![]() |
Cevap: Sivas İçin Oy Ver
Adana tekrar peşimize takıldı bu arada
Sıracalıları Azıtmah ilazım :D |
sivas yükselişini sürdürüyor.. ilginç olan bizim gibi Türkiye nin herbir yanına yerleşmiş olan bir sivaslı profili yerine giresun orada ne gezer!.. haydi arkadaslar sivas her platformda kendini göstermeli..
|
adana yı gecmstık fakat gerı gecmısler bızı:(son güne kadar gevsemeden devam etmelıyız yoksa bu sıraları nasıl hızla tırmandıysak aynı hızla gerılerızde..
haydı oy verelım arkadaslar,bu ıs inada bindi! |
yemişim burdaki tüm illeri 1 günde böyle oluyorsa 16 gün sonra birinci oluruz biz
|
[B][COLOR="Indigo"]memleketim için oyumu kullandım
fikrimi herkesle paylaşmak istiyorum sonuç ortada tek sebep lorant elindeki futbolculara göre bir sistem oturttu takıma bu sistem tam oturmaya başlayınca sabırsız davrandık ve lorantı kovduk bülent efendiyi takımın başına getirdik sonra oturan sistemle zaman zaman bir kaç şanslı takviye ile başarı geldi ama takviye yapılırken takımın omurgası bozulmadı ne zamanki bülent denilen herif havaya girdi kerametin kendisinde oldugunu zannetti yandık o zaman geri zekalı başarılı olan kadroyu hallaç pamugu gibi dagıttı takımı kendisi gibi beş para etmez adamlarla doldurdu ve rezalet başladı sonuç ortada hem kendisini hem takımımızı mahvetti ve bizleri agzımızı açamayacak duruma getirdi bu takım düşmeyecek dört gözle bu takımın düşmesini bekleyen başta bülent ve onun gibi bekleyenler se-vi-ne-me-ye-cek-leeeeeeeeeeer[/COLOR][/B] |
oy vermeyenler oyunuzu verin lütfen 15. sıradayız. ilk 5e girmek yakışır bize
|
bugünkü oyumuda kullandım. herkes kullansın ve tanıdığı herkese haber versin. bu iş inada bindi.
|
admınler kaldırmayın oylama bitene kadar konuyu
bn günde 5 tane oy veriyom sivas tokat erzuruma veriyom |
[QUOTE=DeathRow;608132]admınler kaldırmayın oylama bitene kadar konuyu
bn günde 5 tane oy veriyom sivas tokat erzuruma veriyom[/QUOTE] kardeşim artık erzuruma oy verme sadece sivasa kullan yeter erzurum bizden üstte rakibimiz. |
BUGÜNDE 4 OY GİTTİ SİVASIMA,ŞIRNAĞA,HAKKARİYE BİZE YAKIŞAN İLK 5,DE OLMAK
HERKESİ BU KONUDA DUYARLI OLMAYA ÇAĞIRIYORUM |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:57. |