![]() |
-->: AFFAN KEÇECİ'NİN AÇIKLAMASI
[B]Bu soysuzlara zayi edecek kelime bulamıyorum,Allaha havale ediyorum.[/B]
|
--->: AFFAN KEÇECİ'NİN AÇIKLAMASI
SİZ Mİ ADALETLİSİNİZ?.SİZİN BU ADALETİNİZ TA YERİN DİBİNE GİRSİN.
UTANMADAN ÇIKMIŞ BİR DE BEYANAT VERİYOR.ADAMDA BİRAZ UTANMA DUYGUSU OLUR.PES VALLAHİ NE PİŞKİN ADAMLARSINIZ. |
-->: KARARA BÜYÜK TEPKİ!
[email]tff@tff.org[/email]'u posta yağmuruna tutalım kardeşlerim...usülüyle ve edeple istifaya davet edelim..lütfen herkes bi 5 dk sını ayırıp mail göndersin
|
-->: --->: KARARA BÜYÜK TEPKİ!
[QUOTE=58 memo;242578]HEMŞOLAR FEDERASYON U MAİL LE PROTESTO EDELİM
FEDERASYON MAİLİ=tff@tff.org HERKES MAİL ATSIN BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR HAYDİ HEP BERABER.. [email]tff@tff.org[/email][/QUOTE] [B]Memo, Federasyon aldıkları yanlış ve taraflı kararlar yüzünden spor yazarları tarafından çoğu zaman eleştiriliyorlar. ama değişen hiç birşey yok. Aynı tas aynı hamam.[/B] |
--->: KARARA BÜYÜK TEPKİ!
Bu kadarda olmaz yazık ulusoy seni insan adam bilirdik biz ama sende koltuk sevdalılarına karıştın ...
|
Ulusoy efendi sen neye hizmet ediyorsun futbolda şike benden sonra olmaz dedin enbüyük şikeyi haksızlığı sen yaptın ulusoy efendi Allah'ın izniyle yeneceğiz ve trabzona gününü göstereceğiz ...
|
--->: AFFAN KEÇECİ'NİN AÇIKLAMASI
[B][COLOR="Indigo"]Bizim birşeyler yapmamız lazım. Harekete geçmek lazım dedik. Hiç rağbet görmedi. Böyle olacağı belliydi. [/COLOR][/B]
|
fedarasyon macin oynandigi sahayi ve seyircileri karistirdi galiba.sivasspor yonetimi bu macin goruntulerini tekrar fedarasyona gondersin yaninda birerde gozluk gondersin.bu fedarasyona da bu yakisir.
|
[COLOR="DarkOrange"]ANLAYANA ÇOK GÜZEL BİR MESAJ AMA ANLAYANA BENDE [email]tff@tff.org[/email] MAİL ATIYORUM HADİ ARKADAŞLAR MAİL YAĞMURUNA TUTALIM ŞUNLARI ŞİMDİ BİRLİK OLMA ZAMANI
[/COLOR] |
abi ya bu ne car cakal dolmus etraf bunu yapanların yanına kalmaz ama baskan sonuna kadar destek sana helal be baskanım...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:55. |