![]() |
[i][b]dünkü maç tam anlamıyla super lig mçından bile daha tempolu we kaliteliydi.atmosfer guzeldi.her ne kadar numaralı we locadaki bursalıların çirkin hareketlerine rağmen.maça gelince bursa daha istekliydi we galibiyeti haketti.ancak bizimde bir çok net pozisyonumuz wardı bunlardan hele maçın başındaki 3-4 pozisyondan biri gol olsaydı farklı olurdu.neyse bursayı tebrik ediorum.her zaman olduğu gibi yeniçeri bursadaydı...[/b][/i]
[b]_____________________________________________________ [color=indigo]BUILT FOR THE DESTROY...[/color] [color=green]S&S[/color][/b][/i] |
EĞİTİM ŞART GARDAS... BATININ PARİSİ BURSA AMA HALA BAŞI BOŞ İNSANLAR VAR MALASEF
|
Gardşlar İyi Oynuyan Kazansın Dedik İyi Oynuyan Kazandı Sagolun Sizde de Tebrik edenler oldu Sizin De gollü Pozisyonlarınız Oldu atamadınız Ama Bizim Daha çok gollu Pozisyon Oldu ancak bunların 1 ni degerlendire bildik Bize de yetti Bu mac bizim hakımızdı almasını bildik bukadar İnsallah ilerdeki maclarınızı Hem bizim Hem Sizin Yenme Dileği ile Başarılar .
[url]www.bursasporum.com[/url] |
[quote=Green_Dark]Gardşlar İyi Oynuyan Kazansın Dedik İyi Oynuyan Kazandı Sagolun Sizde de Tebrik edenler oldu Sizin De gollü Pozisyonlarınız Oldu atamadınız Ama Bizim Daha çok gollu Pozisyon Oldu ancak bunların 1 ni degerlendire bildik Bize de yetti Bu mac bizim hakımızdı almasını bildik bukadar İnsallah ilerdeki maclarınızı Hem bizim Hem Sizin Yenme Dileği ile Başarılar .
[url]www.bursasporum.com[/url][/quote] [size=4][b][i]Eyvallah gardaş böyle olun canımızı yiyin...[/i][/b][/size] |
[quote=Green_Dark]Gardşlar İyi Oynuyan Kazansın Dedik İyi Oynuyan Kazandı Sagolun Sizde de Tebrik edenler oldu Sizin De gollü Pozisyonlarınız Oldu atamadınız Ama Bizim Daha çok gollu Pozisyon Oldu ancak bunların 1 ni degerlendire bildik Bize de yetti Bu mac bizim hakımızdı almasını bildik bukadar İnsallah ilerdeki maclarınızı Hem bizim Hem Sizin Yenme Dileği ile Başarılar .
[url]www.bursasporum.com[/url][/quote] saol gardas.. |
[url]www.bursasporum.com[/url][/quote] [color=darkred][i][b]bu görüşte olanlara canımız feda.zaten söledik maç bursanın hakkıydı die.ama numaralı ve locadaki bazı taftarlarınız orda olmayı haketmior.bursa cmiasına yakışmayacak hareketlerde bulundular.hele birisi wardıki onu ben biliorum ve yapacağımıda yaptım....[/b][/i][/color] [b]___________________________________________________ [color=indigo]BUILT FOR THE DESTROY[/color] [color=green]S&S[/color][/b] |
BAKIN SİVASLI ARKADAŞLAR BİZİM İŞİMİZ EZİKTAŞ VE KARADENİZ İLE ANADOLUDAKİ HİÇ BİR TAKIMLA İŞİMİZ OLMAZ BU BÖLE BİLİNE YANLIZ DENİLEN GİBİ SİVASTAKİ EDİLEN KÜFÜRLERİ HAK ETMEDİĞİMİZİ SAVUNUYOR KALAN MAÇLARINIZDA 58 LİLERE BAŞARILAR DİLİYORUM.
|
[quote=baskentlitimsah]BAKIN SİVASLI ARKADAŞLAR BİZİM İŞİMİZ EZİKTAŞ VE KARADENİZ İLE ANADOLUDAKİ HİÇ BİR TAKIMLA İŞİMİZ OLMAZ BU BÖLE BİLİNE YANLIZ DENİLEN GİBİ SİVASTAKİ EDİLEN KÜFÜRLERİ HAK ETMEDİĞİMİZİ SAVUNUYOR KALAN MAÇLARINIZDA 58 LİLERE BAŞARILAR DİLİYORUM.[/quote]
tamam anladik kardesim artik uzatmaya gerek yok!! sizlerede basarilar diliyoruz insallah ilk üce girip bizimle süperlige cikarsiniz... biraz zor ama yinede allahtan ümit kesilmez.... :D :D |
DANKE 58 :D
|
BITTE SCHÖN :D 05+06
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:55. |