![]() |
Cevap: Arkadiusz Piech
kımler gelır kımler gıder daha
|
Arkadiusz Piech seni gönderip aldıkları oyunculara bak, oldoni gibi bir sığırı getirip kulübün ve türkiyenin parasını boşa kim harcadıysa, o kişi hakkında yurt dışına boşuna döviz çıkmasına neden olarak cari açığı tetikleme suçundan dava açılıp müebbet hapse mahkum edilmeli. ulan bu sığırdan daha iyi binlerce oyuncu var BAL liginde..
|
Piech'e kendi getirdiği halde bir türlü şans vermeyen Rıza Hoca'nındır en büyük sorumluluk. Bu hocaların işine akıl sır ermiyor.
|
Piech olayı bize RIZA ÇALIMBAY'IN Sağlam kazığıdır !
Çok iyi bir oyuncuydu, en azından şimdikilerden iyiydi, RIZA HARCADI !!! |
riza hocanin piech olayinda me sucu var allah askina elinde daha iyisi eneramo vardi onu oynatiyordu.
|
"2013 yılında Sivasspor forması giyen Polonya'lı futbolcu Arkadiusz Piech, alkollü iken hastanede bir doktoru darp etti."
Kaynak: Futbol Arena |
Videosunu özledim gerçekten anlasildiysa çok yetenekli bir futbolcu hayirli olsun
|
[QUOTE=yigit 2013;930399]Videosunu özledim gerçekten anlasildiysa çok yetenekli bir futbolcu hayirli olsun[/QUOTE]
?????????????????? |
[QUOTE=yigit 2013;930399]Videosunu özledim gerçekten anlasildiysa çok yetenekli bir futbolcu hayirli olsun[/QUOTE]
Sözün bittiği yerdeyim alınsın gardaş iyi olur :) |
Videoda Sivasspor formasıyla oynadığı bir maç falan var mıydı gardaş ? :) Buarada evet Piech bitmiş uçakta şuan ;) |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:29. |