![]() |
-->: --->: -->: SON TRANSFERLER !!!!!
[QUOTE=kaya0758;368867]komşu ver mehmet topuz ve gökhan ünalı al mehmet yıldız.[/QUOTE]
turkcell super ligde hiç bir oyuncuyu mehmet yıldıza değişmem |
-->: SON TRANSFERLER !!!!!
hadi hayirlisi bakalim. Merak ediyorum Sivasspor bu sezon kimleri transfer edecek
|
--->: SON TRANSFERLER !!!!!
[QUOTE=murteza;368830]Hala mevlüt tartışılıyor gelmez diye. Ben size transfer bitti diyorum. Mehmet yıldızın fiyatı düşmesin diye açıklanmıyor diyorum. Resmi imza atıldı diyorum ama sivassporun büyüklüğünü kavrayamadıysak ronaldinho gelse ne yazar.[/QUOTE]
allahına kurban ben sonuna kadar inanıyorum gelecek tabi mecbur yıldızlar yıldız ortamda büyür |
[QUOTE=murteza;368830]Hala mevlüt tartışılıyor gelmez diye. Ben size transfer bitti diyorum. Mehmet yıldızın fiyatı düşmesin diye açıklanmıyor diyorum. Resmi imza atıldı diyorum ama sivassporun büyüklüğünü kavrayamadıysak ronaldinho gelse ne yazar.[/QUOTE]
Arkadaşlar murteza denilen dangalağın (YASAKLI KULLANICI , NEDEN YASAKLANDIĞINI DA ÇOK RAHAT TAHMİN EDEBİLİYORUM) lafıyla durduk yere gelin güvey olmayın.Mevlüt zaten Türkiye'ye gelmeyecem dedi |
-->: SON TRANSFERLER !!!!!
Bence Sivasspor cok degil sadece 2 veya 3 kaliteli oyuncu transferi ve kadrosunu korumasiyla Intertoto dan Uefa ya gidecektir..Insallah Kayserispor la birlikte Sivasspor Istanbul saltanatini yikacaktir..Seneye ilk 3,te iki Anadolu takimi el ele Insallah..
|
Herkes malı götürüyor bizde ise tık yok.
|
--->: -->: --->: -->: SON TRANSFERLER !!!!!
[QUOTE=sinan-58;369305]turkcell super ligde hiç bir oyuncuyu mehmet yıldıza değişmem[/QUOTE]
ben de deişmem..........., :D |
nerde transferler. Figo trabzonspora haber yollamış gelebilirim diye. Trabzonspor gibi bir takıma gelmeye razı olan bize hayli hayli gelir. Üzerinde düşünülmeli bence.
|
[QUOTE=ethembey;292552]Mahmut Hanefi iyi Oyuncu fenerbahcde oynadi[/QUOTE]
senin mantığına göre maldonado da iyi futbolcu o zaman :mad: |
kulübümüz için hayırlısı olsun ama yabancı futbolcu istiyorus
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:15. |