SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Kombine Bilet Kampanyası... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=1213)

GeCeVeMaVi58pRf 14.09.2005 14:19

[QUOTE=ultraSivas_58][b]ŞU ANA KADAR SATILAN KOMNİBE BİLET SAYISI 800 CİVARINDA ELDE KALAN BİLET SAYISI 300 E YAKIN ŞURDA BİR KAMPANYA DÜZENLEDİK SİVAS DIŞINDA YAŞAYAN HER YİĞİDO BİR BİLET ALSIN VE BİZE GÖNDERSİN DİYE AMA KİMSEDEN ÇIT ÇIKMIYOR...BU BİLETLER LE SİVAS'TA OYNANACAK MAÇLARDA GENÇ ARKADAŞLARIMIZ TAKIMLARINI ST6ADYUMDA DESTEKLEYECEK KLÜBE İSE İYİ BİR GELİR GELECEK..AMA BAKIYOMDA KİMSENİN UMRUNDA DEĞİL...ÖLE KLAVYE BAŞINDAN DESTEK VERİRİZ BEN ŞU KADAR BİLET PARASI GÖNDERİRİM DEMEKLE OLMUYOR..HADİ YİĞİDOLAR GÖRELİM YİĞİDOLUĞUNUZU LAFTA KALMASIN HİÇ BİRŞEY BİZ NİYE BU KADAR ETKİSİZ BİR TOPLULUĞUZ...[/b][/QUOTE]

SANA KATILIYORUM KARDESIM BURSA SPOR 2 LİGDE OLAMASINA RAGMEN 16BIN ANE KOMBINE SATARKEN BIZ 1100 TANESINI SATAMADIK DAHA DUYARLI OLALIM LÜTFEN...

serhankaburcuk 14.09.2005 14:26

[B]Evet bu kombine Bilet kampanyası bizim için övünç olması gerekirken yüzümüzün karası oldu...Bursaspor kulübü tam 16000 kombine sattı ve bu kombinelerle taraftarları girecek...Bizde buna benzer bu kampanyayı yaptık ama sonuç SIFIRRRRRRRRRRR...Hem kulüp kazanacaktı hemde taraftar...[/B]

ElbeyLi58 14.09.2005 21:04

Sivas'a yoğun ilgi

[b]Sivasspor'un, yaklaşık 1 ay önce satışa sunulan
kombine biletlerinin büyük bir bölümünün satıldığı bildirildi.
kulüp yetkililerinden yapılan açıklamada Atatürk Kongre
ve Etnografya Müzesi bahçesindeki Sivasspor Kulübü Bilet
Satış Gişesi'nde satışa sunulan biletlere taraftarların yoğun
ilgi gösterdiği belirtildi.

4 Eylül Stadı'nın maraton tribünü kombine biletlerinin 250,
kapalı tribün biletlerinin ise 500 YTL'den satışa sunulduğunu kaydeden yetkililer, maraton tribünündeki 1100 biletten 891,
kapalı tribünde ise 359 biletten 231'inin satıldığını söylediler.

4 Eylül Stadı'nın modernizasyon çalışmalarının tamamlanmasıyla
birlikte kombine biletlerin tamamının satılmasını beklediklerini
kaydeden yetkililer, Sivasspor'un ligde aldığı başarılı sonuçların
ardından forma satışlarının da arttığını kaydettiler.
[/b]

1967_DERNEK_MUSTAFA 14.09.2005 21:26

[QUOTE=serhankaburcuk][b]Sevgili arkadaşlar biz bu kampanyayı başlatalı yaklaşık olarak 3 ay civarında bir süre oldu...Yaklaşık olarakta bu topiğe 170 civarında cevap ve yorum yazıldı...Dikkat ettim bu foruma yazı yazanlar Ultra_sivas58 yani Onur ,1967_Dernek_Mustafa yani Mustafa Ersoy abimiz,Osman GÜNAY,Gakgo58 yani Hakkı abi ve ben SerhanKaburcuk...Bu kampanyaya sadece bu insanlarınmı desteği var???Diğer yiğidoların bu kampanyaya hiçmi desteği olmayacak???Bu kadar mı duyarsızız...Yaklaşık olarak bu siteye 2 yıldır giriyorum Site ilk açıldığından beri hemen hemen hep buralardayım ve Sivasspor ve Sivas camiasının daima başarılı olması için herzaman üzerime düşen görev ne ise onu da fazlası ile yaptığıma inanıyorum...İnsanlar hep klavye başından sallıyorlar...Lafa geldiği zaman mangalda külü kimseye bırakmıyoruz ama iş icraata geldiği zaman hepimiziçin verilebilecek puan kocaman bir [color=blue]SIFIRRRRRRRRRRR.[/color]Arkadaşlar bu yazıyı yazmamak için çok sabrettim ama artık sabrım kalmadı...Arkadaşlar ve değerli Yiğidolar bu takım sadece Sivastaki Yiğidoların takımı değil...Tüm dünyadaki yiğidoların ve Kendini Sivaslı zannedenlerin...Arkadaşlar eğerki bize destek olunmaz ise Önümüzdeki haftada oynanacak olan Denizlispor maçında bu taraftar yani sizlerin hepsini sevgisini kazanmış olan 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği üyelerini stada maça sokamayacağız...

YİĞİDOLAR LÜTFEN BİZİM BU KAMPANYAMIZA MADDİ OLARAK DESTEKTE BULUNUN...

YARDIMDA BULUNMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR BENİMLE İRTİBATA GEÇEBİLİRLER...

Telefon Numaram :0-505-7765158

YARDIMLARINIZI VE DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUZ...[/b][/QUOTE]

[color=blue][b][size=3]SERHAN NE KADAR CABALARSAK,NE KADAR YALVARSAK OLMUYOR....OLMUYOR......OLMUYOR....

ZORLAMANIN FAZLA Bi ANLAMI YOK!..[/size][/color][/b]

serhankaburcuk 14.09.2005 21:45

[QUOTE=1967_DERNEK_MUSTAFA][color=blue][b][size=3]SERHAN NE KADAR CABALARSAK,NE KADAR YALVARSAK OLMUYOR....OLMUYOR......OLMUYOR....

ZORLAMANIN FAZLA Bi ANLAMI YOK!..[/size][/color][/b][/QUOTE]

[b]Abi Sivaslıyız diyorsak Sivassporluyuz diyorsak Bu kampanya bizim için ve Sivasspor için çok önemli...Valla Biz Süper Liğdeyiz ama 2.Lig A kategorisinde yer alan Bursaspor taraftarı kadar olamadık...YAZIKLAR OLSUN....[/b]

muRTix 14.09.2005 21:51

:)

iyi our işallah

GuNaY 15.09.2005 01:34

[QUOTE=serhankaburcuk][b]Abi Sivaslıyız diyorsak Sivassporluyuz diyorsak Bu kampanya bizim için ve Sivasspor için çok önemli...Valla Biz Süper Liğdeyiz ama 2.Lig A kategorisinde yer alan Bursaspor taraftarı kadar olamadık...YAZIKLAR OLSUN....[/b][/QUOTE]
[B]ABİ ARTIK BENDE KARAMSARLIĞA BAŞLIYACAĞIM.... :( SON UMUDUM TRABZON MAÇI?[/B]

drummer 15.09.2005 02:03

BAZI BÜYÜK ESNAFLARIN SİVASSPOR YÖNETİMİNE KIRGIN OLDUĞUNU DUYDUM NE DERECE DOĞRU BİLMİYORUM.
YARDIM İÇİN GİDİLDİĞİNDE ELLERİ BOŞ DÖNMÜŞ YÖNETİMİN.
YÖNETİMİN TÜM SİVAS HALKIYLA BARIŞIK OLMASI LAZIM Kİ YARDIM TOPLAYABİLSİN.

CÜSSKB-Aynur 15.09.2005 08:55

Sivasspor'da kombine bereketi..

Sivasspor oynuyor, biletler satılıyor.. Sivasspor'un, yaklaşık 1 ay önce satışa sunulan kombine biletlerinin büyük bir bölümü satılırken, taraftarlar 4 Eylül Stadı'nın açılmasını bekliyor..

Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi bahçesindeki Sivasspor Kulübü Bilet Satış Gişesi'nde satışa sunulan biletlere taraftarların yoğun ilgi gösterdiği belirtildi.

4 Eylül Stadı'nın maraton tribünü kombine biletlerinin 250, kapalı tribün biletlerinin ise 500 YTL'den satışa sunulduğunu kaydeden yetkililer, maraton tribünündeki 1100 biletten 891, kapalı tribünde ise 359 biletten 231'inin satıldığını söylediler.

4 Eylül Stadı'nın modernizasyon çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte kombine biletlerin tamamının satılmasını beklediklerini kaydeden yetkililer, Sivasspor'un ligde aldığı başarılı sonuçların ardından forma satışlarının da arttığını kaydettiler.

ajansspor.com dan

rguler 15.09.2005 09:16

sivasspora yoğun ilgi

[COLOR=Red][SIZE=2][B]Sivas'a yoğun ilgi
Turkcell Süper Ligi'nin yeni takımlarından Sivasspor'un, yaklaşık 1 ay önce satışa sunulan kombine biletlerinin büyük bir bölümünün satıldığı bildirildi. kulüp yetkililerinden yapılan açıklamada Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi bahçesindeki Sivasspor Kulübü Bilet Satış Gişesi'nde satışa sunulan biletlere taraftarların yoğun ilgi gösterdiği belirtildi.

4 Eylül Stadı'nın maraton tribünü kombine biletlerinin 250, kapalı tribün biletlerinin ise 500 YTL'den satışa sunulduğunu kaydeden yetkililer, maraton tribünündeki 1100 biletten 891, kapalı tribünde ise 359 biletten 231'inin satıldığını söylediler.

4 Eylül Stadı'nın modernizasyon çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte kombine biletlerin tamamının satılmasını beklediklerini kaydeden yetkililer, Sivasspor'un ligde aldığı başarılı sonuçların ardından forma satışlarının da arttığını kaydettiler.

14.09.2005 süperspor.com

[/B] [/SIZE] [/COLOR]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:46.