SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Irkçı Tezahürata Tepkisiz Kalma ! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=23384)

abdullah58 28.01.2009 22:13

Cevap: Irkçı Tezahürata Tepkisiz Kalma !

Toplam 1 Eklenti Bulunuyor.
HIC BIRSEY BURADA VEYA BASKA YERDE BALILIYE YAPILAN HAKARETLERI VE KÜFÜRLERI HAKLI CIKARAMAZ VE HIC KIMSEDE BUNU SAVUNAMAZ ULUSLARARASI PLATFORMLARDA SENIN MEMLEKETIN ZARAR GÖRECEKSE ONLARDA SANA GELMIS SIGINMIS SADECE GAYESI EKMEK PARASI KAZANMAK OLAN BIR INSANA KÜFÜR ETMESINLER KARDESIM SEN BÖYLE DÜSÜNÜRSEN IRKCILIGA GÖZ YUMARSAN ALMANYADAKI NAZILERINDE O ZAMAN ORDAKI TÜRKLERI YAKMAK ICIN HAKLARI VAR DEMEKTIR
SEN ÖNCE GS TARAFTARI KENDI ASKERINE KURSUN SIKAN;KÜRTLERE(PKK)
MECLISTE TERÖR ESTIREN HADEPE
TÜRKÜM DEMEYE UTANAN ANKARADAKILERE
AGRI DAGINI BAYRAGINDA GÖSTEREN;-ERMENILERE
12 ADA BIZIM DIYEN YUNANLIYA
HATAY BIZIM DIYEN SURIYELI ARABA
DININI DEGISTIRIM HIRISTIYAN OLAN SONRADA YUNANLIYLA EVLENEN SÖZÜM ONA TÜRK HATUNLARINA TEPKINIZI KOYSAYDINIZ DAHA IYI EDERDINIZ
YOKSA SIZENE BALILIDEN
ICIMIZDEKI HAINLER ONUN KADAR TÜRKIYEYI SEVSE YETERDI
TÜRKÜN EKMEGINI YIYORLAR TÜRKÜN ALEYHINE CALISIYORLAR

uhud85 28.01.2009 22:18

[QUOTE=cem;468776]baliliye küfür edenler ancak aciz ve geri zekalı insanlardır..o kadar karaktersizler ki kaybettıklerı mactan sonra hocamıza bile kufur edebılıyolar.. sivassporun sivastan başka dostu yok.. meyve veren ağaç taşlanır...[/QUOTE]

haklısın kardeş..baktılar sivassporun şakası yok..ciddi ciddi geliyoruz..durduramıyacaklarını anladıkları için yapacakları tek şey ACİZ ve BEYİNSİZ insalnarın başvurduğu yol olan küfr etmektir.Düşünün bütün türkiyenin ayakta alkışladığı bülent uyguna bile küfr edebiliyo geizekalılar.ALLAH belalarınnı versin..ve sizde gidin hala bir sivaslı olarak galatsarayı tutun..yazıklar olsun sizee..size küfr eden insanları tutun gayırın..

candayanmaz58 28.01.2009 22:23

evet mailimizi de gönderdik konu olarak RACİSM yazdık

yigidolar06 28.01.2009 22:24

Cezası neyse çekecekler spor kamuoyunda vede sivaslıların gözünde aciz duruma düşmüşlerdir. Rovanşta bu takım sivasa zor gelir 11 e adam bulamazlar

Yiğiter 28.01.2009 22:26

[IMG]http://3.bp.blogspot.com/_lNgVjITlhvI/Rrem_MD5tfI/AAAAAAAAAEo/QPxG61Q19rU/S600/Show%2BRacism%2Bthe%2BRed%2BCard%2Bwall1_1024.jpg[/IMG]

Stephan Battal 28.01.2009 22:38

[QUOTE=arslansoylemez;468748]lan oğlum manyak mısın gerçek ismim bu ne demek adını değiştir. o ismi sen mi verdin bana lütfen haddimiz bilelim ben sana ecnebi rum uzdan dolayı bir şey diyom mu[/QUOTE]

bana bak arkadas sen nerelisin sivasmi galatasaraymi eger galatasaraysan acikca soyle ona gore yaziyim yok yigidoysan kusuruma bakma

abircan 28.01.2009 22:39

bence de avrupaya açılan pencere bildiğimiz bir takım ve taraftarının bu yaptığı affedilir gibi değil gerekli tepkiyi gösterelim, ben mailimi attım, lütfen duyarlı olalım

davulcu 28.01.2009 22:41

balili balili aslan avcısı balili...................

Stephan Battal 28.01.2009 22:41

[QUOTE=arslansoylemez;468748]lan oğlum manyak mısın gerçek ismim bu ne demek adını değiştir. o ismi sen mi verdin bana lütfen haddimiz bilelim ben sana ecnebi rum uzdan dolayı bir şey diyom mu[/QUOTE]

ARKADAS BEN SIVASLIYIM ASLAN YAZDIGI ICIN TEPKI GOSTERDIM EGER SIVASLIYSAN SOZUMU GERI ALIYORUM SENDE LUTFEN OGLUM FALAN DIYE HITAP ETME RUMUZ DEDIGIDE RUMUZ DEGIL BENIM ISMIM AYNI SENIN GIBI

Del Piero 28.01.2009 22:44

Cevap: IRKÇILIĞA VE KÜFRE HAYIR; TFF GÖREVE !

Hwem maillewrimizle hemde burada 4 eylüldeoynanacak maçta tezahürat ve pankartlarla tepkimizi koyalım...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:46.