![]() |
-->: KİM BU GECE KUSLARI ...?
[QUOTE=ylnzkrt58]Şuanda 5 misafir ve 6 üye bağlı
Chat'te şu an 2 üye var. -------------------------------------------------------------------------------- 01: dündar_58 02: eneke-talar 03: ertugrulss[*] 04: Etem-Murat 05: turanyuvaci 06: ylnzkrt58[*][/QUOTE] kapatmadan yattım bak en sonunda bende burda kalmışım ya |
[B][I]ahh ah artıık aksamalrı fazla onlıne olamıyom kanadım kırıldı :-) [/I][/B]
|
Şuanda 10 misafir ve 9 üye bağlı
Chat'te şu an 1 üye var. -------------------------------------------------------------------------------- 01: 1967 dernek serkan20 02: EneSElmaS 03: Güner 04: RüStüElmaS 05: SahIsmail 06: Sweetgirl 07: tefar 08: zarali 09: ZARALIX1968[*] |
01: EneSElmaS
02: RüStüElmaS 03: SahIsmail 04: tefar [COLOR="Red"][FONT="Arial Black"]05: ZARALIX1968[/FONT][/COLOR] BUNU YAZDIKTAN SONRA YATIYORUM ARKADAŞLAR İYİ GECELER |
[B]Şuanda 3 misafir ve 3 üye bağlı
-------------------------------------------------------------------------------- 01: EneSElmaS [COLOR="Blue"]02: Güner[/COLOR] 03: tefar[/B] |
[B]Şuanda 6 misafir ve 2 üye bağlı
-------------------------------------------------------------------------------- [COLOR="Blue"]01: Güner[/COLOR] 02: tefar[/B] [B]Neredesin SONMEZ bey! Öyle 2 gece kuş olmayla imparatorluğumu alacağımımı sandın :) ;) [/B] |
[B]Şuanda 3 misafir ve 1 üye bağlı
-------------------------------------------------------------------------------- [COLOR="Blue"]01: Güner[/COLOR][/B] |
bende geldim am bende yatacam şimdi!
|
[B]Şuanda 6 misafir ve 2 üye bağlı
Chat'te şu an 2 üye var. -------------------------------------------------------------------------------- 01: AyhanBayrak 02: Güner[/B] |
[B]Şuanda 1 misafir ve 2 üye bağlı
-------------------------------------------------------------------------------- [COLOR="Blue"]01: Güner[/COLOR] 02: MOS-BY-58[/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:25. |