![]() |
--->: -->: --->: STADYUM MUHTEŞEM OLUYOR....
[QUOTE=musab58;177741][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]
Yine buna şükür eskiden daha kötüydü perişan haldeydi....[/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE] ben özellikle Tren Garı tarafındaki boş bölümün düzeltilmesi gerektiğini düşünüyorum. Orası hiç hoş görünmüyor. Ana cadde üzeri ve medya da o bölümden geliyor, rakipler de. |
-->: --->: -->: --->: STADYUM MUHTEŞEM OLUYOR....
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"][QUOTE=leblebi82;177750]ben özellikle Tren Garı tarafındaki boş bölümün düzeltilmesi gerektiğini düşünüyorum. Orası hiç hoş görünmüyor. Ana cadde üzeri ve medya da o bölümden geliyor, rakipler de.[/QUOTE]
O bölüm düzgün değil mi en azından dışardan düzgün duruyor cadde tarafı iyi görünüyor ana kapının olduğu bölüm daha derli toplu duruyor...[/COLOR][/FONT][/I][/B] |
--->: STADYUM MUHTEŞEM OLUYOR....
Daha önce stadyumun güzel oldugu hakkında haberler cıkmıstı ama Sivas dısında olanlar bunu gorememişlerdi. Sagolsun kardesımız resmi bulup koymus Allah ondan razı olsun bizde bayagı merak edıyorduk.
|
--->: STADYUM MUHTEŞEM OLUYOR....
Sivassporumuza Lig'in 2. Yarısında Başarılar Diliyorum
|
--->: -->: --->: -->: --->: STADYUM MUHTEŞEM OLUYOR....
[QUOTE=musab58;178001][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]
O bölüm düzgün değil mi en azından dışardan düzgün duruyor cadde tarafı iyi görünüyor ana kapının olduğu bölüm daha derli toplu duruyor...[/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE] ana kapının olduğu bölüm değil çay bahçesinin şehir merkezine yakın tarafı benim kastettiğim. bence mutlaka iyi bir çevre düzenlemesi lazım. Stad bizim aynamız |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:33. |