![]() |
[QUOTE=serhankaburcuk][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Gardaş şuanda yok ama inşallah olur....[/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE]
İNŞALLAH ABİ... |
[QUOTE=yusuf_07]İNŞALLAH ABİ...[/QUOTE]
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]İnşallah... Bizim kapımız bay bayan ayırmadan herkese açıktır kardeş....[/COLOR][/FONT][/I][/B] |
[QUOTE=serhankaburcuk][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]İnşallah... Bizim kapımız bay bayan ayırmadan herkese açıktır kardeş....[/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE]
[B]serhan abi valla ben mustafa abiden söz aldım ilk uye ben olcam insallah :D dikkat edın haa ben gelene kadar almayın kımseyı :D[/B] |
[QUOTE=twity_58][B]serhan abi valla ben mustafa abiden söz aldım ilk uye ben olcam insallah :D dikkat edın haa ben gelene kadar almayın kımseyı :D[/B][/QUOTE]
:D önce davranan olur canim bende düsündüm ILK bayan üye olurum diye hehehe elini cabuk tut yoksam ben olurum |
[B]olsun ilk uye sen ol..!! ben onur uyesi olmak için söz aldım zaten yasım tutmuyor :D[/B][QUOTE=SivasLady]:D önce davranan olur canim bende düsündüm ILK bayan üye olurum diye
hehehe elini cabuk tut yoksam ben olurum[/QUOTE] |
insallah
[QUOTE=twity_58][B]olsun ilk uye sen ol..!! ben onur uyesi olmak için söz aldım zaten yasım tutmuyor :D[/B][/QUOTE]
canin sagolsun canim :) tam sana göre onur üyeligi |
-->: YİĞİDELER TRİBÜNE
Sivasspor.com1 evet nerede yiğideler haniler gelmiyolar hepsini maçlara bekliyoruz
|
[QUOTE=DJMuRaT][B]BENCE HİÇ BİŞEY OLMAZ SEN SİVASTA Bİ MAÇ İZLE...KÖTÜ TEZAHÜRATI ENGELLEYEN ARKADAŞLARIMIZ BİLE WAR..BENCE SENİN MAÇA GİTMEYE PEK NİYETİN YOK!!!!![/B][/QUOTE]
[COLOR="Red"][FONT="Arial Black"]ne kadar niyetim var ne kadar yok onu bilemezsin ben içimden gelen söyledim bana göre pek kolay değil dedim sende saygı duy...[/FONT][/COLOR] |
[QUOTE=serhankaburcuk][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Bacım sen Sivassporun maçına gel ve Sivasspor taraftarının ne kadar centilmen ve iyi bir taraftar oldugunu gör...Taraftar zaten biz hariç bağırmıyorki küfür etsin...Tribünlerde bayan taraftarların artması ile birlikte küfür oranı %100 azaldı...Daha çok bayan taraftarımızı tribünlere bekliyoruz...[/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE]
[COLOR="Red"][FONT="Arial Black"]serhan abi benim zaten ondan öte bir korkum yok ben kaşı taraf tarftarına dedim ama söylediklerini dikkate alıcağım...[/FONT][/COLOR]:) |
[QUOTE=yusuf_07]VALLA KARŞI TAKIM TARAFTARININ O KADAR KİŞİ İÇİNDE SİZE LAF ATMASI BİRAZ İMKAN DIŞI GİBİ.İÇİNİZ RAHAT OLSUNNN[/QUOTE]
[COLOR="Red"][FONT="Arial Black"]neden böyle düşündüğünü anlamadım aslında ne söylemeye çalıştığını da anlamadım...[/FONT][/COLOR] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:27. |