SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   MİCHAEL OWEN SİVASSPOR'A DOĞRU... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34592)

hoLiGan Enes 26.07.2012 00:41

Cevap: Siz Kimi Kandırıyorsunuz?!

[B][B]Acınacak halimize maalesef hepimiz gülüyoruz[/B][/B]

Respect58 26.07.2012 00:45

[QUOTE=58CeZa58;797327]daha n´doussel gelmedide
biz de mal gibi owen geliyor diye seviniyoruz
asil sacmaliyan biziz !!!![/QUOTE]

[B]Ndoussel'i geçtik 2.ligdeki Üstün Bilgi'yi bile alamadılar kardeşim. :) Gerçektende Owen gelecek diye ümitlenenleri hayretle izliyorum :D[/B]

kontente58 26.07.2012 01:23

Cevap: MİCHAEL OWEN SİVASSPOR'A DOĞRU...

[url]http://www.aksam.com.tr/owena-rizasi-var--129051h.html[/url] rıza çalımbay owenın gelmesinin iyi olcaını teklif edip etmiceklerini de hafta sonu karar verceğini söylemiş umudu kesmeyin yinede

astaravisa 26.07.2012 01:33

Owen ın gelmesi için bir tane mantıklı sebep söyleyebilecek var mı ? neden gelsin ki?

MaNiAcSiVaSlI 26.07.2012 02:25

iyce arap saçına döndü :mad::confused::mad:

Örükcülü 26.07.2012 07:21

Bu adamın olmayacağı yönetim tarafından (alaylı bir üsluplada olsa) açıklandı. Ne yapalım, bir anlık hevesti, geçti. Acaba diyorum forvete PURSAKLARSPOR'un forveti ile ÇEMİŞKEZEKSPOR'un forvetini mi alsak ? :confused: :confused: :mad: :mad: :mad:

Örükcülü 26.07.2012 07:29

Yaw bırakın Owen'ın mal varlığı Sivas Belediyesinin yıllık gelirinin 2,5 katı iken kalkıpta İngiltere'den Sivas'a mı gelecek. O Paşa, gelse gelse sadece İstanbul takımlarından birine gelir ki, gezsin, tozsun, ağlensin, karı-kız avcılığı yapsın. Sivas'ta onu cezbedecek ne var ki? Doğru dürüst bir alış-veriş merkezi mi var? Sosyal tesis mi var? Gezip eğleneği yer mi var? Onun için mantıklı olmak lazım.

Yöneticimiz (!) alaylı bir şekilde bu transferi yalanladı ama hata etti. Benim kızdığım nokta; madem SİVASSPOR> adı transferlede olsa dünya basınına düştü, alamasan da biz talibiz diye, görüşüyoruz diye, pazarlık yapıyoruz diye, anlaşamadık diye gündemi meşgul et, dünyanın gözünü Türkiye'ye, Sivas'a, SİVASSPOR'a çevirt. Yok ya, kafa çalışmıyor bizim yöneticilerde. YETİŞ BÜYÜK BAŞKAN, çık artık sahneye. Amatörlere, beceriksizlere kaldı sahne. SENİ BEKLİYORUZ MECNUN BAŞKAN, vur yumruğunu masaya !...

Yoksa bize Pursakların, Çemişkezek'in forvetini alıp geitecek bu becereiksizler. Yeni bir İbrahim Ülüm, İbrahim Şahin faciaları yaşayacağız !.

isahin 26.07.2012 08:45

hayır anlamadığım erdal beyin özürlüsüne biri söylesin bunca ülkenin basınının menejerinin sivasla alıp veremediği ne durduk yere mi sivas lafı çıktı. kesinle yönetim sil baştan değişmmeli harbiden hırslı kişiler gelmeli

Emrah5800 26.07.2012 09:00

Owen'a Rıza'sı var - 26/07/2012 08:48:00

İngiliz ESPN kanalı ile Footballagent'ın Yiğidolar'ın dünyanın en ünlü golcülerinden biri olan Michael Owen'ı transfer edeceğine yönelik haberleri, Sivas'ta coşkuyla karşılandı. Kırmızı-Beyazlı taraftarlar, sabırsızlıkla Michael Owen'ın transferini beklerken, gözler yönetim kurulu ve teknik heyete çevrildi. Akşam'ın haberine göre; teknik direktör Rıza Çalımbay, bırakın yenmeyi daha gol bile atamadığımız İngiltere Milli Takımı'nın formasını 89 kez giyip 40 gol atan Owen'ın transferi konusunda yönetime olumlu rapor verdi. Çalımbay, 32 yaşındaki Owen'ın golleriyle sportif katkısısının yanı sıra tecrübesiyle takıma faydalı olacağını vurguladı. KARAR HAFTA SONU Michael Owen transferiyle ilgili Sivasspor yönetimi ise kesin bir açıklama yapmadı. Ancak yönetim, Rıza Çalımbay'ın dünyaca ünlü futbolcunun kırmızı-beyazlı formayla buluşmasını canı gönülden istemesini dikkate alıyor. Ancak Yiğidolar ellerini çabuk tutmalılar. Zira Stoke City pusuda. Tuncay Şanlı'nın eski takımı, Owen'a resmen talip oldu. Ancak 32 yaşındaki golcü pahalı geldi. Başkan Peter Coates 'Transferde adımlarımızı dikkatli atmalıyız' diyor. :D kaynak sporx

58hsn58 26.07.2012 09:41

hergun bir umutla, acaba bugun transfer yapildimi diye uyaniyorum, ama nerdeee, yonetim gulup geciyormus...

insallah en azindan bir tane forvet alinirda sIkIntili gunler yasamayiz, riza hocamizin dedigi gibi...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:38.