![]() |
Cevap: Transfer Dosyası
Bu sene yerli transferlerinden memnundum ben şahsen, yabancı transferleri de inşallah Chrisantus gibi iyi olursa transfer dönemini iyi geçirdik diyebiliriz.
Bundaki en önemli etken ise aldığımız futbolcuların aşırı kaliteli olmasından ziyade Aydın dışında ilk 11'den kimseyi göndermemiş olmamız bence. |
transferler iyi hadi nazar değmesin inşallah bi sesvar da olursa süper olur..ama kayserinin uğursuzluğunu getirir diye korkuyorum...çünkü kayserinin kadrosu çok iyiydi.
|
[QUOTE=DOGU_BEY;915146][B]
evet gidecek ama benim bildiğim yüzde 40..yani 5 milyona satsak 2 milyon euro civarı moskovaya gidecek..[/B][/QUOTE] [B]Bütün dert dava 800bin Euro içinse neden gitsin ki?Değmez mi bu oyuncu için bu kadar para ..Sonuçta yaptıkları ortada.Bu transfer kar-zarar hesabı yapınca mantıksız geliyor.Yine de vardır bir ince hesabı..[/B] |
[QUOTE=Soyözen;915203]Bu sene yerli transferlerinden memnundum ben şahsen, yabancı transferleri de inşallah Chrisantus gibi iyi olursa transfer dönemini iyi geçirdik diyebiliriz.
Bundaki en önemli etken ise aldığımız futbolcuların aşırı kaliteli olmasından ziyade Aydın dışında ilk 11'den kimseyi göndermemiş olmamız bence.[/QUOTE] Aynen oyle en onemlisi iskelet kadroyu korumak ve üzerine birkac nokta transfer yapmak. Yedek kulübesini zenginlestirmek. |
Samsunspor'da hareketlilik devam ediyor. Bir çok oyuncu önerilmesine rağmen ince eleyip sık dokuyan ve titizlikle çalışmalarını sürdüren Başkan Emin Kar ve kurmayları
görüşmelerini yoğunlaştırdı. Fenerbahçe'den Recep Niyaz, Ganalı Attamah, Adana Demirspor'dan Erçağ Evirgen, Sivasspor'dan Aykut Öztürk ve Timur Bayram Özgöz Samsunspor'un temas halinde olduğu oyuncular..Kaynak:Samsunsporum.net................... Bu haber 20 Temmuz 2014 tarihli bir haber...Eğer bir aksilik olmazsa sivasspor Timur u Sinan Yılmazer e karşlık Samsunpora kiralık verecek gibi gözüküyor... |
Tüm transferlerin takımımıza başarılar getirmesi dileği ile
hayırlı uğurlu olsun. |
Yeni Diyarbakırspor'dan kaleci Serkan Demirkol 2 yıllık sözleşme imzalandı.
|
Kayserispordan, 1997 doğumlu Sivaslı genç orta saha oyuncusu Aykut Aydın ile 3 yıllık sözleşme imzalandı. Genç oyuncu 4 Eylül Bld alt yapısında yetişip Kayserispor'a transfer olmuştu.
|
Serkan demirkol kesin mi kardeşim imza atılmış mı yani ?
|
[QUOTE=hergele0758;915326]Serkan demirkol kesin mi kardeşim imza atılmış mı yani ?[/QUOTE]
TFF'nin kendi sitesine bakılırsa kesin. [url]http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiId=778813[/url] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:48. |