![]() |
Cevap: TSL/Sivasspor-Trabzonspor
Kimse kusura bakamsın,gözbebeğimiz Sivas'ımıza,Sivasspor'umuza yılboyu küfür edecekler,ben de karşılık vermeyeceğim.Ben kabul etmiyorum.Trabzonspor'dan nefret ediyorum..Fenerden,beşiktaştan,galatadan bile daha çok nefret ediyorum bu takımdan..Bu takımı yenmek bana hayatımın en büyük zevkini veriyor.Rakip taraftar kısmını dolduran Bordo-Mavilerin yüzieri asık öylece oturmalından mutlu oluyorum.
[B]Trabzon Sivas'a karşı nötr idi.Biz bu nötrlüğü nefrete dönüştürdük. Sivas Trabzon'u severdi.Onalr sevgimizi nefrete dönüştürdü.[/B] Son olarak nostalji iyidir.:) [URL=http://img34.imageshack.us/i/1000453n.jpg/][IMG]http://img34.imageshack.us/img34/4658/1000453n.jpg[/IMG][/URL] |
Cevap: TSL//SİVASSPORUMUZ-trabzonspor
[QUOTE=58güven58;543641]bu uyarıyı dıkkate almak en guzelı. konuya sadece macla ılgılı yorumlamak yakısır bıze. karsı takıma hakeret edıp kucumsemek bıze yakısmaz. onlar yapıyo dıye dusunenler var aramızda ama bu bızımde onları asagılamamızı gerektırmez. karsılıklı olarak tansıyonu yukseltmek ne bıze nede onlara yakısır.
macla ılgılı korkularım ve kötü hislerım var ama anderlect macında da ıcımdekı hıs banko tur atladık dıyodu.umarım yanılırımda trabzonspora yıne dar ederız o sahayı. allah yardımcımız olsun.. mac cok zor gececek,cantada keklık bı mac degıl. en buyuk ıs taraftarda lutfen arkadaslar bu macta ıtıcı guc olalım,her turlu destegı verelım yıgıdolarımıza.[/QUOTE] Valla Güven'im TS camiasının bize yaklaşımı farklı.O sebepten bu konuda yumuşak ve ağırbaşlı olamıyorum.Bir SİVAS'lı olarak memleketime laf ettirmem.Kinayeli,şaka yollu takılmalar başım gözüm üstüne,Bursasporlular yapsın,Ankaragücü taraftarı yapsın,kim yaparsa yapsın...Ama kökeninde Trabzon olan ademoğlu bana,şehrime ve takımıma iltifat bile yapmasın. "yumuşak başlıysam kim demiş uysal koyunum kesmeye gelir ancak çekmeye gelmez boynum" |
[B]senden nefret ediyorum trabzonspor
iğreniyorum senden trabzonspor... iğrençsin... vebalı hastalık saçan bir hamsi gibi düşünüyorum seni trabzonspor. kokuşmuş iğrenç bir hamsi sürüsüsün sen trabzonspor [/B] |
[QUOTE=Metal Gear;543653]Kimse kusura bakamsın,gözbebeğimiz Sivas'ımıza,Sivasspor'umuza yılboyu küfür edecekler,ben de karşılık vermeyeceğim.Ben kabul etmiyorum.Trabzonspor'dan nefret ediyorum..Fenerden,beşiktaştan,galatadan bile daha çok nefret ediyorum bu takımdan..Bu takımı yenmek bana hayatımın en büyük zevkini veriyor.Rakip taraftar kısmını dolduran Bordo-Mavilerin yüzieri asık öylece oturmalından mutlu oluyorum.
[B]Trabzon Sivas'a karşı nötr idi.Biz bu nötrlüğü nefrete dönüştürdük. Sivas Trabzon'u severdi.Onalr sevgimizi nefrete dönüştürdü.[/B] Son olarak nostalji iyidir.:) [URL=http://img34.imageshack.us/i/1000453n.jpg/][IMG]http://img34.imageshack.us/img34/4658/1000453n.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE] anartosis faciası değilmi yaa :D :D :D rum takımına yenilmiş trabzonspor normal değilmi ataları bir zaten :P bunlarda pontus rumu değilmi zaten :P :D :D kardeşlerine kıyak geçmiş hamsiler :D çok görmem :D |
Otel bulmuşlar mı?
Yoksa bizim garajdan arabayı çıkarayım,yere de iki döşek serdi mi tamamdır! 25-30 kişi bizde kalabilir yani..:D |
Sivasspor'umuz kazanır,hatta skoruda veriyim 3-0 :D :D :D :D
|
[QUOTE=FatihCan;543667]anartosis faciası değilmi yaa [/QUOTE]
FAcia ya da hezimet,ne dersen de!:) Kaderin cilvesi herhalde ki en yakın dostum,hatta can dostum mu desem bir Trabzonlu.:) Ama zaten lafımız Trabzon'a ve bize kombine küfür ederek nefret ettiren taraftarınadır. Bu kadar eğlenceden sonra maçı konuşmaya başlayalım.. Ben bu maçta Trabzon'un sağ tarafının zayıf olacağını düşünüyorum.Erman Kılıç ve Murat erdoğan ikisi de oynamalı bence.İkisi bir Serkan'ı madara eder herhalde.geçen sezonki 3-0lık maçta olduğu gibi tüm golleri ordan atarız.Hayrettin bile onalrın sağ kandını falç ettiyse Murat Erdoğanla,Erman ne yapar Allah bilir.:) Bizim için tehlikeli oyuncu Colmandır bence.Tam oturmamış defansımızın arkasına ya da aradana atacağı paslar bizi zor durumda bırakabilir.Alanzinho bir iki darbeden sonra oynayamayacktır zaten.Hoş,Dağaşan ya da Onur çok iyi kesecektir onu.İlerde Ersenle başedebilecek defansları yok bence.Uzun topalrın hepsi bize gelecektir.Geçen seneden devam eden zaafımız var ki o da yerden kısa paslarla oynayan takımlara karşı kötüyüz.Bu yüzden Ts'nin yerden pas trafiğini çok iyi kesmeliyiz.Büyük ihtimal Hugo Broos bu taktiği deneyecek bence. |
Kaptanlarını bir bir yiyen takımdan hayır gelmez. Bu maç bizim
|
[QUOTE=FatihCan;543664][B]senden nefret ediyorum trabzonspor
iğreniyorum senden trabzonspor... iğrençsin... vebalı hastalık saçan bir hamsi gibi düşünüyorum seni trabzonspor. kokuşmuş iğrenç bir hamsi sürüsüsün sen trabzonspor [/B][/QUOTE] İşte olay budur.Dsüncelerimi kısaca özetlemiş Fatih abi. |
[B]ya nefret ediyorum şu trabzondan ..keşke laik olduğu 2.lige bir düşsede kurtulsak şu hamsilerden...şu ligde sevmediğim tek takım ts ya....sivasın şampyonlğunu göreceğme bunların küme düşmesini görsem daha çok sevinceceğim valla :))[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:20. |