![]() |
--->: Mehmet YILDIZ
yha bide milli takımda kendini gösterse ne gzl olurdu dimi
|
çok başarılı bir oyuncu gelecegi aydınlık olan bir oyuncu
B A ş A R I L A R |
[B]VALLA MİLLİ MAÇTA SEMİH ŞENTÜRK YERİNE TABİKİDE M.YILDIZ oynamalıydı..[/B]
|
[B][I]Selamlar herkese.
Mehmet Yıldız bence fenerbahce de semih'in yerine forvet oynayabilecek kapsitede bir oyuncu semihten üstün bir oyuncu olduğunu düşünüyorum ama sivasspordan gitmesini asla istemem daha o bize cok lazım. yolu açık olsun umarım milli takımımızında vazgeçilmez forveti olur.[/I][/B] |
-->: Mehmet YILDIZ
mehmet yıldıza hemşerimize başarılar...
|
Futbol-futbolcu oynandığı ve oynadığı zaman zevk alır-alınır.
Birde uyum,gereklilik ölçütü olması gerek.Ne kadar pahalı,yıldızlaşmış futbolcular olursa olsun oynadığı takımda sisteme uyması gerekmektedir. Mesela,Servet ÇETİN oynadığı kulüblerde bence uyum sorunu var dahası ya sisteme ayak uyduramıyor yada yetersiz kalıyor,SİVASSPOR'da oynarken hem takıma,hemde sisteme adapte olmuşdu.Nihayetinde oynadığında hem kendisi hemde takım zevk alıyor,hedefe ulaşıyordu. Buna benzer bir çok örnek varken,Mehmet YILDIZ'ın öncelikle gideceği takımda huzursuz bir şekilde takımına adapte olarak göze hoş gelen futbol sergilemesini temenni ederim.Herşeyden önce futbolcu yapısı orantısında takım sistemine uygun olması gerekmektedir,yoksa hem kendisi hemde oynadığı takım yıpranır. Dahada önemlisi,SİVASSPOR'da oynarken,mehmet YILDIZ bir İDOL olmuşdu,umarım bu istikrarını kaybetmez. |
Bülent Uygun: "Mehmet Yıldız'ı Satmazsak Şampiyon Oluruz"
Gençlerbirliği karşısında haklı bir galibiyet aldıklarını ifade eden Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, devre arasında Mehmet Yıldız'ı satmazlarsa şampiyon olabileceklerini söyledi. Gençlerbirliği karşısında haklı bir galibiyet aldıklarını ifade eden Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, devre arasında Mehmet Yıldız'ı satmazlarsa şampiyon olabileceklerini söyledi. Turkcell Süper Ligi'nin 17. haftasında Gençlerbirliği'ni konuk eden Sivasspor, Mehmet Yıldız'ın ayağından kazandığı 2 golle maçı 2-0 kazanmasını bildi. Bu sonuçla Sivas, bu sezon kendi evinde hiç puan kaybetmeyen takım olma özelliğini de sürdürdü. Maç sonrası bir açıklama yapan Sivasspor teknik patronu Uygun, galibiyetten dolayı futbolcularını tebrik etti. Gençlerbirliği'nin puan olarak hak etmediği bir konumda bulunduğunu belirten Uygun, sahada oldukça çetin bir mücadele geçtiğini ve gülen tarafın kendileri olduğunu ifade etti. Uygun, "500. resmi maçımızı kazandık. Puan olarak bulunduğu yeri haketmeyen Gençlerbirliği'ni iyi etüt ettik. Maçta 10 kişi kalmamıza rağmen daha iyi oynayan ve maçı isteyen taraf olduk. Kazandığımız için futbolcularımı tebrik ediyorum." şeklinde konuştu. Sivasspor'un kısıtlı imkanlarına rağmen çok başarılı bir ilk yarı geçirdiğini vurgulayan teknik adam, futbolcularına sahip çıkılmasını istedi. Uygun, "Kısıtlı bütçemizle bu takımı buralara getirdik. Artık bu futbolculara sahip çıkmanın zamanı geldi. Sadece Başkan Mecnun Otyakmaz, yönetim kurulu, Vali Veysel Dalmaz, Belediye Başkanı Sami Aydın ve Bakanımız Abdullatif Şener'in katkılarıyla bu takımdan beklenen yerine getirilemez." dedi. Devran'ın kırmızı kart pozisyonuyla ilgili olarak da Uygun, devre arasında bu konuyu hakeme sorduğunu dile getirdi. Maçın orta hakemi Fırat Aydınus'un iyi niyetli bir maç yönettiğini belirten Uygun, kendisi dahil birçok kişinin hakemleri yıpratan açıklamalar yaptığını kaydetti. Bundan dolayı hakemlerden özür dileyen Uygun, maaş, prim ve sendikasıyla hakemliğe yeni bir statü kazandırılması gerektiğini vurguladı. Devre arasında Mehmet Yıldız'ın satılıp satılmayacağı konusunda da Bülent Uygun, golcü futbolcu Yıldız'ı kulübün borçlarını ödemek için satmak istediklerini söyledi. Bu futbolcunun takım için çok önemli olduğunu belirten Uygun, O'nun takımın başarısında en büyük paya sahip futbolculardan olduğunu dile getirdi. Uygun, şunları söyledi: "Parayı bastıran Mehmet Yıldız'ı alır. Ben iddia ediyorum Mehmet gibi bir futbolcu yok. Çok bilenler çok anlatıyor. Çok konuştukları için de bişeyden anladıkları yok. Mehmet, bugün attığı gollerle de ne kadar iyi bir futbolcu olduğunu gösterdi. O'nu satmazsak, 'şampiyon olmayacağız' diyordum ya, işte o sözümü kaldırır 'sezon sonunda sampiyon olacağız.' derim." - Bülent Korkmaz: ''SİVASSPOR'U ALKIŞLIYORUM'' - Gençlerbirliği Teknik Direktörü Bülent Korkmaz da Sivasspor'un elde ettiği başarıyı alkışladığını söyledi. Kendi takımıyla ilgili bir değerlendirmede bulunmayan Korkmaz, "Sivasspor'u tebrik ediyorum. Maçı daha çok onlar istedi. Eksik kalmalarına rağmen iyi mücadele ederek kazandılar. Kendilerine başarılar diliyorum." dedi. - GALİBİYET SAKAT FUTBOLCULARA ARMAĞAN EDİLDİ - Sivassporlu futbolcular, ilk yarının son haftasında aldıkları Gençlerbirliği galibiyetini sakat oldukları için takımdaki yerlerini alamayan futbolculara armağan ettiler. Maç sonrası basının kaşısına geçen Musa Aydın, Sezer ve Gurbanov, "Galibiyeti uzun süredir sakat olan Petkoviç, Yasir, Gökhan, Balili ve Sedat'a hediye ediyoruz." dediler. Soğuk hava nedeniyle Gençlerbirliği karşısında zorlandıklarını da belirten futbolcular, galip geldikleri için mutlu olduklarını ve aynı başarıyı ikinci yarıda da göstermek istediklerini ifade ettiler. - TAKIMA TAKVİYE YAPACAĞIZ - Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, devre arasında takıma takviye futbolcu alacaklarını söyledi. İsim vermeyen Otyakmaz, sakatlıklar nedeniyle takımın omurgasının çöktüğünü ifade etti. Gençlerbirliği maçında futbolcularının insan üstü bir performans gösterdiğini anlatan Otyakmaz, "Gençlerbirliği gibi şiddetle puana ihtiyaç duyan bir takıma pozisyon vermeden kazandığımız için futbolcularımla gurur duyuyorum. Devre arasında bütçemiz oranında takıma takviye yapmayı düşünüyoruz. Biliyorsunuz sakatlıklar nedeniyle takımın omurgası çöktü." dedi. Mehmet Yıldız, Hayrettin ve diğer futbolcular için transfer tekliflerine açık olduklarını da dile getiren Başkan Mecnun Otyakmaz, şunları söyledi: "İlk yarı sona erdi. Bundan sonra tekliflere açığız. Eğer bizi tatmin edecek bir teklif alırsak Mehmet Yıldız'ı verebiliriz. Biz onunla çalışmaktan mutluyuz. Sözleşmesi önümüzdeki yılın sonuna kadar devam ediyor. Ancak İyi bir teklif gelmezse, Mehmet takımın en büyük kozu onu kimseye vermeyi düşünmeyiz." (Cihan Haber Ajansı) 23.12.2007 20:04 [ |
Mehmet YILDIZ: Herkes Buyuk takimda oynamak ister?
Mehmet yıldız video
[url]http://www.youtube.com/watch?v=XMhxVFEalqM&NR=1[/url] sitene ekle: <object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/XMhxVFEalqM&rel=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/XMhxVFEalqM&rel=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object> |
ama gidicek sanki mehmet yıldız gitmesini istemem en azından gidecekse yurt dısına gitmli türkiyede sivasa karsı oynamasın isterim ben
|
-->: --->: Mehmet YILDIZ
[QUOTE=sivaslihakan;165531]ah keske sastsalarmis
bugün mehmet degilde herhangi biri o9lsaydi inanin skor en az 5 olurdu bu mehmeti hemen satmak lazim[/QUOTE]FUTBOLDAN FUTBOLCUDAN ANLAYIŞIN BU KADAR |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:57. |