![]() |
Cevap: Transfer Dosyası
Yalcini alamadiysak ibrahim toramani alak cok yerinde bi transfer olur hemde 3 mevkidede oynuyo stoper.sag bek.ön libero
|
[QUOTE=B.DUMANLI;915433]Suan itibariyle Nijerya´linin disinda yabanci transferimiz yok.Stoper olarak Yalcin Ayhan ile ilgileniliyor bu transfer gerceklesirmi bilemem.Alinacak kalecinin yabanci olacagini sanmiyorum.O vakit büyük bir ihtimalle,tek yabanci transferi ile sezonu acacagiz gibi geliyor bana.Gene beklentilerimiz vardi gene olmadi.Orta sahaya bir pasör özelligi olan bir yabanci aliriz diye düsünmüstüm,gene olmadi.[/QUOTE]
Daha transfer dönemi bitmedi krdes carlos kesinlikle bir ortasaha istiyor dogubeyde zaten bir yada 2 ortasaha alınabilir dedi boşa ümidini kaybetme :) |
Doğubey gel de başkan aslında şöyle şöyle bi taktik izliyor aslında şöyle orta saha alcak böyle orta saha alacak kendisi de çok istiyor de çok mu şey istiyorum mübarek cuma günü bu arada herkese ayrıca selamlar Almanya'daki dayıma da çok selam söylüyorum ne saçmaldım ha orta saha adı geçmeyince kafayı yedim yeni sezon ilk maçında Kadir Adem ikilisi görmek istemiyorum.
|
[QUOTE=ozledımeskıyı;915471]Doğubey gel de başkan aslında şöyle şöyle bi taktik izliyor aslında şöyle orta saha alcak böyle orta saha alacak kendisi de çok istiyor de çok mu şey istiyorum mübarek cuma günü bu arada herkese ayrıca selamlar Almanya'daki dayıma da çok selam söylüyorum ne saçmaldım ha orta saha adı geçmeyince kafayı yedim yeni sezon ilk maçında Kadir Adem ikilisi görmek istemiyorum.[/QUOTE]
[B]yalniz deylsin emmi......... sezon ilk Mac deyil de bana göre bizim takim da HIC OYNAMASINLAR DAHA IYI BENCE :) [/B] |
[QUOTE=ozledımeskıyı;915471]Doğubey gel de başkan aslında şöyle şöyle bi taktik izliyor aslında şöyle orta saha alcak böyle orta saha alacak kendisi de çok istiyor de çok mu şey istiyorum mübarek cuma günü bu arada herkese ayrıca selamlar Almanya'daki dayıma da çok selam söylüyorum ne saçmaldım ha orta saha adı geçmeyince kafayı yedim yeni sezon ilk maçında Kadir Adem ikilisi görmek istemiyorum.[/QUOTE]
Sırf şu yoruma teşekkür verebilmek için giriş yaptım :) Ankara'dan selamlar... |
başkan bir kaleci bir stoper transferi yapacaz derken doğu bey orta sahaya takviye yapılacak diyor bencede yapılsın eger üst sıraları zorlamak istiyorsak ademle felan olmaz bu isler holmeni fener tamamen gözden cıkarmıs holmen yada cristian bu bölgeye ilac gibi gelir
|
[B]kesin bilgi: Yalçın Ayhan defteri kapandı....[/B]
[B] halil akpınar transferi oyuncunun göztepede kalmaya karar vermesiyle kapanmıştı(mesajla soran arkadaşlar olduğu için yazdım)[/B] |
[B]yabancı stoper alınırsa adı geçen isimlerden biri elazığspordaki Vranjes..ama stoperde öncelik yerli bir alternatif..bu arada ts ile sözleşmesini fesh eden Şahin Aygüneş menejerler aracılığıyla Sivasspora önerilmiş...kaleci olarak ertuğrul için beklemedeyiz ve büyük ihitmal ertuğrul gelecek..eğer fb yollamazsa yabancı kaleci alıancak ve adı geçenlerden biri antalyaspordaki fornezzi...[/B]
|
[QUOTE=DOGU_BEY;915513][B]kesin bilgi: Yalçın Ayhan defteri kapandı....[/B]
[B] halil akpınar transferi oyuncunun göztepede kalmaya karar vermesiyle kapanmıştı(mesajla soran arkadaşlar olduğu için yazdım)[/B][/QUOTE] yabancı transferler,inde gelişme varmı |
şahin aygüneşi alacağımızı zannetmiyorum elimizde forvetten bol bişey yok ancak alınsa sevinirim ben kaliteli olduğuna inanıyorum
Vranjes tek olumlu yanı bence yaşının genç olması sonuçta küme düşmüş bir takımın stoperi Fornezzi ligimizde oynamış ve ülkeyi tanıyan bir kaleci ayrıca orduspordaki performansını sergileyebilirse iyi olur ama ben hala ertuğrulun geleceğini tahmin ediyorum |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:54. |