![]() |
Cevap: Vee Mehmet Yıldız Gitti !..
[QUOTE=sinan-58;453581]senin gibi düşünenler yüzünde şampiyon olamıyoruz bu takım 3.ligden buralara geldi şimdiye kadar destek verdik geri 3. lige düşsede yine destekliyeceğiz bir tane sivassporumuz var ne futbolcular gitti yerleri doldu mehmette gittiyse eğer yeri dolabilirama senin maça gitmemem diye tepki koyman senin sivassporluluğunu gosterir..................[/QUOTE]
Yönetim Takımın Simgesi olmuş, Herkesin sevdiği bir futbolcuyu götürüp rakibe para için satacak, sonrada çıkıp büyüklükten bahsedecek. Sonrada Anadoludan Şampiyon çıkabileceğini ispatladık diyecek. Madem Anadoludan şampiyon çıkabilecekse önce bu takımın Sivas olması lazım. Galatasaray Mehmet Yıldızı alınca büyüklüğünü göstermiş olacak bana göre. Ben yukarıda yazdım, niye desteklemeyeceğimi. bunun Sivasspor'u sevmekle sevmemekle bir alakası. Üstelik böyle bir sonuca nasıl vardığınıda anlayabilmiş değilim. Sevmek ayrı protesto etmek ayrı. bilmiyorum protesto etmek diye bir kavramın farkındamısın. benim tepkim sivasspor yönetiminedir. Taraftarı ve Sivasspor'un saygınlığınıda düşünerek hareket etmek durumundadır. Yarın bir Galataraylı çıkıpta, "Gördünüzmü bizim büyüklüğümüzü, nasıl aldık en iyi oyunucunuzu elinizden sizi şampiyonluktan ettik, büyüklük nasıl oluyormuş görün" derse bunun cevabını verebirlirmisin sen yoksa "ezik" bir şekilde susarmısın. Şampiyonluk büyük takım işidir, şampiyon olacağız diyorlarsa büyük takıma yakışır gibi davransınlar yada bize hkaye okumasınlar. İllada satacaklarsa yurtdışından bi takıma satsınlar ona itirazımız olmaz. ama gidip rakibe en iyi oyuncusunu veripte Bu takımın saygınlığına gölge düşürmesin. |
Ben Kocaelispor'luyum , sizlerde ANTİ - BİZANS olduğunuz için sizlerin arasındayım.
Mehmet Yıldız Kocaelispor'umda olsaydı kesinlikle gitmesini istemezdim.Umarım bu haber doğru değildir.Ama Mehmet gitse bile ümitlerinizi sonlandırmayın , bu sene Şampiyon Sivasspor olacak. Siz desteğe devam kardeşler.. |
İnşallah hakkkında ve hakkımızda hayırlısı böyledir. Sivassporda ter döken daha nice futbolcularımız var, inşallah yeni transferler ve futbolcularımızla 2. yarı dahada iyi durumda oluruz. Dualarıızı takımımızdan eksik etmeyelim. :)
|
bana göre memo gitmek istiyorsa gitmelidir cünkü zorla duran bir oyuncu takima yeterince fayda saliyamaz ama cooook üzüldük..... :(:(:
SENI ÖZLEYECEZ KAPTAN MEMO..... |
arkadaşlar galatasrayın resmi sitesinde transferler ilgili bir şey yazmıyor trasnfer filan olduğu yok şuan mehmet yıldızın
|
[QUOTE=zaralı585858;453512]yazıklar olsun senin gibi hemşerime yazıklar olsun fenerli olduğun nerden belli bordoaeux a baralıarmış tüh sana[/QUOTE]
Ne oldu gocundun mu gardaş.. Benim Sivasspor sevgimi bilmeyen yok... benimle o lanet İstanbul takımlarının adlarını yanyana kullanma bile.. Ben zamanı geldi Sevillalı,Zamnı geldi Chealses li oldum.Şimdi Bordoaeuxluyum.. |
[B][I][CENTER]BoyLEce TurK FutBoLundan 1 YıLdız KayDı.........!!!!!!!!!![/CENTER][/I][/B]
|
[B]Yıldız'ı satın![/B]
Mehmet Yıldız, transferin gündemine oturdu. Şu anda gitmeye en yakın kulüp Galatasaray gibi görünüyor. Başkan Mecnun Otyakmaz, Yıldız için ciddi teklifin bu kulüpten geldiğini belirtiyor. Transfer bu... İmza atmadan 'iş oldu' gözüyle bakmak mümkün değil. Futbolcu, imza için kulübün kapısından girerken, ani bir telefon ile geri dönebiliyor. Bu nedenle Mehmet Yıldız'ın Galatasaray ağır basmasına karşın, bakarsınız Fenerbahçe veya Beşiktaş ile sözleşme imzalamış olur. Bu da pek şaşırtıcı gelmesin. Geçmişte böyle olaylar yaşandı. Mehmet Yıldız olayına gelelim... Satılsın mı, satılmasın mı? Mehmet, Sivasspor'un başarısında büyük pay sahibi olan futbolcuların başında yer alıyor. O da İstanbul'da büyük kulübün formasını giymek ister. Ayrıca satılmasında da fayda var. Hem kulüp, hem de kendi menfaati için... Yıldız, her ne kadar "Kafam karışık" diyorsa da zihninde büyük takımlarda oynamanın farkını görüyordur. Daha şöhretli olacak ve milli takımda devamlı oynayacak... [B]Baskıya dayanabilir mi?[/B] Galatasaray'a transfer olduğu takdirde oynar mı? Bal gibi oynar ama bir-iki maç yedek kaldığı takdirde Mehmet Yıldız moralman çöker ve başarılı olamaz. Yıldız, Sivasspor'da lider futbolcu. Bu liderliği Galatasaray'da kendisine verirler mi? Asıl sorun burada. Büyük takımlarda oynamak Sivasspor'da oynamadan farklıdır. Taraftar ve medya baskısı her zaman vardır. Eğer giderse Mehmet'in bu baskıya dayanıp dayanamayacağını göreceğiz. Bu işin uzamasında hem Sivasspor hem de Mehmet Yıldız zarar görüyor. Bu transfere artık bir nokta konması gerekiyor. Alan alsın, satan satsın! Yine de belirtiyorum; gönlüm satılmasından yana değil. Ama bir Yıldız gider, başka bir Yıldız gelir. Başkan Mecnun Otyakmaz ve teknik direktör Bülent Uygun alternatifi en kısa sürede yaratırlar. Belki de B planları hazırdır. Şampiyonluğa oynayan takımlar, futbolculara alternatif bulamıyor ve rekabet yaratmıyorsa hedeflerine ulaşması da zordur. Sivasspor'da alternatif vardır. Öyle ise Mehmet Yıldız'ı satın! [B] Ali ERdoğan/Fotomaç.[/B] |
[QUOTE=fatihgn;453597]arkadaşlar galatasrayın resmi sitesinde transferler ilgili bir şey yazmıyor trasnfer filan olduğu yok şuan mehmet yıldızın[/QUOTE]
[B]evet kardeş şaun resmi bişey yok [/B] |
[B]Gelen gelir giden gider Hakkında hayırlısı olsun büyük kaptan bu taraftar seni hiç unutmayacak yolun açık olsun[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:02. |