugrakova (300 YTL)------------>>>>>(gönderdi) |
[QUOTE=sarilartekstil;418259]KARDEŞİM ZİRAAT BANKASINDAN HAVALE YAPTIM ŞUAN HESAPTA OLMASI LAZIM ŞUBE KODU 1507 CUMHURİYET ÜNİVERSİTE SİVAS DİYE DEKONTA YAZIYOR UMARIM BENİMDE ACİZHANE YARDIMIM DOKUNMUŞTUR YARDIM EDEN VE ETMEYEN TÜM ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİM.
SİVASIN ADININ OLDUGU VE DUYULDUGU HER YARDE VARIM. SAYGILARIMLA SARILARTEKSTİL ADINA MURAT SARI[/QUOTE] eyvallah abi keske herkes sen murat abi bugra ve dıgerlerı gıbı bu sehırın ve takımın kıymetını bılıp her işte azbucuk yardımda bulunsa bırlık olsa... neyse eftn buyuk ıhtımal yatmısdır abi tsk ettık :) |
[QUOTE=yener_sahin;417624]izmirli yigido kardeşimiz hesap numarası verin bende yatırayım dedi sanırım foruma henüz giriş yapmadı.yatırdı mı yatırmadı mı bilemiyorum.
münihliyigido58 kardeşimiz bütün uğraşına rağmen istanbuldan kendisine yardım edecek kimse bulamadı. engineer58 kardeşimiz hesap numarası teyid edilsin yatıracam dedi.ardından haber alamadım.yatırdı mı yatırmadı mı bilemiyorum. furkancfc kardeşimiz foruma giriş yaptı özel mesaj attığım halde cevap alamadım. tykinik58 kardeşimiz bende yardım edecem dedi hesap numarasını istedi yatırdımı yatırmadı mı bilemiyorum. diğer abilerimiz kardeşlerimizde sağolsunlar duyarlı davrandılar ve yatırdılar.[/QUOTE] Canım benim , Emeklerinize sağlık. . |
[COLOR="Green"][FONT="Comic Sans MS"]tam olarak isim ne kararlastımı haber verin arkadaslar[/FONT][/COLOR]
|
[QUOTE=YigidoGenclik38;419704][COLOR="Green"][FONT="Comic Sans MS"]tam olarak isim ne kararlastımı haber verin arkadaslar[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
ne ismi?? __________________________________________ |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:54. |