![]() |
-->: KİM BU GECE KUSLARI ...?
Şuan 57 misafir ve 12 üye çevrimiçi.
Chat'te şu an 2 kişi var. -------------------------------------------------------------------------------- 01: CEVIK 02: divrigili_58 03: escada 04: GuNaY 05: Güner 06: HalilK 07: ibo123 08: mehmetdogan 09: sivasli_boy [B][COLOR="Red"]10: SONMEZ[/COLOR][/B] 11: xemirhanx 12: yigido_furkan [B][COLOR="Blue"]HOPS DEDİK... GÜNEEEERRR... BAK KARDEŞİM... HOCAM DEDİK... GARDAŞ DEDİK... İMPARATOR DEDİK... EEEEEEEEEEE.... HANİ LİSTEDE BİZİM ADIMIZ...??? ALIRIM ANAHTARINI HAAAA...!!! PARD. ALIRIM ÜNVANINI HAAA...!!![/COLOR][/B] |
[QUOTE=SONMEZ]
[B][COLOR="Blue"]HOPS DEDİK... GÜNEEEERRR... BAK KARDEŞİM... HOCAM DEDİK... GARDAŞ DEDİK... İMPARATOR DEDİK... EEEEEEEEEEE.... HANİ LİSTEDE BİZİM ADIMIZ...??? ALIRIM ANAHTARINI HAAAA...!!! PARD. ALIRIM ÜNVANINI HAAA...!!![/COLOR][/B][/QUOTE] [B] Valla ben anlamam bu listeyi yazmadan önce sayfayı yeniliyorum kim varsa onu yazıyorum kusura bakma kayıramam seni :D Ah efe ah babanı uyutmamışsın yine :)[/B] |
[B]Şuan 55 misafir ve 8 üye çevrimiçi.
Chat'te şu an 2 kişi var. -------------------------------------------------------------------------------- 01: cagatay_eren 02: CEVIK 03: divrigili_58 04: GuNaY 05: Güner [COLOR="Blue"]06: SONMEZ[/COLOR] 07: TracyMcGrady58 08: xemirhanx[/B] Abi bak hep kendimi mavi yapıyodum seni yaptım. Hakkını verdim alma anahtarımı en iyisi ben kaçayım :) Bugünlük pes. Meydan senin hadi bakalım yarın bakacağım bakiim kaça kadar efe uyutmamış seni :D |
01: cagatay_eren
02: CEVIK 03: divrigili_58 04: GuNaY 05: Güner 06: SONMEZ 07: TracyMcGrady58 08: xemirhanx [COLOR="Red"][FONT="Arial Black"]AHA DA HAKSIZLIK CHATTEN 21.00 DAN BERİ HİÇ ÇIKMADIM BENİ YOK SAYMISINIZ AHADA KÜSTÜM VERİN MİSKETLERİMİ[/FONT][/COLOR] |
Şuan 19 misafir ve 5 üye çevrimiçi.
Chat'te şu an 3 kişi var. -------------------------------------------------------------------------------- 01: gardasin.58 02: GuNaY 03: nejmi58 [COLOR="Blue"][B]04: yigido58_NL[/B][/COLOR] 05: ZARALIX1968[*] |
[B]Şuan 19 misafir ve 3 üye çevrimiçi.
01: drummer[*] [COLOR="Blue"]02: GuNaY[/COLOR] 03: ZARALIX1968[*][/B] |
[B]Şuan 16 misafir ve 1 üye çevrimiçi.
[COLOR="Blue"]01: GuNaY[/COLOR] Gece baya sessiz geçiyor :rolleyes: :rolleyes: [/B] |
[B]Şuan 55 misafir ve 12 üye çevrimiçi.
Chat'te şu an 4 kişi var. -------------------------------------------------------------------------------- 01: 1967_dernek_mustafa 02: BEDIRLI58 03: cagatay_eren 04: CAGLAYAN 05: EMİNÇOLAK 06: eneselmas 07: gardasin.58[*] [COLOR="Blue"]08: Güner[/COLOR] 09: hüsnü58 10: musab58[*] 11: nilay 12: RüStüElmaS[/B] |
güner abi. ben yokum bu listede ya :-))
|
gardas bende yoookum niye haaaaaaaa bide uyeligimiz anasayfada kaybioluyo sadece forumlarda uye kalabiliyoruz o yuzden olabilir
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:42. |