![]() |
Cevap: Maçı değerlendirelim
satın alma opsiyonu olmayan bir kaleci neden 11 de sahaya çıkıyor buda düşündürücü . çünkü rıza hoca eski beşiktaşlı kalecinin haklarıda beşiktaşta ben bu durumdan kıllanmadım değil aslında.....slovak kaleci ilk 11 de sahaya çıkmalı......
|
Cevap: bizler figüran mıyız!!!!!
Bunların gerçek olma olasılığı yok denecek kadar azdır.
|
bence de kapatılması gereken bir konu..
|
[B]Dün Uğur Kavuk'un yanlış görmediysem Engin Baytara attığı fake Enginin aklını aldığı gibi benim de aldı.Resmen Engini Gara bilet almaya gönderdi :D:D:D:D[/B]
|
figuran oldugumuzu dusunmuyorum.takima genel olarak diyecek biseyim yok ama defansa care bulunmasi lazim.takimimiz zor maclari geride birakti,trabzon macindan 1 puan alabilirdik en azindan.son golde defans oyuncumuz faulu yapsaydi kirmizi kart gorurdu belki ama takimin yildizi olurdu kirmizi gorecegini bilmesini ragmen faul yapip golu engelledigi icin,ve buyuk ihtimalle macta daha gol olmaz bizde 1 puan alirdik.gecmisi konusmanin anlami yok ders cikarmak lazim,umarim ders cikarilmistir!!
|
geçen sene için belki haklı olabilirsin ama bu takım bizim 37 yıl sonra süper lige çıktı ve biz son 13 hafta tam destek vermeliyiz.bunları sezon bitince konuşsak daha ii olur düşünüyorum yigidolar....
|
[QUOTE=emin kara;692864]Yazıklar olsun hepisine hocasından oyuncusuna kadar hepisi süper ligige uymayan oyunları yüzünden uykularım kaç bu ne gardaş hangi maçı alacagız evimizde bile oynamayı beceremeyen bunlardan ne beklenir bu kadar gol yenirmi ya gardaş kendini bilmez futbol yorumcularına bizi rezil ettiler bu golleri bank asyada bile yemezler her hafta attıklarından kat kat fazlasını yiyorlar bunun sonu ne olacak artık bir çare bulmaları lazım takımın düzelmesi içn ne gerekiyorsa yapılmalı sivası bir tek sivasspor temsil ediyor ne şekilde olursa olsun sivas halkından tutun takımın mazemecisine kadar herkes takımın kötü gidişatına son verilmesi için elinden geleni yapmalı bu takımbizim destek olara bu durumdan kurtulacagımızı düşünüyorum şuan laf degil filiyat lazım çalışmak ve kazanmak lazım[/QUOTE]
Kardeş, arada sırada bir nokta koysaydın.. çok dolmuşsun anlaşılan ;) |
[QUOTE=Üsüyoruz58Reis;692875][B]Dün Uğur Kavuk'un yanlış görmediysem Engin Baytara attığı fake Enginin aklını aldığı gibi benim de aldı.Resmen Engini Gara bilet almaya gönderdi :D:D:D:D[/B][/QUOTE]
Rakibin hepsini gara yollasan ne olacak maçı kaybettikten sonra? |
[QUOTE=yiğidokazım58;692884]Rakibin hepsini gara yollasan ne olacak maçı kaybettikten sonra?[/QUOTE]
[B]Tamam sonuç önemli ama sadece o taraftan bakmamak lazım..Böyle güzel hareketler seyir zevkini yükseltir ve sende izlediğinden zevk alırsın..Ayrıca trabzonlu bir futbolcunun rezil olmasıda mutluluk verici :D:D[/B] |
Maçta göze çarpanlar : KAMİL GROSICKI
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Trabzon da çok pozisyon kaçırdı Sivasspor pek pozisyona girmedi ama girdimmide kaleye vurdu ve ts nin kalecisi onur da iyiydi Maçın Yıldızı Kimdi : TS DE BURAK YILMAZ SİVASSPORDA KAMİL GROSICKI Maçın en kötüsü kimdi : SİVASSPOR DEFANSI Maçta göze çarpanlar : SİVASSPORDA YENEN GOLLER Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : MAÇIN HAKKI BUYDU Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : MEHMET NAS HAMLESİ ÇOK YANLIŞTI AMA KAMANAN HAMLESİ YERİNDEYDİ. RIZA HOCA HALA DERS ALAMAMIŞ |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:22. |