![]() |
Cevap: Sizce dunyanin en iyi kalecisi kim?
van derr sar yaşına göre çok çok ii eski bir kaleci olarak hep demişimdir bu adam da kaleci tipi var diye...
|
hiç bir değil hiçbiri de haketmiyor birinciliği.
1.mısır kalecesi: EL HADARY 2.kaleci:MUHAMMED KASİYD forzaanadolu,forzaislamfutbolu,forzasivasspor......;) antibatı,antiistanbul,antiavrupa....;) |
mısır'ın kalecisini konfederasyon kupasındaki maçlarını izliyorum ve begeniyorum kritik kurtarışları var ama dünya yıldızları arasında olmadığı için hiç el hadary den bahsetmezler...belkide iyi bir takıma gider ve dünyanın en iyi kalecilerinden biri olur ama şuan olamaz.dünyanın en iyi kalecisi olmak için avrupanın dev takımlarında olması gerekiyor bence.baksanıza casillas,van der sar, buffon,victor valdes,petr cech ankettekiler bile hep tanınmış dev külüplerde oynayan kaleciler.bu durumda mısırın kalecisinden bahsedilmez bile belkide 2 gün konuşulur sonra biter.acı ama gerçek bu değilmi...!
Saygılarımla...;) |
ARKADAŞ BENCE DÜNYANIN EN İYİ KALECİSİ. AKIN VARDAR, VE MİCHAE;)L PETKOVİÇ BAŞKA KİM OLACAK TARAFTARA SORASAN TARAFTAR DEDİGİN BÖYLE DER, EN İYİSİ, PETR CECH Tİ ONADA MİLİ TAKIMIMIZ ÜÇ TANE SALLADI..
|
büyük kaleci olmak demek büyük takımda olmak demektir .bu malesef yanlış ama yaygın bir kanı...
nice değerli panter gibi kaleciler var ki yükselemeden silinip gidiyor.kaybolup gidiyor.bunlardan birisi el hadary,muhammed kasiyd...:mad: |
A.B.D ' nin kalecesi süper konferans cup a sında güzel kurtarışlar yapıyor harbiden ama ABD futbolcularından kaybediyor adamlar topa çok yavaş vuruyorlar:D
|
konfederasyon kupasında mısır A.B.D ye yenilmesi çok kötü oldu...ilk golde kaleci elinden geleni yaptı ama golü kurtaramadı.A.B.D şanslıydı bir mucizeyle guruptan çıktı.ama kalecileride güzel kurtarışlar yaptı.dünki diger bir maç olan Brezilya-İtalya maçındada Buffon hiç iyi değildi bence...şuanki en iyi kaleci EL Hadary.....
|
BENCE HİÇBİRİ PETKOVİÇ DÜNYADA BANA GÖRE EN İYİSİ
|
bence en iyi kaleci oynayabılseydı AKIN olurdu.ondan baska kaleci taNımıyorum ama fırsat verilmedi.petkoviç hikaye ben size söyleyım öyle defansın arkasında kalecilik yapmak kolay tabi.yan topların yarısı gol oldu.yedigimiz gollere bakın.AKIN cok guzel kaleci.milli takıma gitmeli hatta biz oynatmayız bari orada oynasın.
|
petkoviç ve akın bana göre en güzeli
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:31. |