SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   OLAY MAÇ YENİDEN! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=12548)

emresengul58 29.08.2007 12:59

-->: OLAY MAÇ YENİDEN!

eğer rakip çirkeflik yapıp sahaya inip futbolcunu dövüyosa o puan senin hakkındır kardeş..bu devirde öyle boş beleş delikanlılıkla bi yere varamazsın akıllı ol biraz...biz yiğitliğimizi mecnun başkanla gösterdik zaten..biraz da bilek gücümüzü görsünler

jakobieen 29.08.2007 13:04

[QUOTE=emresengul58;242617]eğer rakip çirkeflik yapıp sahaya inip futbolcunu dövüyosa o puan senin hakkındır kardeş.[/QUOTE]
dövülen taraftar(!) daha çok ama...

Turan 59 29.08.2007 13:04

--->: OLAY MAÇ YENİDEN!

Jakobieen sen Sivas'lı değilsin.ben seni çok iyi tanıyorum.sen bir zamanlar bu site de düzenin taıkmını savunmuştun.sana yüz defa söyledim bu sitede yazı yazma diye.çünkü sen sivas'ta okuyan Trabzon'lu birisin.

Yiğiter 29.08.2007 13:10

[QUOTE=jakobieen;242614]sivaslı gibi davranmaya çalışıyom zaten gardaşım, o yüzden tek taraflı bakmıyorum olaya.. ben -karşımdaki rakip kim olursa olsun- sahada kazanamadığım puanı istemem.. sırf sivaslı olduğum için...[/QUOTE]

masa başında almıyoz zaten bu 3 puanı..kimsye tuzak kurarak baskı yapark almayacaktık bu puanı zaten..3 puan hakkımızdı ama hakkımızı vermediler...ulusoty adaleti işte..

58sami 29.08.2007 13:12

NEDEN

BİR SİVASLI OLARAK HAKKIMIZI NEDEN ARAMIYORUZ. NEDEN BİZLER DİĞERLERİ GİBİ BİR ARAYA GELEMİYORUZ NEDEN KENETLENEMİYORUZ. İŞTE FIRSAT KENETLENME GÜNÜ BİRBİRİMİZİ TUTMA GÜNÜ TEHDİTE ŞİDDETE ŞİKEYE HAYIR DEME GÜNÜ. HAYDİ GARDAŞLAR HEP BERABER EL ELE OLALIM TFF VE HALUK ULUSOYU HEP BİRLİKTE MAİLLERİMİZLE BOĞALIM.

jakobieen 29.08.2007 13:12

-->: --->: OLAY MAÇ YENİDEN!

[QUOTE=Turan 59;242623]Jakobieen sen Sivas'lı değilsin.ben seni çok iyi tanıyorum.sen bir zamanlar bu site de düzenin taıkmını savunmuştun.sana yüz defa söyledim bu sitede yazı yazma diye.çünkü sen sivas'ta okuyan Trabzon'lu birisin.[/QUOTE]
doğma, büyüme, okuma (üniversite) SİVASLIYIM çok şükür.. inanmak sizlere kalmış.. ben haklı gördüğümü her zaman söylemeye devam edeceğim tıpkı kasımpaşaya, bileğinin hakkıyla geldiği süper ligde, bu sitede hakaret edilmesine sessiz kalmadığım gibi.. saygılar..

Turan 59 29.08.2007 13:17

SEN SİVAS'LI OLSAN OLAYLARA OBJEKTİF OLARAK YAKLAŞIRSIN,AMA BEN SENDE BU DURUŞU GÖREMEDİM.

58sami 29.08.2007 13:17

İŞTE ADRES

[email]tff@tff.org[/email]
işte adreshaydi yiğidolar

Turan 59 29.08.2007 13:20

BİRDE SPOR'A GÖNÜL VERMİŞ BİRİ OLARAK ÇIKMIŞ SPOR SİTELERİNE YAZI YAZIYORSUN.SPOR VE SPORCUDA HERŞEYDEN ÖNCE YÜKSEK ERDEMLİLİK OLACAK.SPOR'UN TEMEL FELSEFESİ BUDUR.İNSANLAR ARASINDA DOSTLUĞU,SEVGİYİ,KARDEŞLİĞİ PEKİŞTİRMESİDİR.

Turan 59 29.08.2007 13:23

BİZ HER ZAMAN HER YERDE HAKSIZLIĞA KARŞI KOMUŞUZDUR.AYNI POZİSYONDA SİVASSPOR OLSAYDI,BEN BURAYA ÇIKIP BİR KELİME DAHİ YAZMAZDIM.BİZİM SPOR ANLAYIŞIMIZ BUDUR.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:17.