![]() |
--->: HOŞGELDİNİZ...
sitemize yeni üye olan arkadaslarımıza iyi eglenceler aramıza tekrar hosgeldiniz...
|
yeni arkadaşlarımıza hoşgeldin diorum!!!ve bu sitede iyi vakit geçireceklerinden eminim
TÜRKİYEN 5. BÜYÜGÜ SİVASSPOR!!! |
MERABA BE EYUPHAN AYDIN İSTANBULDA YAŞİYORUM AMA SİVASLIYIM
|
--->: BOLU'LU YARENLER
BOLUSPORLU TARAFTARLARA SELAMLAR OLSUN.
|
gurbetçi sivaslılara ! ! !
sayın hemşerilerim.gurbet elde kalmak çok zor.yılda 10 gün sivfası ziyaret etmek az geliyo :( Ekmek parası kazanmak için doğup büyüdüğün yerlerdenayrı yaşamak zorunda kalıyosun.ANNE BABA KARDEŞ hasreti ile bir hayat geçiriyorsun.KADER diyip katlanıyoruz...ALLAH kimseyi gurbete düşürmesin düşenlrede yardım etsin .hava sını suyunu
özlediğim memleketime ne zaman gidicez diye günler ömürler geçiyor.BİR BAŞKADIR BENİM SİVAS IM ! ! ! buram buram hasret kokar memleketim... gurbetteki BACINIZ ! ! ! |
CANIM SİVASIM
Memleketin en güzeli sivası Yigitler deryası aslan ovası Yeri anadolunun tamda ortası kalbimizde yerin başka sivasım Suşehri kangal gürün ilçesi Bitmez oldu Sivaslımın çilesi Vatan dedimmi hepsi olur kölesi Yigitlerin yurdu canım sivasım Aşıkların en güzel sözleri bizde Sporun aslanı hamıza bizde Yıkarız alemi sazda ve sözde Ozanlar mekanı canım sivasım Hafik zara ulaş saymakla bitmez Senin tarifine kelime yetmez Garibin bagında bülbüller ötmez Gönlümde bahçesin canım sivasım ORHAN KIZLARKAYASI 09/07/1998 SELAM YENİ ÜYE OLDUM SİTE ÇOK GÜZEL EMEGİ GEÇENLER KUTLUYORUM. BEN BİR SİVAS VE SİVASLILAR AŞIGIYIM. SİVASSPORA BAŞARILAR GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR MAŞALLAH. |
çılgınlar 38-58
sivassporumuz ve kayserisporumuza şampiyonluk yolunda başarılar dilerim
|
--->: çılgınlar 38-58
[QUOTE=mali38;253673]sivassporumuz ve kayserisporumuza şampiyonluk yolunda başarılar dilerim[/QUOTE]
sivasspora ve kayserispora ligde basarılar.... |
--->: çılgınlar 38-58
ekliyorum
1967 genç taraftar derneği istanbul sivasspor taraftar derneği akıncılar merkez tayfa cüsskb ŞAMPİYON OLURSA 2 MİZDEN BİRİSİ OLUR. KAYSERİ-SİVAS |
-->: çılgınlar 38-58
kayserli taraftarların ist.daki bjk maçındaki pankartını unutamayız.eski günler geçmiş de kaldı?artık 2 dost kulübüz.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:35. |