![]() |
[QUOTE=RaP_BoY]ONLAR DER YA BAKMA SEN ONLARA HER ZAMAN BEKLERİZ TRİBÜNLERE AMA SAKIN YEŞİL SAHALARA İNMEYE KALKMAYIN :=)))[/QUOTE]
[COLOR="Indigo"]FIRSAT VERILSE MERAK ETME YESIL SAHAYADA INERIM BEN (küçükken toprakda az mi oynadik ahh ahhh :D )[/COLOR] |
tamam istediginiz kazak olsun alirzz :) da herkes bende atki istiyo ben nasil örüyüm herkese ben futbol için yaratilmsm yaaa :)
|
[QUOTE=erdalguler][B]YAZDIKLARIMA DİKKAT EDERSENİZ BEN BAYANLARIN ÇALIŞMASINA VE BİRŞEYLER YAPABİLMESİNE KARŞI DEĞİLİM ANCAK BİR BAYANIN ASLİ GÖREVİ AİLENİN TEMELİNİ OLUŞTURMAKTIR... HER ŞEYİN BİR SINIRI VARDIR... O SINIR AŞILDIĞI ZAMAN BAZI ŞEYLERİ İSTESENİZDE ESKİYE DÖNDEREMEZSİNİZ... ŞU ANDA ATAERKİL AİLE PARÇALANMIŞ VE GENÇLER BİR ÇÖKÜNTÜNÜN İÇERİSİNE GİREREK SAYGI SEVGİ NAMUS DENEN KAVRAMLARI YİTİRMEYE BAŞLAMIŞTIR. İŞTE BUNUN TEMEL SEBEBİ AİLEDEKİ DÜZENSİZLİK VE AİLE ŞEFKATİNİN EKSİKLİĞİDİR... BİR BAYAN ASLINDA EVİN DİREĞİDİR.. HER ŞEYİ O ORGANİZE EDER. İŞTE BU ÇÖKTÜĞÜ ZAMAN AİLE ÇÖKER... BEN İŞTE BUNA KARŞIYIM. HERKES KENDİNE GÖRE DOĞRULARI YAZIYOR AMA BİR ETRAFINIZA BAKIN VE SOKAKTA GÖRDÜĞÜNÜZ GENÇLERİN YÜZÜNE BİR BAKIN ŞÖYLE MUTLU YÜZLÜ İNSANLAR GÖRMEK HİÇ KOLAY DEĞİL NEDEN?... ÇÜNKÜ YETERİNCE AİLE SEVGİSİ GÖREMEYEN GENÇLER MUTLULUĞU VE BAZI ŞEYLERİ DIŞARILARDA KÖTÜ YOLLARA SAPARAK ELDE ETMEYE ÇALIŞIYORLAR... BUNA ENGEL OLMANIN YOLU NERDEN GEÇİYOR TABİKİ DÜZENLİ BİR AİLEDEN...
TEKRAR SÖYLÜYORUM Kİ BAYANLAR ÇALIŞABİLİR SPOR DALLARINDA VEYA HERHANGİ BİR DALDA UĞRAŞ VEREBİLİRLER [U]ANCAK AİLESİNİ VE SEVDİKLERİNİ İHMAL ETMEDEN ... [/U]ÇÜNKÜ AİLENİN TEMELİ ANNELERDİR. TEMEL TAŞLARI GEREKLİ İLGİYİ EVİNE GÖSTERMEZSE BU VATAN EVLATLARI İSTEMESELERDE YANLIŞ BİR YOLUN YOLCUSU OLURLAR... BİRDE ŞU VAR BAYANLAR BAZI İŞLERİ ERKEKLERDEN DAHA İYİ YAPIYORLAR VE İŞYERLERİNDE TERCİH SEBEBİ OLUYORLAR... AMA UNUTMAMALARI GEREKİRKİ EN ÖNEMLİ GÖREVLERİ ANNELİK VE BUNUN ŞAKASI YOK... EVLAT YETİŞTİRMEK ÖYLE KOLAY İŞ DEĞİL... ALLAH TÜM ANNELERİMİZE SABIR VE KOLAYLIK VERSİN DİYORUM...[/B][/QUOTE] Bunu bir özür olarak kabul etmek lazım sanırım Erdalcım. |
[QUOTE=aslansivasli][COLOR="Indigo"]FIRSAT VERILSE MERAK ETME YESIL SAHAYADA INERIM BEN (küçükken toprakda az mi oynadik ahh ahhh :D )[/COLOR][/QUOTE]
AH BENDE TAM TOPRAK SAHALARDAN KURTULUP YEŞİL SAHALARA ADIM ATMIŞTIM Kİ TALİHSİZ Bİ SAKATLIK BU DURUMLARA DÜŞÜRDÜ BİZİ :( |
bence olmaz hem sınırlı bütçe hemde bayan futbol takımına para ayrılırsa
futbol takımının başarısı düşer |
futbol erkek oyunudur bayan değil
|
[QUOTE=bozok1071]Sana katılıyorum GÖNÜLDAŞIM insanlar anlamamak için kendilerini zorluyolar damarlarıdaki asil kanın farkında olmayıp beyinlerindeki uyuşmuş avrupa sevdasına kaptırmışlar kendilerini kendi imalatları olan uyduruk sivas fıkralarıyla millete alay konusu oldukları yetmediği gibi birde şalvarspor çıkartıp türkiyeye rezil edecekler bizi
[I][U][CENTER][COLOR="Red"][FONT="Arial Black"][B]İNADINA TÜRK !!!!! İNADINA TURAN !!!!!!![/U][/I] [I]1071 den beri TÜRK YURDU[/I] [U]TÜRK'e kefen biçenin ölümü korkunç olur[/B][/FONT][/COLOR][/CENTER][/U][/QUOTE] Sözcüklerimizi dikkatli seçmeli , özenli kullanmalı , sözlerinin sonunun nereye gittiğinin farkına varmalıyız , değil mi bozok kardeşim. Senin bayanlarımıza uygun gördüğün spor giysileri şalvar olsa gerek ki senin gibileri sürekli bunu kullanıyorlar. Bu durumda atletizmde , basketbolda , uzakdoğu sporlarında , boksta ve sair tüm branşlarda o spora özgü formalarla uluslararası başarılar kazanan bayanlarımız seni mutlu etmiyor hatta utanmana sebep oluyordur . Her konuyu avrupaya, amerikaya, araplara , dine , millete bağlayarak kendi fikirlerini hakim kılamazsın hele hele tanımadığın insanlara saldırarak hiç yapamazsın bunları , ben eminim bir daha da tekrarlamayacaksındır. |
[QUOTE=ulaşlı yiğido58]futbol erkek oyunudur bayan değil[/QUOTE]
Ya basketbol , hentbol , voleybol , tüm atletizm dalları , uzakdağo sporları , tenis , yüzme , açıkhava sporları , hangileri bayan oyunu hangileri erkek oyunu bir ayırt edin kardeşim şunları. Bu yaşa kadar boşu boşuna izlemişiz bu branşları , sayenizde ufkumuz genişledi. |
[B][QUOTE=sivaslıavukat]Bunu bir özür olarak kabul etmek lazım sanırım Erdalcım.[/QUOTE]
BENİM ANLATMAK İSTEDİĞİM ŞEYLERİ BELİRTMEK İSTEDİĞİM KADARIYLA BELİRTTİM. SİZ BİR AVUKAT OLARAK TABİ BU KONULARDA DAHA GENİŞ BİR YELPAZEYE SAHİPSİNİZ. ANCAK ŞUDA BİR GERÇEKKİ ÇALIŞAN VEYA HERHANGİ BİR SPOR DALIYLA UĞRAŞAN BAYANLARIN BÜYÜK ÇOĞUNLUĞU AİLELERİNİ İHMAL EDİYORLAR. BUNUN ÖNÜNE GEÇEBİLDİKLERİ ANDA SORUN YOK AMA BÜYÜK ÇOĞUNLUĞU BUNU ENGELLEYEMİYOR.[/B] |
[B][QUOTE=aslansivasli][COLOR="Indigo"]YA BEN BURAYA BÖYLE YAZINCA SONRA BANA ÇOK CIDDIYE ALIYOSUN DIGOLAR YA BEN BUNU CIDDIYE ALMIYIMDA NAPIYIM EVET BAYANLARIN FIZIKI GÜCÜ ERKEKLER KADAR DEGIL BIZDE OYNARSAK EGER ERKEKLERE KARSI OYNAMIYCAZ KI BAYANLARA KARSI OYNUYCAZ KENDI GÜCÜMÜZDEKI KISILERE KARSI ERKEK YERI GELDIGINDE ANNE GIBIDE YETISTIRIR ÇOCUGUNU SEN YAPAMAM DERSEN ORASINI BILEMEM BAYANLARDA PARA KAZANMK IÇIN ÖMÜR BOYU ÇALISIRLAR NE YANI ALLAH YARATIRKEN ERKEKLEE DAHA MI ÇOK SABIR GÜCÜ VERMIS GÜLDÜRME BENI LÜTFENN :rolleyes: [/COLOR][/QUOTE]
BELKİ ERKEK ANNE GİBİ YETİŞTİRİR ÇOCUĞUNU... AMA KİMSENİN ANLAMADIĞI ŞU Kİ YETİŞEN ÇOCUKLAR ANNE SEVGİSİNDEN VE İLGİSİNDEN MAHRUM KALIR.. KİM NE DERSE DESİN HİÇBİR ERKEK ANNE ŞEFKATİYLE ÇOCUĞUNU BÜYÜTEMEZ.. ALLAH ANNELİK VASFINI KADINLARA VERMİŞ VE ONA GÖREDE BELİRLİ YETENEKLER İHSAN ETMİŞ ASIL SEN BENİ GÜLDÜRME... AYRICA BİR ERKEĞİ ÇOCUK BAKARKEN DÜŞÜNEBİLİYORMUSUN.. VARSA ÖYLE BİR ERKEK ÇIKSIN ORTAYA AMA YOKTUR ÇÜNKÜ İSTESEDE YAPAMAZ. KADINLAR GİBİ BU İŞİ BECEREMEZ. SEN HİÇBİRŞEY BÖYLE LAFTA OLDUĞU GİBİ DEĞİL GERÇEKLER ACIDIR KLAVYE BAŞINDAN BİZ HERŞEYİ YAPARIZ DEMEYLE OLMAZ GERÇEKLER GÖZ ARDI EDİLEMEZ.... BELKİ MECBUR KALSA TABİİ BAYANLARDA ÇALIŞIR AMA ALLAH İŞ HAYATIYLA İLGİLİ ERKEKLERE SABIR VERMİŞ EV HAYATINDA DA KADINLARA SABIR VERMİŞ VE ONA GÖRE YETENEKLER VERMİŞTİR... BUNU ANLAMAK O KADAR DA ZOR DEĞİL SANIRIM... [/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:05. |