SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35595)

KaanK 11.02.2013 21:33

Cevap: Maçı Değerlendirelim

[B]Bu maça şans diyenler futboldan zerre kadar anlamıyorlar

Açık ve net ...[/B]

Respect58 11.02.2013 22:34

[B]Son iki maçı da izleyemedim ve ikisini de kazandık.Fenerbahçe maçı için tamamen şansla kazanılmış bir maç diyebiliriz.Ancak Trabzon maçında takım iyi oynamış özetlerden anlaşıldığı kadarıyla.Tabi rakibinde iyi olmadığı gerçek.Kasımpaşa karşısında daha net bir resim çıkar karşımıza diye düşünüyorum.

Pieh'i oynatmamakta ısrar eden Rıza beyimiz bu galibiyetlerle ömrünü en fazla sezon sonuna kadar uzatabilir.Yönetimin sezon sonunda biletini kesmesi gerekir.Adamın oyuna aldığı adamlara bak Hayrettin ve Uğur.Bu bile ne kadar teknik direktör olduğunu gösteriyor.[/B]

sebasteia 11.02.2013 22:37

[QUOTE=Respect58;835823][B]Son iki maçı da izleyemedim ve ikisini de kazandık.Fenerbahçe maçı için tamamen şansla kazanılmış bir maç diyebiliriz.Ancak Trabzon maçında takım iyi oynamış özetlerden anlaşıldığı kadarıyla.Tabi rakibinde iyi olmadığı gerçek.Kasımpaşa karşısında daha net bir resim çıkar karşımıza diye düşünüyorum.

Pieh'i oynatmamakta ısrar eden Rıza beyimiz bu galibiyetlerle ömrünü en fazla sezon sonuna kadar uzatabilir.Yönetimin sezon sonunda biletini kesmesi gerekir.Adamın oyuna aldığı adamlara bak Hayrettin ve Uğur.Bu bile ne kadar teknik direktör olduğunu gösteriyor.[/B][/QUOTE]

oyuna sonradan aldığı adamlara değil de direkt ilk 11'de aldığı adamlara baksan hoca hakkında böyle konuşmaya biraz utanırdın!

sonradan uğur ve hayrettin'i aldıysa ilk 11'de grosicki, atıf, navratil, ümit, hakan vardı. bunlar sivasspor kulübünün çatısına gökten düşmedi. rıza hoca aldı getirdi. az saygı, biraz kadir kıymet...

Respect58 11.02.2013 23:00

[QUOTE=sebasteia;835824]oyuna sonradan aldığı adamlara değil de direkt ilk 11'de aldığı adamlara baksan hoca hakkında böyle konuşmaya biraz utanırdın!

sonradan uğur ve hayrettin'i aldıysa ilk 11'de grosicki, atıf, navratil, ümit, hakan vardı. bunlar sivasspor kulübünün çatısına gökten düşmedi. rıza hoca aldı getirdi. az saygı, biraz kadir kıymet...[/QUOTE]

[B]Değişiklik yapmak için değişiklik yapan hocasının futbol anlayışının kıt olduğu gibi yandaşının da anlayışı kıt.Grosickiyi,Aatıfı,Navratili,Ümiti,Hakanı oynatmasaydı eksik kadroyla mı çıkacaktı.İllaki birileri oynayacak önemli olan en iyisini ve geleceğe dönük oyuncuların oynaması.Takıma yeni gelmiş birisine maçın sonlarında şans vermesi gerekirken gidip 30u devirmiş adamları alıyor.Vizyon meselesi işte :)[/B]

sebasteia 11.02.2013 23:03

[QUOTE=Respect58;835823][B]Son iki maçı da izleyemedim ve ikisini de kazandık.[/B][/QUOTE]

sen en iyisi sivasspor'u izlemeyi bırak. yapacağın en büyük iyilik bu olur.

hiko58 12.02.2013 17:11

benim için önemli olan bu şahsiyetsiz trabzonu yenmekti. internette bize yapılan küfürleri goller atarak onlara iade etmekti. şükürler olsun. yaptık oldu. takıma seyirciye hocaya trabzonu yendikleri için sonsuz teşekkürü bir borç biliyorum. sağolun varolun

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:09.