![]() |
Cevap: 2011-2012 Transfer pazarı ve önerileriniz
kesinlik,le ikinci sinif oyuncular alinmamali daima birinci sinif alinmali brezilya,hollanda,fransa gibi ulkelerden transfer yapilabilir
|
[B][FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"]17 Sayfayı tek tek inceledim toplasanız on mesaj adam akıllı kangallıwert yapılabilecek bütçemizi pek aşmayacak ama ilerde yıldız olabilecek potansiyele sahip oyuncularla ilgili araştırma yapmış gerçekten takdir ettim birkaç tanesini bende biliyordum o oyuncuların, onun dışında rapge de aşağı yukarı benle aynı şeyleri düşünüyor gibi kalacak oyuncular konusunda sedat kesinlikle gitmez defans iyi olunca sedatta iyi oynuyor abdurrahmanda keza öyle sakatlık falan yeni atlattı uğur kavuk özverili oynuyor ama çok hata yapıyor erman 2. yarıdaki en katkı sağlayan oyuncumuz kadir gizli kahraman grosicki 3-4 maç iyi oynadı sonra kabuğuna çekildi ama manisa maçında da görüldü ki tek başına maç kazandırabilecek kapasiteye sahip, eneramo konusunda sabırlı olmalıyız mendonça da çok kaliteli bir oyuncu özellikle ziya ve kaan timuçin konuk'a daha fazla şans verilmesi gerektiğini düşünüyorum muhtemelen sezon sonu hayrettin yerini ziyaya bırakır ve kaanla idare ederler kaleye alternatif yerli bir kaleci olabilir alternatif sağ bek(abdurrahman yedeği olarak) bir tane stoper, bir tane santrafor ve bir de orta sahaya transferle bence ilk 5'te oluruz murat sözgelmez denis ivanovs uğur kavuk keita gitmesi muhtemel hatta mehmet nas da gidebilir kalırsa yedek olur orası ayrı ve kamananda zaten fransa 2. liginden bir takımla anlaşmış %90 le havre olması lazım saygılarımla[/SIZE][/FONT][/B]
|
yabancılardan ivanovs ilk gönderilecek olmalı diallo kesinlikle kalmalı
|
GÖNDERİLMESİ GEREKENLER..
UĞUR KAVUK MEHMET YILDIZ MEHMET NAS M. SÖZGELMEZ KEİTA İVANOVS SANDRO............... .KALECİ KORCAN' IN BONSERVİSİ ALINMALI. |
uğur kavuk ilk gitmesi gereken ...
|
Malum Konyaspor düstü, Ertugrul Arslani almaliyiz! Yasli olabilir, fakat bu takimda genclere [U][B]örnek[/B][/U] abilik yapabilecek oyuncularada ihtiyac var. Bize karsi harika bi mac cikartti ve her mac canla basla oynuyan futbolcu, vede söz konusu asigi oldugu kendi memleketi ise bi mac icin canini bile feda edebilecek biri. Bizimde zaten böyle futbolculara ihtiyacimiz yokmu?
Kendisinin bizim takimda ilk 11'de oynuyabilecek kapasiteside oldugunu düsünüyorum. Erman'in oyun stiline benzetiyorum ben ve Ermani satacak olurak muhakkak almaliyiz, satmiyacaksakta malum Erman zaten iktikrarsiz bi futbolcu.. Onun yerini doldurabilecek biri oldugunu düsünüyorum. Hatta ben onu bu takimda kaptan olarak görmek isterim.. |
[B]Pedriel bu sezon kritik maçlarda iyi oynadı ve puanlar almamamızı sağladı kalması gerekir bence[/B]
|
haaaaaa bu arada musa aydin antalyaspor ile anlasmis bu habere uzulim mi sevinim mi bilmem ama buyuk ihtimalle gelecek sezon antalya dusebilir:D
musa aydinin tum oynadigi takimlar dusuyo sakarya buca ve bir kac tane daha biz bile zor kurtulduk adam ugursuz:D |
Ertuğrul Arslan'ın alınmasını ben de isterim. Ama oyun tarzı Erman'a benzemiyor. Daha çok ön libero gibi oynuyor. 90 dakika boyunca koşar, çalışır. Topları da genelde en yakınındaki adama kısa pasla oynar. Fazla kaptırmaz. Faydalı bir oyuncu olur yine bizde.
|
Cevap: Transferden Çok Transfer Politikamız Nasıl
Ertuğrul Arslan'ın alınmasını ben de isterim. Ama oyun tarzı Erman'a benzemiyor. Daha çok ön libero gibi oynuyor. 90 dakika boyunca koşar, çalışır. Topları da genelde en yakınındaki adama kısa pasla oynar. Fazla kaptırmaz. Faydalı bir oyuncu olur yine bizde.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:17. |