![]() |
Cevap: BÜLENT UYGUN ISTIFA
[QUOTE=giants;566871]Bak sevgili hemsehrim Benim senin sahsinda taraftarlik tarmak gibi niyetim yok..
ayarica sana cevap olarak yazdigim yazi senden cok.. senin düsünce olarak dillendirdigin düsüncenin ve o anlayisin Asil sahiplerinedir..(5.tl lik seyirci kavrami) sende buna vurgu yapmistin.. Taraftar degil seyirci yada 5 lira verip gitmezler vb.... .senin gibi gencler ilede yapacagimiz tek sey dogrular üzerine fikir yürütmek olur. sonuc cikarabilirsek!!! Bana deplasmana gittinmi diyorsun. bak yigenim Ben avrupada kaliyorum Eger deplasman sayilirsa özellikle gecen yil sirf SivasSpor maclarini izlemek icin 5-6 kez hafta sonu kimi zaman 3 kimi zaman 5 arkadasimla beraber gelip geri döndügümüz maclar oldu.. Izin icin gelip seyretigim maclari saymiyorum!!!!! Avrupadaki gerek hazirlik gerekse sampiyona maclarinada gitmisizdir.. ama bütün bunlara ragmen ben siz gencler kadar olamam.. benim vurgulamaya calistigim sey kim ne kadar kattiyorsa o okadar taraftardir degil. cebindeki 10 lirasinin 5 lirasini mac bileti icin veren taraftar benden daha degerlidir. babasindan aldigi 10-20 lira harcligin 5 lirasini bilete veren benden daha degerlidir. sevgili yigenim benim vurgulamaya calistigim bu Taraftara 5 liralik seyirci degip asalanmasi... bu yaklasim cok cirkin ve kendi insanini hafife alan hatta aynaya bakma ihtiyaci olmayanlarin yaklasimidir.. Diger Sordugun soruya gelince degerli hemsehrim. Bir futbolcunun takima maliyetini gayet iyi bilirim.. hatta 24 futbolcunun maliyetinide bilir hesabini yapabilirm.bunu yaparken süperligde kalmayi basaran en alt siardaki takimin yillik gelirini bildigim gibi 13-14 tirilyon kasasina gelir saglar... ligi üst siralarda tamamlayan takimlarinda gelirlerini bilirim. (Havuz sisteminden fedarasyon gelirlerine diger yandan sans oyunlari (idda.toto.loto) reklam ve sponsor ve taraftar üzerinden elde edilen ve Transfer gelirlerine kadar bilirim. bizim gibi anadolu kulüpleri 25-30 tirilyon gelir saglar gecen yilki gelirimiz 3 büyük diye tabir edilenlerden Daha fazladir..onun icin diyorumki son dört yilda 70 tirilyona yakin para takimin kasasina girmistir ve bunun yarisi bile kullanilmamistir.. bakma sen transfer markta öyle sisirilmis fiyatlara git futbolculara konus bakalim hangisi yilda 300 bin kazaniyor....Bizim söylemeye calistigimiz sey kaynaklarin dogru kullanilmasi ve sirf menejerlikden biri kazansin oda bize kazandirir mantigi ile haraket edilmesin birazcik Para düsünmek ceplerini sisirmek yerine Varsa birazcik Sivaslilik bu takimin kaynaklarini dogru ve yararli islere kullansinlar.. o formada tüg bitmemis yetimlerin hakki var O kulüp 40 tane gencececik fidanini bu ugurda topraga vermis bir sehrin Külübü .. O kulübün basina ve teknik yönetimine gelenler Kulübü taraftarini asalamak yerine bacaklari titreyip saygili olacak.... Ama sen illada yine maclara gelme diyorsan.. gelmiyeyim))[/QUOTE] vallahi o kadar güsel anlatmışın ki abicigim başka söz söleyemem taraftar dedigiminz bi grup var kendilerini taraftar sanıyolarsa dakika 1 sivas gol gol gol die başlıyolarr :) onlar taraftar biz seyirciyizz |
yapmayın arkadaşlar şimdi destek zamanı ama biz gene köstek oluyoruz lütfen hiç kimsede bülent uygun yalakalığı diemez ii ken nie öle demiodunuz tüm gruplar birleşsin taraftar görsünler
|
kaçtane grup varki ve kaç kişşiden oluşuyor
|
istifa bülent abi :mad::mad:nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
|
bence de istifa etmeli. ya ben anlamıyorum arkadaşlar tamam bi kaç yıldır takımı iyi yerlere getirdi, ama o zaman takım küme düşssün, bizde sivas'ı geçen sene 2. yaptı olsun diyelim. varmı böyle bi şey ya. geçen sene federasyondan bi sürü para alındı galibiyelrden sonra, oyuncu sattılar ordan da para geldi. ama alınan oyunculara bakın tamamen fos çıktılar. ersen martini görüyosunuz direk dibinden topu outa atıyor. transfer politikasının yanlışlığı yönetime ve hocaya aittir. bu sene takımda bi sıkıntı var. hocayla oyuncular arasında yada hoca yönetim arası bi sıkıntı olduğunu düşünüyorum. eğer bülnet hoca hırsını şevkini kaybettiyse tutmanın bi anlamı yok. zaten illaki bi gün gitmiycekmi bu takımdan.
|
batan gemiyi önce fareler terkeder !!! Burda bülent uygun istifa etsin takım düzelir diyenler bu takımın nerden geldiğini unuttunuz galiba herkes kendince yorumlar yapıyor bu takım şampiyonluğa giderken nerdeydi bu millet istanbul gibiyerde takım liderken 15 kişiyle takım karşılıycaksın sen takımına sahip çıkmıycaksın sonrada düştümü bülent uygun diyeceksin arkadaşlar önce takımımıza sahip çıkalım .büyük takımların taraftarı gibi takımı desteklemiyoruz ama iş istifaya geldimi onlerdan aşağı kalmıyoruz...
|
[B]istifa diyen kardeşlerime desemki bi teknik direktör getirde takımın başına koy desem klavyenin başından kaçar yazması kolay bende yazıyorum önemli olan gelecek olan kim ne verebilir başka bi takımmı kuracak yoksa aynı takımla devam edecek tabiki şu kötü dönemde yapılacak bi değişiklik bence takıma daha çok zarar verir buda benim kendi görüşüm[/B]
|
7 maç sonrasında 1 puan.önceki yıllara göre sivasın başarısızlığı eleştirilerin hatta eleştiriden öte hakaret düzeyine gelmiş ve bu durum duyarlı taraftarlarca engellenmeli.Ben halen teknik ekibe ve yönetime destek olunması gerektiğine inanıyorum.Kısa vadede şu anki başarısızlığın uzun vadede gelecek başarıyı tetikleyeceği ve motivasyonun ligin sonlarında sivasın konumu üzerinde etki edeceği kanaatindeyim.Herşeye rağmen sivaslıyım, haftaya takımımı desteklemek için 4 eylülde antalya maçında olacağım.içimdeki ses antalya ile yükselişe geçeceğiz.
|
[QUOTE=ayna26;566918]7 maç sonrasında 1 puan.önceki yıllara göre sivasın başarısızlığı eleştirilerin hatta eleştiriden öte hakaret düzeyine gelmiş ve bu durum duyarlı taraftarlarca engellenmeli.Ben halen teknik ekibe ve yönetime destek olunması gerektiğine inanıyorum.Kısa vadede şu anki başarısızlığın uzun vadede gelecek başarıyı tetikleyeceği ve motivasyonun ligin sonlarında sivasın konumu üzerinde etki edeceği kanaatindeyim.Herşeye rağmen sivaslıyım, haftaya takımımı desteklemek için 4 eylülde antalya maçında olacağım.içimdeki ses antalya ile yükselişe geçeceğiz.[/QUOTE]
benım ıcımdekı hıs 4 haftadır yanıltıyor benı. umarım sende yanılmazsın:) |
İNADINA BÜLENT UYGUN
SEYİRCİLERİMİZ YİNE KONUŞMAYA BAŞLADI. BÜLENT UYGUN İSTİFA DEMEYE BAŞLADI. HATTA UTANMADAN RESİM BİLE HAZIRLAMIŞLAR AMA BÜLENT HOCA BU TAKIMA ÇOK BÜYÜK BAŞARILAR YAŞATTI. O TAKIMI DEVİR ALDIĞINDA 17. SIRADAYDIK VE BİZİ NERELERE TAŞIDI BUGÜN YİNE 17. SIRADAYIZ AMA TEKRAR HERŞEY DÜZELECEK BİZ HERŞEYE RAĞMEN BU TAKIMIN ARKASINDAYIZ. BAZI UTANMAZLAR İSTİFA DİYEBİLİR AMA BİZ HOCAMIZA GÜVENİYORUZ İSTİFA İSTEYENLER GELMESİNLER STADA.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:55. |