![]() |
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]BAYANLARINDA HAKKI TRİBÜNDE OLMAK...[/FONT][/CENTER][/I][/B]
[COLOR="Red"][CENTER][I][B][FONT="Comic Sans MS"]SANAL SİVASSPOR'LU DEĞİLİZ GERÇEK SİVASSPORLUYUZ..[/FONT][/B][/I][/CENTER][/COLOR] |
..
[QUOTE=Onur Büyükdere][B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]BAYANLARINDA HAKKI TRİBÜNDE OLMAK...[/FONT][/CENTER][/I][/B]
[COLOR="Red"][CENTER][I][B][FONT="Comic Sans MS"]SANAL SİVASSPOR'LU DEĞİLİZ GERÇEK SİVASSPORLUYUZ..[/FONT][/B][/I][/CENTER][/COLOR][/QUOTE] EVETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT |
[QUOTE=abircan]GEÇEN YILKİ KARAGÜMRÜK VE SARIYER MAÇI İBRET ALINMALI, HER İKİ MAÇTADA SİVASLI BAYANLARIN NE KADAR İLGİLİ VE KATILIMCI OLDUKLARINI GÖRDÜK, FUTBOL ARTIK YENİ NESİLLERİN BAYAN ERKEK DEMEDEN İLGİ ALANINI İŞGAL ETMİŞ DURUMDA, TARAFTAR VE KULÜP KÖKLEŞMEK İSTİYORSA BAYANLARI KAZANMAK ZORUNDAYIZ, HAYATIN YARISINDA HATTA BAZAN DAHADA FAZLASINI DOLDURAN KADINLARIMIZINDA AYNI KEYİFİ PAYLAŞMALARINI YAŞAMALARINI İSTERİZ.[/QUOTE]
sağ olasın allah razı olsun bayanlara destek verdiğin medeni düşüncelerinden dolayı inanki ben 2defa ist oynanan maçlara gitim gardaşlarım heleki 67genç taraftarlarderneğinden arkadaşlarla tanıştım medeni sevecen ler serhan gardaşım amigomuz hepsi harika insanlar tek bayan taraftar olmama rağmen maçı zevkle seyrettim tüm yiğideleri maçlara bekliyoruz işim gereği ancak ist maçlara gidebiliyorum gönül isterki tüm maçlara gitmeyi saygılarımla ölümüne svs |
67 ye üye yiğide varmı arkadaşlar?????
|
butun kızlar toplandık
bayanlar samsun macına mutlaka gıdelımmmmm
|
MAÇLARA GİTMEK BAYANLARINDA EN DOĞAL HAKKI TABİKİ
BAYANLARIN OLDUĞU TRİBÜNLERDE KÜFÜR VE KAVGA OLMUYOR...Sivasspor.com1 Sivasspor.com1 Sivasspor.com1 |
Alıntı:
DJMuRaT´isimli üyeden Alıntı KADININ YERİ EVİDİR!!!!NE İŞİ WAR MAÇTA FELAN.....FUTBOLDA TRİBÜNDE ERKEK ADAM İŞİDİR!!!!!!BURDA BAZI LİGHT ERKEKLER YOK YİĞİDELER TRİBÜNE FELAN DEMİŞ GEÇİN BUNLARI......HİÇ Mİ ÖRF ADET DUYMADINIz!!!!!!!!!!!! maçaluk yapıyorsun sen ırak yada iran'a yerleş medeni ol.nedemek evet tirübündeyiz varmı diyeceğin sen gelme medeni ol ya futbol sadece sivaslı erkek taraftarların svs kulubuü size ait değil 3 büyük kulubün bayan taraftarlarına saygı duyduğu gibi sizide medeniyete davet ediyorum beyin yapınızı değiştirin çok komiksin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa evet trübünlere akın edeceğiz bayan yiğide olarak örgütleşeceğiz şimden sonra svs sporunda yiğideleri tirübünlere akın edecek Bir söz vardır: "Değişemezsek gelişemeyiz,gelişemiyorsak aslında yaşamıyoruz demektir" Arkadaşlar hayatta değişmeyen hiç bir varlık gösteremezsiniz.Mutlaka bir değişime uğruyordur. Eskiden kız çocukları için"Kız çocuğu okuyup ta ne yapacak,otursun evinde" Denirdi. Çok kısa bir tarih öncesi böyleydi.Ama şimdi onu söyleyenler ne kadar yalnış bir şey olduğunu anlamışlardır eminim. Dünyada hiç bir şey elbetteki erkeklerin tekelinde değildir. Kadının olmadığı yerde başarıda olamaz.Onun için o eski düşüncelerden vaz geçip çağa ayak uydurup modern dünyada biz türk toplumuda yerimizi almalıyız.Bırakın sporu seven bayanlarımızda tribüne giderek maçlarını izlesinler.Hiç kimse futbolu tekeline almaya hakkı yoktur sanıyorum. Saygılar. |
[B][FONT="Comic Sans MS"][CENTER]BAYAN LARIN OLDUGU YERDE EN AZINDAN KÜFÜR OLMUYOR......[/CENTER][/FONT][/B]
[B][COLOR="Magenta"][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]HAYDİ YİĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞİDELER TRİBÜN E[/FONT][/CENTER][/COLOR][/B] |
[QUOTE=yusuf_07]67 ye üye yiğide varmı arkadaşlar?????[/QUOTE]
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Gardaş şuanda yok ama inşallah olur....[/COLOR][/FONT][/I][/B] |
[QUOTE=serhankaburcuk][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Gardaş şuanda yok ama inşallah olur....[/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE]
üyelik icin sanirim dernege gitmek lazim :) hmmm yolumuz düserse insallah oluruz artik :) |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:24. |