![]() |
Cevap: Transfer 2014-2015 sezonu
[QUOTE=B.DUMANLI;912022][url]http://www.bursasportv.com/video/9388[/url]
Insan sadece bu videoyu seyrederken Aydin´in konusma sirasinda gözlerine bakmasi yeterli.Gözleri ne kadar insana güven veriyor degilmi?:D Bunlari bazilari göremiyebilir ama hayat tecrübesi olanlar bunlari hemen görebiliyor.Para insana neler yaptiriyor degilmi.Sampiyon takima geldim diyor.Bize gelirken ne demisti hatirlayan varmi?.:D Bu adamin adini bu sitede telafuz etmesek artik.O bizim icin bitmistir artik.[/QUOTE] paramı almaya geldim diyor resmen bi pişmanlık var ama ne diyelim onu sivası satarken düşünecekti ... |
Balikesirspor Muhammet Reisle yollari ayirmis.Gecem sene müthis bi futbol ortaya koymusdu bonservisi yok tam bizim yönetimin istedigi gibi:) tarzi bana bizim efsane futbolcularimizdan muhammet ali kurtulusa benziyor 10 numara pozisyonunda hem alternatif olur kadroda hemde skora katki edebilen bir futbolcu görmek isterim takimimizda.
|
Transfer sezonunun başlamasına rağmen şimdilik bir ses yok yönetimden acaba CAS'ı bekliyoruz yoksa bonservis bedeli olmayan kişileri mi arıyoruz eğer öyle ise transferlerin şimdiye bitmesi gerekiyordu:D
|
[QUOTE=MEVLUTHOCAOGLU;912131]Transfer sezonunun başlamasına rağmen şimdilik bir ses yok yönetimden acaba CAS'ı bekliyoruz yoksa bonservis bedeli olmayan kişileri mi arıyoruz eğer öyle ise transferlerin şimdiye bitmesi gerekiyordu:D[/QUOTE]
Hangi sezon paraya kıyıpta bomba transfer yaptık, bonservisiyle en son hangi bomba transferi yaptık, bırakın bu işleri her sene aynı senaryo |
2 forvet olsun yeter bize
|
İbrahim toramani mersin aliyomus bizim yonetim devreye girip alsa cok iyi defans sikintisi felan yasamayiz
|
Göztepe'de Halil ve Şaban kalacak mı?
Göztepe'de adı Süper Lig ekipleriyle anılan oyuncular Halil Akbunar ve Şaban Genişyürek'in geleceği hakkında teknik direktör Suat Kaya'dan çarpıcı açıklamalar geldi. Yeni sezonda göreve devam etmesi beklenen genç teknik adam Sivasspor'la görüşen Halil için, "Benim onayımı almadan hiçbir yere gidemez" dedi. 21 yaşındaki futbolcunun gelecek sezon takımın en önemli kozlarından biri olacağını belirten Suat Kaya, "Pazartesi yönetimle görüşeceğiz. Büyük bir aksilik olmazsa yeni sezonda da Göztepe'nin başında olacağım. Halil'i bırakmak istemem" şeklinde konuştu. Golcü Şaban hakkında ise net ifadeler kullanmayan teknik direktör Kaya, "Bazen değişimlere ihtiyaç vardır" diyerek oyuncusunun gidebileceği sinyallerini verdi. Takımının kaliteli isimlerden oluştuğunu anlatan Suat Kaya, "Transfer listem hazır. Pazartesi günü Başkanımız Mehmet Sepil'e raporumu sunacağım. Mevcut kadrodan kilit isimlerin kalmasını isteyeceğim. Yeniden Göztepe'de çalışmak beni mutlu eder. İstikrarın olduğu yerde başarı vardı. Bunun en büyük örneği benim oyunculuk dönemimde 4 sene üst üste şampiyon olan Galatasaray'dır" yorumunu yaptı. SABUTAY KARTALSPOR YOLUNDA Göztepe'de 31 Mayıs 2014'te sözleşmesi sona eren stoper Sabutay Bayülken'in eski takımı Kartalspor'a döneceği öğrenildi. Sarı kırmızılıların eski teknik direktörü Özgür Zengin'le anlaşan Kartalspor'un Sabutay'la temasa geçtiği ve taraftaların el sıkıştığı bildirildi. Zengin'in de eski öğrencisini takımıda görmeyi istediği gelen haberler arasında. [URL="http://www.klasspor.com/tr/haber/35005-Goztepede_Halil_ve_Saban_kalacak_mi.html"]Kaynak[/URL] |
[QUOTE=34yigido34;912240]İbrahim toramani mersin aliyomus bizim yonetim devreye girip alsa cok iyi defans sikintisi felan yasamayiz[/QUOTE]
[B]Rıza Çalımbay, Fikret Orman ile görüşüp Sezer ve Toramanı istemiş fakat Fikret Orman hala karar vermediklerini ve bu iki oyuncuyu kampa götürme ihtimalleri olduğu için Rıza Çalımbay'ın bu isteğini şimdilik reddetmiş. Ama ilerleyen günlerde ne olur bilinmez tabi.[/B] |
[B][LIST][*]Serdar Özkan transferi kesinlikle bitti.
[*]Cas davasina göre transfer yapilmayacak. En iyi transferler yapilacak. [*]Yani yapilacak Transferlerin Cas davasiyla alakasi olmayacak.[/LIST][/B] [I][U][B]Faruk Tasseten Baskana sosyal ag'dan sordum , kendisi kisaca böyle yazdi. [/B][/U][/I] |
Avrupaya gidwmiyoeuz diye transfer yapmamak çok saçma olur .
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:16. |