![]() |
-->: 58 NUMARALI FORMA GİYENLER
butun sivaslılar 58 numarayı giyiyor ama en çok kırmızı beyaz forma ile giyen hayrettinime yakışıyor 58 numara
|
--->: 58 NUMARALI FORMA GİYENLER
Ben Sivas dışında yaşadığım bana yardımcı olmanızı rica edeceğim arkadaşlar.Sivasspor formasını nasıl temin edebilirim.Sponsor firmanın sitesine baktım yoktu.Numarası da 58 olsa ufff ne güzel olur
|
hasan kabze galatasarayda değil sanırım artık.....
|
[QUOTE=leblebi82;154889]Arkadaşlar bu hafta Süper Lig maçlarına şöyle bir bakınca 58 numaralı formayı diğer takımlarda giyen bir çok futbolcunun olduğunu gördüm. Mesela :
İbrahim Dağaşan ( Bursaspor) Nizamettin Çalışkan ( V. Manisaspor) Adem Dursun ( G. Antepspor) Hasan Kabze ( Galatasaray) İbrahim Toraman ( Beşiktaş) Hayrettin Yerlikaya ( Sivasspor) Umarım diğer takımlardaki Sivaslı arkadaşlarımız da 58 numaralı formayı giyerler de bütün takımlarda bir oyuncumuz olur. Başta Ümit Özat ve Erciyes'teki Zafer gibi oyunculardan bunu bekleyelim.[/QUOTE] hll olsun bu futbolculara------------- |
[QUOTE=S1vasLee;348113]hasan kabze galatasarayda değil sanırım artık.....[/QUOTE]
gs de deil ama rubın kazanda belkı ordada 58 numarayı giyer cemalll:D:D:D:D |
[QUOTE=akifeker;348148]gs de deil ama rubın kazanda belkı ordada 58 numarayı giyer cemalll:D:D:D:D[/QUOTE]
[B][COLOR="Indigo"]Rubin Kazan'da 99 giyiyor. Bu liste eski olduğu için Galatasaray'da gözüküyor. [/COLOR][/B] |
[B][img]http://www.webaslan.com/images/haber/2003/HasanKabze004.jpg[/img]
Hasan Kabze Bir Zamanlar Galatasarayyda 58 Numaralı Formayı Giyiyordu. Rusyaya Transfer Olunca Malesef Gitti. Ama Niye Rubin Kazanda Numarasını Değişti Anlamadım... :)[/B] |
evet ya adem dursunda sivasli su aganda Kayseri erciyessporun formasini giyiyor
|
-->: 58 NUMARALI FORMA GİYENLER
Ayrıca eski Sivassporlu şu an Denizli de oynayan Musa kuş da 58 numaralı forma giyiyor, şaşırmadım desem yalan olur:)
|
evet musa kuşta 58 numaralı formayı giyiyor demekki sivassporu ve sivaslıları unutmamış ben şahsen gurur duydum ve sevindim musa kuşu tebrik edip teşekkür ediyorum 58 numara herkese şans ve başarı getirir inşallah
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:41. |