![]() |
Cevap: Rıza Hoca İstifa Etti
[QUOTE=Salim58;845646][B]Kamilin maçtan alınışındaki yaptığı hareketleri ya görmüyorsun veya görmemezlikten geliyorsun.
Bu takımın hocasına ve futbolcusuna eleştiriyi kabul edebilirim ama küfürü asla kabul etmem. Hiçbir Sivaslı hatası yanlışı ne olursa olsun hocasına futbolcusuna küfür edemez etmemeli. Senin burada küfür edenlere helal olsun demen nekadar saçma bir cümle olmuş yakıştıramadım.[/B][/QUOTE] [B] Salim abi ben ozaman yalnis yazdim... evet Küfür deyil elestiriyi yazacaktim bunu karistirdim Pardon... ama dedin gibi bunlarla Helal Olsun cünkü bunlar yapmasalar bizim Takim da bisey deysmes onu demek istedim....[/B] |
[QUOTE=tekdoktiri;844993]ya hoca uzun soluklu olmalısın sen şu kamilmi ne oynatma artık********* takım onkişi oynuyor sen gömüyonmu[/QUOTE]
Bunu oku ve belki anlarsin.......:rolleyes: Grosicki gercekden cok yetenekli oyuncu saha icinde olan olaylara baktiginda adamda top oynama isdegi kalmiyor ben bir oyuncu olsam aynisini bende yaparim takimda anlasilmayan bir seyler var sanki takin ikili oynuyor erman enoroma kadir baskali saha icinde yok sayiliyornasilki ordu spor macinda seyircinin ayaga kalkmasiyla ermani sunu bunu oynamaya basladi önceden ermanin saha icinde elini sallayarag 22 dakika ayagina top degmedini ben biliyorum bunu sizlerde biliyorsunuz demekki bu kisilerin arkasindaki sopa yetersiz yorum sizin saygilar |
Grosicki iyi futbolcu ama ne o oynamak istiyor ne de riza oynatmak istiyor. Adam kotu bi kere calisirsa tekrar girer kadroya. Cunku onceleri hep ilk 11 deydi
|
hiç supriz olmaz ne kadar da sevsekde kişiliğini hedef yüksek olmalı rıza hoca ile bir yere varılamaz yönetim duygusal yaklaşırsa iş yürümez umarım doğru kararlar çıkar
|
[QUOTE=DOGU_BEY;845434][B]
hiç merak etme hocam paylaşacağım, sadece zamanı gelsin az biraz bekleyelim neler olmuş neler bitmiş paylaşacağım...ama şu an sadece bu takım için susuyorum ve susmalıyız diyorum...[/B][/QUOTE] Her doğru her yerde söylenmez, susmana saygı duyuyorum. Ama ne zamanki sustuk, o zaman kaybettik... |
[B][QUOTE=poyrazer5858;845470]uzun zamandır yorumlarını takip ediyorum. senin hakkında edindiğim izlenim şu:sivas galip geldiği zaman bir adım geri çekiliyosun, mağlup olduğunda da bir adım ileri çıkıyorsun.
hasılı, çok sinsi bir adamsın.[/QUOTE] uzun zamandır beni takip etseydin böyle uzun boylu laflar etmezdin...aç bak geçmiş yorumlarımı kimlere ne kadar destek verip arkasında durmuşuz, mesela sizin dokunulmaz Rıza hocanız ilk geldiğinde nasıl destek vermişiz, beni uzun zamandır takip etseydin son 1-2 haftadaki yorumlarıma bakıp ahkam kesmezdin..sizler eleştiriyi veya fikir değiştirmeyi ihanet veya sinsilik sanıyorsunuz...Oysa şunu kavrayamıyorsunuz ki kalıcı olan Sivasspordur, isimler geçicidir..Bir insanın nasıl doğruları anlatılır ve övülürse hataları da eleştirilir..Fakat asıl sizin gibi 4-5 kişi burada birilerinin avukatlığını yaparak sinsilik peşinde...[/B] |
[QUOTE=poyrazer5858;845470]uzun zamandır yorumlarını takip ediyorum. senin hakkında edindiğim izlenim şu:sivas galip geldiği zaman bir adım geri çekiliyosun, mağlup olduğunda da bir adım ileri çıkıyorsun.
hasılı, çok sinsi bir adamsın.[/QUOTE] ya arkadaş sinsilık yok bence bende uzun zamandır bır çok yorumu takip ediyorum doğubey kendisi cevap versin sana ama o da bende ve bir kaç arkadaş daha hatırladıklarım keko izmirli yiğido karşıyakalı gibi arkadaşlar ligin başından bu gune rızayı eleştiriyoruz...........onu savunanlar bence seyirci bizim gibi düşünenlerin gerçek taraftar olduğunu düşünüyorum biz rıza hocanın şahsıyla alakalı sözümüz yok oyuncular arasındada bölünme var taraftarda da değişik bir tip adam TAKIM çay bardağı taraftar çay olmuş rıza kaşım içimize tuz atarak karıştırıp duruyor....skora takılmıyoruz biz şuana kadar rıza yonetiminde bence en fazla 7 8 maç ıyı oynadık gerisi yalann o maçlarıda bireysel yeteneklerle götürduk takım oynuyla diğil |
[QUOTE=DOGU_BEY;845997][B]
uzun zamandır beni takip etseydin böyle uzun boylu laflar etmezdin...aç bak geçmiş yorumlarımı kimlere ne kadar destek verip arkasında durmuşuz, mesela sizin dokunulmaz Rıza hocanız ilk geldiğinde nasıl destek vermişiz, beni uzun zamandır takip etseydin son 1-2 haftadaki yorumlarıma bakıp ahkam kesmezdin..sizler eleştiriyi veya fikir değiştirmeyi ihanet veya sinsilik sanıyorsunuz...Oysa şunu kavrayamıyorsunuz ki kalıcı olan Sivasspordur, isimler geçicidir..Bir insanın nasıl doğruları anlatılır ve övülürse hataları da eleştirilir..Fakat asıl sizin gibi 4-5 kişi burada birilerinin avukatlığını yaparak sinsilik peşinde...[/B][/QUOTE] Ben aslinda yorumlari her Gun okurum ama az yorum yaparim Bencede sen Elestirmeye kötülemeye yer ariyorsun |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:37. |