![]() |
--->: 58 NUMARALI FORMA GİYENLER
[QUOTE=EyüphanAydın;348254][B][img]http://www.webaslan.com/images/haber/2003/HasanKabze004.jpg[/img]
Hasan Kabze Bir Zamanlar Galatasarayyda 58 Numaralı Formayı Giyiyordu. Rusyaya Transfer Olunca Malesef Gitti. Ama Niye Rubin Kazanda Numarasını Değişti Anlamadım... :)[/B][/QUOTE] [B][COLOR="Indigo"]Rubin Kazan'da başka bir Sivaslı varsa ondandır galiba. [/COLOR][/B] |
[B][COLOR="Indigo"]Eğer Paf takımımızda Sivaslı oyuncu sayısını artırabilirsek ve başarı devam ederse çok sayıda takımda 58 giyen oyuncuyu görürüz. [/COLOR][/B]
|
[B][COLOR="Indigo"]Paf takımımız şampiyon olduğuna göre artık futbol potansiyeli daha da artacaktır. Muhtemelen süper ligde ilerleyen yıllarrda daha çok 58 numaralı oyuncu seyredeceğiz. [/COLOR][/B]
|
[B]BANK ASYA 1.LİG'DE BAYA BİR 58 NUMARA VAR...EN AZ 6 TAKIMDA 8 NUMARA VAR[/B]
|
[QUOTE=leblebi82;154889]Arkadaşlar bu hafta Süper Lig maçlarına şöyle bir bakınca 58 numaralı formayı diğer takımlarda giyen bir çok futbolcunun olduğunu gördüm. Mesela :
İbrahim Dağaşan ( Bursaspor) Nizamettin Çalışkan ( V. Manisaspor) Adem Dursun ( G. Antepspor) Hasan Kabze ( Galatasaray) İbrahim Toraman ( Beşiktaş) Hayrettin Yerlikaya ( Sivasspor) Umarım diğer takımlardaki Sivaslı arkadaşlarımız da 58 numaralı formayı giyerler de bütün takımlarda bir oyuncumuz olur. Başta Ümit Özat ve Erciyes'teki Zafer gibi oyunculardan bunu bekleyelim.[/QUOTE] denizlisporda ki musa kus 58 numara giyiniyo |
-->: 58 NUMARALI FORMA GİYENLER
[B]Horoz 'yokum' dedi
Denizlispor, tecrübeli futbolcu Musa Kuş ile yollarını ayırdı. Yeşil-siyahlı yönetim resmi internet sitesinde Musa Kuş ile sözleşme yenilenmeyeceğini açıklarken, kaleci Souleymanou Hamidou, kaptan Yusuf Şimşek, Julio Cesar gibi önemli futbolcularının takımdan ayrılmaları camiayı oldukça endişelendiriyor.[/B] |
58 Numaralı forma bir sivaslı için taşıyacağı en iyi forma dır
|
[B][COLOR="Indigo"]Yeni takımlarda falan var mı acaba 58 numara giyen. [/COLOR][/B]
|
hasan kabze dün rubin kazanin 2. golünü atti. 2-0 kazandilar
|
arkadashlar ben konu acamiyorum yardim edin bana
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:58. |