![]() |
Cevap: 2014/2015 Sezonu Devre arası transfer dönem
Artık transfer beklemekten sıkıldım..sadece ara dönem olsa iyi..buraya yazıyorum bakın yaz döneminde de gözümüz patlayacak transfer diye..
|
[QUOTE=Djamoka;934480]..................
Gaziantep maçı bizi yanılttı. ..................[/QUOTE] [B]Daha öncede söyledim: -Gaziantep galibiyeti bizi yanıltmasın.. Her karşılaşmada; hem penaltı hem kaleci kırmızı kart görmez. Dikkatli olup transferde gerekeni yapmalıyız, son pişmanlık fayda etmez.[/B] |
Sana puan olarak yakın olan ve alltaki rakiplerin bir çoğu ya puan aldı ya da kazandı,sıkıysa istenen orta sahayı alma;ilerde puan sorunu yaşarsan kendini nerede bulacağını iyi biliyorsun;onun için şu UEFA kriteri,ayağını yorganına göre uzat muabbetini şimdilik bir kenara bırakıp takımda direkt oynayack 1 veya 2 tane oyuncu mutlaka alınmalıdır..Alınmazsa ilerde olabilecek kötü sonuçlardan sonra kimseyi inandıramazsın..Durum çok vahim;neredeyse bütün takımlar güçlenmiş durumda ,son dak. ya kadar herkes nokta transfer peşinde;ne yapıp edip istenen orta saha 6 aylık kiralık da olsa paraya kıyıp alınmadır...Bizden söylemesi;dost acı söyler...
|
Kırmızı-Beyazlılar’ın gündemin iki isim var. Biri Galatasaray’la alacaklarındaki problemi gidermeye çalışan Engin Baytar. Diğeri ise bir süredir görüşmeler yapılan Fildişi Milli Takımı’nın Basel’li orta saha oyuncusu Serey Die. Teknik direktör Sergen Yalçın her iki oyuncunun da kadroya katılmasını istiyor. Yönetim bu transferlerde mutlu sona ulaşabilmek için çalışıyor. Taraftarın gözü gece yarısına kadar gelecek müjdeli haberde olacak.
Bakalim Fanatik´in son gün tahmini tutacakmi. |
[QUOTE=B.DUMANLI;934607]Kırmızı-Beyazlılar’ın gündemin iki isim var. Biri Galatasaray’la alacaklarındaki problemi gidermeye çalışan Engin Baytar. Diğeri ise bir süredir görüşmeler yapılan Fildişi Milli Takımı’nın Basel’li orta saha oyuncusu Serey Die. Teknik direktör Sergen Yalçın her iki oyuncunun da kadroya katılmasını istiyor. Yönetim bu transferlerde mutlu sona ulaşabilmek için çalışıyor. Taraftarın gözü gece yarısına kadar gelecek müjdeli haberde olacak.
Bakalim Fanatik´in son gün tahmini tutacakmi.[/QUOTE] Üstadım bana gelen bilgiler bu yönde... Bakalım ne kadar doğru çıkacak... Bugün son gün... |
Artik aksam ollmaz bize.
|
Sergen Yalçın, " transferi kapattik,"
|
Hoca noktayi koymus. Son saate kadar beklemek akil isi degildi zaten.
|
[B]eneramo=Başakşehirde 18 e gıremeyen adam
aydın karabulut:bursasporda kadro dısı kalmıs ıbrahım akın:32 yasında Gazıantepsor sozlesmesını fesh ettı ıbrahım ozturk:33 yasında bursanın yedek stoperı sene bası transferler chrisantus:hayatı boyuncu 2.liglerde oynamıs bonservısı elınde olan nıjeryalı(bızden sonra yunanıstan 2.ligine gitti :) ) berk nezirogulları:bank asyanın gezgın ısmı(1461 trabzon-adanaspor bızden sonra manısaspora gıderek bank asyaya gerı dondu) ıbrahım toraman:futbolu kafasında bıtırmıs 1-1.5 yıldır maça cıkmıyor batuhan:halen batuhandan bır sey beklemek polyannanın bır tarafıyla gulecegı bır sey(3 yıllık garantı ımza) musa sınan ve ertugrul transferlerıne bır sey demem kumaşı saglam oyuncular fakat musa yeterlı sansı bulamadı ıste transfer zıhnıyetımız bundan ıbaret oyuncu bonservısı elındeyse az para ıstıyosa atla ustune kaptırma kımseye [/B] |
[QUOTE=eyuphulagu;934602]Sana puan olarak yakın olan ve alltaki rakiplerin bir çoğu ya puan aldı ya da kazandı,sıkıysa istenen orta sahayı alma;ilerde puan sorunu yaşarsan kendini nerede bulacağını iyi biliyorsun;onun için şu UEFA kriteri,ayağını yorganına göre uzat muabbetini şimdilik bir kenara bırakıp takımda direkt oynayack 1 veya 2 tane oyuncu mutlaka alınmalıdır..Alınmazsa ilerde olabilecek kötü sonuçlardan sonra kimseyi inandıramazsın..Durum çok vahim;neredeyse bütün takımlar güçlenmiş durumda ,son dak. ya kadar herkes nokta transfer peşinde;ne yapıp edip istenen orta saha 6 aylık kiralık da olsa paraya kıyıp alınmadır...Bizden söylemesi;dost acı söyler...[/QUOTE]
.............Bu mesajı 2 Şubatta yazmıştım ama kendimiz konuştuk ,kendimiz dinledik...Maalesef Sivassporu bundan sonra daha da zor maçlar bekliyor...Üstüne bazı yalakalar kupada zafer kazanıp takımı ligde daha da zor duruma düşerecekler...Kupayı alıp da,kupada final oynayıp da geçmişte ligden düşen Sakarya,,Erciyes gibi takımların olduğunu unutmamak gerekiyor...Forvette Batuhan ve Utaka dan başka santraforumuz da artık olmadığına göre bundan sonraki maçlarda işimiz daha da zorlaştı... Umarım seneye de bu ligde oynamaya devam ederiz... |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:12. |