SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Sampiyonlar Ligi Rakiplerimiz!! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=25757)

Divriği58- 18.06.2009 23:01

Cevap: Sampiyonlar Ligi Rakiplerimiz!!

eğer iyi bir hazırlık dönemi geçirirsek iyi oyuncuları kadromuza katarsak önümüzde kimse duramaz....

haloday58 19.06.2009 01:06

allah yar ve yardımcımız olun inşallahhhhhh

yigido Atilla 19.06.2009 02:19

1.Shaktar Donesk (Ukrayna)
2.Celtic (Iskocya)
3.Panathinakos (Yunanistan)
4.Sporting Lisbon (Portekiz)
5.Anderlecht (Belcika)

*********** Rakiplerin güclerine göre siraladim *********************

1..Shaktar Donesk cok deneyimli takim ve kaliteli futbolculara sahip en kücük bir hatada rakibi cok cabuk cezalandirabilecek kapasiteye sahipler Eger oyun disiplininden kopmaz isek gol yollarinda biraz sans biraz da etkili olursak neden kazanmayalim...

2..Iclerinde en cekindigim Rakip Celtik ikili Mücedelerde cok sert oynayip rakipleri yildiriyorlar, Hangi takim olursa olsun rakibi kötü gününde yakalarlarsa kalbura cevirirler, Ingiliz sistemi korner ve yan toplara cok dikat etmeliyiz..... Ortasaha ve defans oyuncularimiza cok is düsebilir... Bu macta Balili ve kamanandan cok seyler bekliyorum..

3.Sivassporun futboluna cok benziyor kim gününde olursa maci kazanir yenilmeyecek bir takim degil .. Bizim ligimiz daha kaliteli oldugu icin sans bizden yana Uluslararasi ligler cok önem kazaniyor böyle maclarda

4... SportigLizbon Teknik kapasiteleri cok iyi ama ikili mücedeleyi sevmiyorlar rakip biraz sert olunca oyun disiplininden cabuk kopuyorlar saman alevi gibi belirli isiya sahip degiller rüzgar sert olunce alevleri ters tepiyor Sivasspor Futbolunu oynarsa yenebilecegimiz bir takim.....

5...Anderlecht Bu takimi evire cevire yenmez isek bizim bu turda isimiz yok !! sadece yillar önce yaptigi isimleri var Tur sansimiz cok yüksek... her yönden bu takima karsi sansliyiz

.

yigido Atilla 19.06.2009 02:24

[QUOTE=SECURITY;528989]shaktar donetsk cikmasinda kim cikarsa ciksin[/QUOTE]

UEFA kupasi final macinda galiba 3 hafta önce bizimle hazirlik maci yapan Bu takim degilmiydi !!! shaktar donetsk, 2-4 Sivasspor Ne olursa olsun hazirlik maclari bile cok önemli !!! Böyle maclari 3 büyükleri destekleyen Türk hakemleri yönetmeyecek ????

muco5806 19.06.2009 12:06

[QUOTE=yigido Atilla;529228]UEFA kupasi final macinda galiba 3 hafta önce bizimle hazirlik maci yapan Bu takim degilmiydi !!! shaktar donetsk, 2-4 Sivasspor Ne olursa olsun hazirlik maclari bile cok önemli !!! Böyle maclari 3 büyükleri destekleyen Türk hakemleri yönetmeyecek ????[/QUOTE][B]Aynen katılıyorum ki bu saatten sonra rakibin kim olduğuda önemli değil.Ama bi Panatinahikos iyi olur gibime geliyor veya Anderlecht[/B]

muco5806 19.06.2009 12:08

[B]Bu turda gelebilecek rakipler hep dişimize göre.Bizi çok zorliyacak bi takım göremiyorum...[/B]

yigidoilyas 19.06.2009 12:21

gardaşlar kimle oynayacagımızın pek önemi yok. birşeyler hedefliyorsak önemli olan zoru başarmak. sonucta biri karşımıza rakip olarak gelecek, bizim asıl olarak yönetim , taraftar , takım dayanışması halinde olup sivas sporumuza gerekli takviyeleri yapıp. motivasyonunu üst düzeyde tutup, yigidolar gibi hazırlamak. ;)

yigidoilyas 19.06.2009 12:23

Hiç birtakım kolay lokma degildir. Fakat biz hiç degiliz. ALLAHIN İZNİYLE YİGİTLER :rolleyes:GİBİ GİDİP GELECEGİZ. KUPAYI ALMADAN DÖNMEK YOK YOLA DEVAM.

YiğidoGençlik 19.06.2009 14:44

[B]Saldır Sivasım Sensin Şampiyon
Ne beşiktaş ne fener ne de cim bom bom
Her zaman her yerde Şampiyonlar Liginde
En büyük sensin bu alemde..[/B]

bucansanafeda 20.06.2009 20:05

gardaşlar kimle oynayacagımızın pek önemi yok. birşeyler hedefliyorsak önemli olan zoru başarmak. sonucta biri karşımıza rakip olarak gelecek, bizim asıl olarak yönetim , taraftar , takım dayanışması halinde olup sivas sporumuza gerekli takviyeleri yapıp. motivasyonunu üst düzeyde tutup, yigidolar gibi hazırlamak

çok iyi demişsin gardaş

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:29.