![]() |
-->: KİM BU GECE KUSLARI ...?
[B]Şuan 46 misafir ve 14 üye çevrimiçi.
[COLOR="Red"]01: 1967_dernek_mustafa[/COLOR] 02: ademyavuz 03: agp [COLOR="red"]04: aslansivasli[*] 05: AyhanBayrak[/COLOR] 06: djyakubu 07: excalibur 1908 [COLOR="Blue"]08: GuNaY[/COLOR] [COLOR="red"]09: Güner[/COLOR] 10: nejmi58 [COLOR="red"]11: RüStüElmaS[/COLOR] 12: sadiakkus [COLOR="red"]13: Sweetgirl[/COLOR] [COLOR="red"]14: TracyMcGrady58[/COLOR] ayrıca aykut-akay :)[/B] |
yok abi anladim ben ÜVEY üyeyim öksüz yetim kaldim bu tek basima forumlarda ühü ühü ühühü
:==) |
YAW NERDESİNİZ GECE GUŞLARI HANİ NERDE HADİ GELİN BEKLİYORUM AMA NERDEEEEE :)
|
Şuan 26 misafir ve 9 üye çevrimiçi.
Chat'te şu an 5 kişi var. -------------------------------------------------------------------------------- 01: ademyavuz 02: AyhanBayrak 03: cansivasli 04: ertugrulss[*] 05: GuNaY 06: Güner 07: LALE_DEVRI 08: MOS-BY-58 09: Sweetgirl birde ben aykut-akay. ben adimi degistirecem üviiyyy-üye yapacam ::==))) |
PATRON GELDİ DÜKKANI AÇTIK HADİ GELİN ARTIK :) VALLA!
|
[B]Şuan 56 misafir ve 7 üye çevrimiçi.
Chat'te şu an 0 kişi var. -------------------------------------------------------------------------------- 01: ademyavuz 02: albina58 03: barishh 04: ertugrulss [COLOR="Blue"]05: Güner[/COLOR] 06: Sweetgirl 07: Yigido58_NL[/B] |
YIKILMADIIIIIIIMMM AYAKTAYIIIIIM DERTLERİMLEE BAŞBAŞAAAAYIMM GECE GUŞİMİYİM NEEEE???
|
01: ademyavuz
[COLOR="Blue"]02: albina58[/COLOR][COLOR="Red"]03: gercek58li[/COLOR] 04: tarzanibokusagi |
Şuan 26 misafir ve 2 üye çevrimiçi.
Chat'te şu an 0 kişi var. -------------------------------------------------------------------------------- 01: ademyavuz [B][COLOR="Blue"]02: SONMEZ[/COLOR][/B] [B][COLOR="Blue"]HEEEYYYYT BEEEEE... AÇILIIIIINNNNNNNN... GECELERİN FATİHİ GELİYOR BEEEEEEEE... GÜNEEEERRRRRRRRR... SENİN İMPARATORLUK ARTIK SALLANIYOO...[/COLOR] [COLOR="Red"]bu arada efe de ayaklarımda sallanıyo yaw efe uyu artık oğlum beee... zabah işe gedecüüühk. sallıya sallıya dizlerim gopdu beee... eee...eeee...eeee...e eee...eeee...eeee...e uyusun da büyüsün niiiinni... tıpış tıpış yürüsün niiiin niiiiiiii... dandini dandini dastaaaanaaa... danalaaaarrr glllllllllllllllkfköölkjjjkl danalaarrrrrr... hoooooorrrrr... bışşşşşşşşşş... hoorrrrrrrrrrr... hoorrrrrrrrrrr...[/COLOR]. . . [COLOR="Blue"]INGAAAAAAAAAAA[/COLOR] [COLOR="Red"]bismillah...bismillaaaaaaaah... noluyo yaaaaa...[/COLOR] [COLOR="Blue"]INGAAAAAAAAAAA[/COLOR] [COLOR="Red"]uyu olum... uyu efecik... [/COLOR] [COLOR="Red"]eee...eee...eeeeee dandini dandini... dana...dana... danalaaaarrrrrrrrrrrrrrr hoooorrrrrrrrrrrrr... horrrrrrrrrrrrrrrrrr...[/COLOR] . . .[/B] |
01: ademyavuz
02: albina58 03: cavres__ss |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:22. |