![]() |
-->: BJK: 1 SİVASSPOR: 2
maça kötü başlayan takımımız sanırım rakip agresif olacak diye alttan alıyordu ki,balili atılınca bizmkiler yeter ulan diyip direksiyona geöti olanlar o andan sonra oldu.söke söke kazandık maçı.
|
--->: Bjk-SİVASSPOR Maç Resimleri
BE ******** BEŞİKTAŞLILAR SİZ AVRUPADA REZİL OLDUNUZ TÜRKİYENİN YÜZ KARASI OLDUNUZ BİZ SİZE HİÇ BİR ŞEKİLDE KÖTÜ TEZAHÜRAT YAPMADIK.AMA SİZ ********LER TOPLULUGU HER ŞEYE KARŞI OLAN KENDİNİ BİLMEZ ********LER TOPLULUGU ÇARŞI NEYE KARŞI OLDUGUNU BİLMEYEN DENGESİZLER BİZİM GELDİGİMİZ YER BELLİ HEPİMİZİ YİGİDOLARIN DİYARINDAN GELMİŞİK YAZ SİZ ÇARŞI BOZMASI NE ETTİGİ BİLMEYEN ESRARKEŞLER TOPLULUGU AYYAŞLAR SİZ NERDEN GELDİNİZ BİZ ÖVÜNE ÖVÜNE VE GRURLA SÖYLÜYORUZ SİVASLIYIZ PEKİ SİZ KİMSİNİZ NERDEN GELDİNİZ.
SİVASIN İSTANBULDAKİ HEMEN HEMEN HER MAÇINI TRİBÜNDEN TAKİP EDİYORUM.DAHA BİR MAÇINDA TRİBÜNDEN KÜFÜRLÜ BİR TEZAHÜRAT YAPMADIK BUNU ÇOK İYİ BİLİYORUM SATEN MAÇA GELEN SEYİRCİMİZ BU KONUDA ÇOK DUYARLI GERÇEKTENDE BJK MAÇINDA O BEŞİKTAŞ TRİBÜNÜNDEKİ BİZE KARŞI KÖTÜ TEZAHÜRAT GERÇEKTENDE GÜCÜME GİTTİ. |
--->: Bjk-SİVASSPOR Maç Resimleri
[QUOTE=özgühertaş;273212]BE ******** BEŞİKTAŞLILAR SİZ AVRUPADA REZİL OLDUNUZ TÜRKİYENİN YÜZ KARASI OLDUNUZ BİZ SİZE HİÇ BİR ŞEKİLDE KÖTÜ TEZAHÜRAT YAPMADIK.AMA SİZ ********LER TOPLULUGU HER ŞEYE KARŞI OLAN KENDİNİ BİLMEZ ********LER TOPLULUGU ÇARŞI NEYE KARŞI OLDUGUNU BİLMEYEN DENGESİZLER BİZİM GELDİGİMİZ YER BELLİ HEPİMİZİ YİGİDOLARIN DİYARINDAN GELMİŞİK YAZ SİZ ÇARŞI BOZMASI NE ETTİGİ BİLMEYEN ESRARKEŞLER TOPLULUGU AYYAŞLAR SİZ NERDEN GELDİNİZ BİZ ÖVÜNE ÖVÜNE VE GRURLA SÖYLÜYORUZ SİVASLIYIZ PEKİ SİZ KİMSİNİZ NERDEN GELDİNİZ.
SİVASIN İSTANBULDAKİ HEMEN HEMEN HER MAÇINI TRİBÜNDEN TAKİP EDİYORUM.DAHA BİR MAÇINDA TRİBÜNDEN KÜFÜRLÜ BİR TEZAHÜRAT YAPMADIK BUNU ÇOK İYİ BİLİYORUM SATEN MAÇA GELEN SEYİRCİMİZ BU KONUDA ÇOK DUYARLI GERÇEKTENDE BJK MAÇINDA O BEŞİKTAŞ TRİBÜNÜNDEKİ BİZE KARŞI KÖTÜ TEZAHÜRAT GERÇEKTENDE GÜCÜME GİTTİ.[/QUOTE] fenere edilen küfürler bize edilseydi... onları biz böyle biliyorduk vede oyle gördük zaten... ee hemşo diğer taraftarlardan farkımız olacak dimi ;) |
--->: BJK: 1 SİVASSPOR: 2
biziMM ğögsumuzu kabarttın yINe seni candan seviyorUZZZZZZZZZZZ iyiki varsINNNNNNNNNNN siVasSpoR
|
--->: BJK: 1 SİVASSPOR: 2
Sivasspor ilkleriN takımı insallah bu sene anadolu kaplanı sivaS şampiyonluga ulasack bızde 40 güN gece bunu kutlayacazzzzzzzzzzzzz
|
Futbol ve YİĞİDOLAR
Haftasonu halısaha maçındaydık, biz halı saha maçının hazırlığını yaparken yiğitlerimiz beşiktaştan 1 gol yediler, alt tarafı bir gol yaaff, kendini bilmezin biri çıktı bunların yiğitlikleri buraya kadarmış demek gibi bir gaflete daldı, neyse biz halısaha maçımıza başladık maç bitti sivasspor(yiğidolar)(2)- öbürleri (1) çocuğu aradım birak çocuğu birtane öbür takımlı kalmamış :)
YANİ BEN ŞUNU DEMEK İSTİYORUM DEREYİ GÖRMEDEN PAÇAYI KİMSE SIYIRMASIN HELE KARŞISINDA YİĞİDOLAR VARKEN. HERKES BİLSİNKİ ( DAĞLAR KIŞINI SİVASLI İŞİNİ BİLİRMİŞ ) BU SÖZÜMÜDE NOT ALIN İLERDE ATASÖZÜ OLACAK NOT ALIN Kİ ANONİM OLMASIN DÜNYADA Kİ BÜTÜN YİĞİDOLARA SELAM :) |
-->: Futbol ve YİĞİDOLAR
[QUOTE=tatar;274261]Haftasonu halısaha maçındaydık, biz halı saha maçının hazırlığını yaparken yiğitlerimiz beşiktaştan 1 gol yediler, alt tarafı bir gol yaaff, kendini bilmezin biri çıktı bunların yiğitlikleri buraya kadarmış demek gibi bir gaflete daldı, neyse biz halısaha maçımıza başladık maç bitti sivasspor(yiğidolar)(2)- öbürleri (1) çocuğu aradım birak çocuğu birtane öbür takımlı kalmamış :)
YANİ BEN ŞUNU DEMEK İSTİYORUM DEREYİ GÖRMEDEN PAÇAYI KİMSE SIYIRMASIN HELE KARŞISINDA YİĞİDOLAR VARKEN. HERKES BİLSİNKİ ( DAĞLAR KIŞINI SİVASLI İŞİNİ BİLİRMİŞ ) BU SÖZÜMÜDE NOT ALIN İLERDE ATASÖZÜ OLACAK NOT ALIN Kİ ANONİM OLMASIN DÜNYADA Kİ BÜTÜN YİĞİDOLARA SELAM :)[/QUOTE] Gardaşım aramıza hoş geldin umarım sitemizde hoşca vakit gecirirsin Sivassporumuz bizleri bu kadar sevindirip gönlümüzde taht kuruyor ya bizler ne yapıyoruz sivassporumuza karşı ilgisiz alakasız kalıyoruz koca istanbulda 3 milyon sivaslının içinde lider takımım taraftarı olarak en fazla 300-400 kiş maca geliyor mazeret olarakta önemli işlerim vardı diyerek işin içinden sıyrılma kalkıyorlar bu çok acı bir manzara işin en garip tarafı [COLOR="Red"]sivaslıyım sivassporluyum diyen adamlar gidip rakip takımın tribünlerine oturuyorlar [/COLOR]ne zaman sorumluluklarımızın farkına varacağız herkes sivassporumuza azami desteğini sağlamalı elimizden ne geliyorsa yapmalıyız artık takımımıza sahip cıkamlıyız [COLOR="Red"]Başka sivasspor yok[/COLOR] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:16. |