![]() |
Cevap: Fenerbahçe 4-2 Sivasspor
[QUOTE=HARG58;769070]Hic bir seye yanmam ama yanarim yanarim bir Alex piçini tutamadik ya ona yanarim .Tam bir K Aliteli O rta saha Ç ocugu.Saf süzme halis mulis naturel katiksiz fulllll .[/QUOTE]
hemdi İ yi S eçilmiş K aliteli O ...... Ç ocuğu |
yanıyorum da mal gibi bir takıma yenildik ona yanıyorum...fenev denen takım beş para etmez...çok kötü oynuyorlar...
|
bu maçi derhal unutmaliyiz hatirlayin antep maçini da sansiz yere kaybedik ve sonra yeniden dogduk gençler maçindanda boyle olacak insallah ! :)
|
Alex e kufur eden arkadasları kınıyorum. Bu adamı 6 yıl boyunca adam akıllı kımse tutamamıskı zaten Rakıbe kufur etmek yıgıdoya yakısmaz. Mac ıcın tek cumlem var. Atamayana atarlar bu kadar basıt.
Aynısı antalya macındada oldu. Takım sıvasta oynanan macta 2-1 yendı ama eneramo- grosıckı ve pedrıel evlere senlık bır araba gol kacırdı. Antalya atamadı ama dun karsında fenerbahce vardı ve attılar. |
[B]sivasspor tartışmasız bu ligin en güzel top oynayan takımlarının başında geliyor...şu bir gerçek forvet (golcü) ve kaleci sıkıtımız olmasa şuan g.saray yerinde biz vardık....yazı oldu o gol kaçarmı ya.[/B].
|
SEN ANTALYA MAÇINDAN DERS ALMAZSAN BÖYLE OLUR BÜTÜN BASININ ORTAK YORUMU ; [B]LAUBALİ DEFANS VE ORTA SAHANIN KAYBETTİĞİ BİR MAÇ BU YOK ATILMIŞ SATILMIŞ ŞU BU YOK DURUM BU KARDEŞ[/B] DERS ÇIKARMAZSAN AYNISI GENÇLER MAÇINDA DA OLUR GS MAÇINDA DA OLUR OLUR DA OLUR YANİİİİİ
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:38. |