![]() |
Cevap: Siz Kimi Kandırıyorsunuz?!
Puffff arab sacina dondu hersey ikigundur aldik alacaz derken su hale bak beehh adam gibi transfer yapmiyorlarki valla bu sene duseriz yw birakin kapatin sivassporuda bizde umutlanmayalim kilidi vurun gidin yw
|
[QUOTE=oguzhan_1616;797263]senden önce bu konuyu ben açmayı düşünüyordum ancak Erdal Sarılar'ın cidden böyle bir açıklama yapmış olduğuna emin olamadım.
Erdal Sarılar açıklama yapacak olsa Resmi sitemizden duyurmaz mı ?[/QUOTE] resmi sitemiz var mı ki. ya hu lig tv nin sitesi bile daha güncel sivassporla ilgili. birisi el atsın para sorun değil bir gurup genç bile yapar. buraya ilan verin ilk etapta en az 100 genç bu işe hazırız der. |
Olay şu bence:Kulübümüz menajeriyle görüştü ve anlaşamadılar.Kulübümüz gizlilik şartı koydu ve Twitter'da menajer yanlışlıklıkla yazdım tarzı bir şey söyledi..Bu arada Owen'la ilgilenen kulüplerden Lokomotiv Moskova Trabzonspor'un almaya çalıştığı N'doye ile anlaştı.Yani büyük ihtimal Owen'la ilgilenmeyecekler artık..
|
daha n´doussel gelmedide
biz de mal gibi owen geliyor diye seviniyoruz asil sacmaliyan biziz !!!! |
Cevap: MİCHAEL OWEN SİVASSPOR'A DOĞRU...
Hayali bile güzel:
--------------------[Korcan Çelikay]---------------------------- Erhan------------Rajnoch------Jakub Navratil----------Ziya Erdal --------------Aatıf Chachechoue------Kadir Bekmezci------------ Grosicki----------------------------------------------Milan Cerny --------------------------Messi Erman------------------------- --------------------------Michael Owen------------------------ |
Biz yönetimi eleştirdiğimiz zaman bazı arkadaşlar bize kızıyordu.Kimse kusura bakmasın yine söylüyorum bu yönetimden bi cacık olmaz.bunlar transfer falan yapamazlar.zaten transfer yapmak isteseler bu işi profesyonellere bırakırlardı.Bu kulübün daha bi basın sözcüsü yok arkadaşlar,biz ney tartışıyoruz ki...
|
transfer bitiyor yönetimimiz transfer yapmıyor
ondan sonrada şampiyonluk için açıklama yaparlar taraftar olarak sabrımız tastı artık bir forvet istiyoruz |
Almanya'daki 3. Lig de oynayan en kötü takım dahi bizim yönetimden daha profesyonel yönetiyor kulubü. Bu kadarda olmaz artık ya. Hayrettin ile alakalı 1 yalan haber çıkar hemen savunursunuz açıklama yaparsınız. Peki ya bunca şikayetleri görmuyormusunuz?*
Store yok, stadın hali içler acısı, basın sözcüsü yok, haklarımızı savunan hic kimse yok, yeni forma yok, resmi site sözde var fakat faydasından çok zararı dokunuyor. Site hic olmasa en azından rezil duruma düşürmezsiniz bizi... daha saymaya başlasam sahura kadar Yetistiremem herhalde. Son olarak bizi yine küçük düşüren bu aciklamalar Allah aşkına bunlarada açıklık getirin!! Burada tüm sıkıntıları haykırıp duruyoruz NEDEN çözüm üretilmiyor, hadi onu geçtik en azından açıklama yapın ve yapamayız deyin!! Bu kadarda olmaz artık. Sözde 'yönetim'! Yönetim dediğin yönetir, elinizi vicdanınıza koyup söyleyin: sizce siz bu takımı gercekten yönetiyormusunuz veya o yönetimde işiniz ne sizin!? Yönetimimiz art niyetli trabzonlulardan oluşsa her halde sizden daha kötü yapamazlar bu işi. |
bu adamı alalım hiç koşmasın yav:) sahaya girerken saha görevlisi Michael diye bagırsın biz Owen diyelim:)) öyle dolansın sahada:D
|
[QUOTE=ozledımeskıyı;797265]Resmi site mi :D Resmi site ne ararla Sivasspor da ?[/QUOTE]
hahaha:D gece gece iyi güldüm:D |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:19. |