![]() |
--->: Fenerbahçeden yigidolara selam
[QUOTE=FrpMan;389870]Bilsek 8jk'nin 3. olcağını ne kadar iddiasızda olsak alırdık ts maçını...
Sivasspor'a selam.Biraz daha iyi Transferler lazım...[/QUOTE] SENİN DEMENLE TRANSFER OLMUYOR...... |
Ben Fenerbahçeliyim...............
2 takım tutarrım 1-AYDINSPOR 2-FENERBAHÇE |
a.selam . Hoşgeldiniz.
[COLOR="White"] .........[/COLOR] |
Aleyküm selam.Allahın selamıdır.Alalım bari
|
Her nekadar 3 ezilmişin olsada,Selam ALLAH ın selamı,
Ahan bende aldım,aleyküm selam. |
[QUOTE=berk--;87355]Hoşbulduk arkadaşlar sağolun.
benim ark gelicek sivasa ondan rica edicemde ne kadarsa parasını vermek istiorum çocuğa o bana ayıp olmasın die söylemiyecektir fiyatını ama ben yinede vermek istiorum parasını ne kadara satılıo acaba?[/QUOTE] kardeş sivasspor forması 30 veya 35 YTL :) |
sokarım fenerbahçesine .........
|
aleyküm selam mtk maçında da ayrıca başarılar
|
-->: Fenerbahçeden yigidolara selam
[QUOTE=RaP_BoY;92530]FENERBAHCE NE KADAR TÜRKİYE LİGLERİNDE BAŞARILI OLSADA NASIL BAŞARILI OLDUGU GÜN GİBİ ORTADA PARA ŞİKE İŞTE FENER İŞTE
TAMAM KABUL ETTİK FENERİ TÜRKİYEDE AMA AWRUPAA NEDEN BAŞARILI OLAMIYO BU TAKIM CEWABI BELLİ ORADAKİ HAKEMMLERE PARA YEDİREMİYOLAR FENERBAHCE HER SENE MİLYON DOLARLIK TRANSFERLER YAPIYO BU PARA NEREDEN GELİYO STATDAN MI TESİSLERDEN Mİ YOKSA BU PARA KARA PARAMI AZİZ YILDIRIM GELECEGİNİ GARANTİYE ALDI KENDİNE YETECEK KADAR PARA AKLADI ARADA FENERBAHÇEYİDFE GÖRÜYO İŞTE HERŞEYE RAGMEN EN BÜYÜK SİVASSPOR GERİSİ YALANNN KARTLAR KARIŞSIN YENİDEN DAGILSIN SÖMÜRGENE KARŞI BAGIMSIZLIKTIR ANDIM.....SENİN BİRLİK DEDİGİN KULLAN AT MENDİL DEMOGOJİ TEK İŞİN GEREKEN TEWSİR.............[/QUOTE] avrupada basarılı olamıyormu çeyrek final var bu senede görecez sivasspora basarılar 1907-1967 |
yemişim feneri
de get kendi forumuna antumudur angutmudur nedir oraya trabzona yenilip bizi uefaya gitmekten edeceksiniz sonra buraya gelip dostuz diyeceksiniz küfür yemeden defol git sinirleniyorum vallahi sivassporumuza böyle bir kalleşlik nasıl yapılır |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:30. |