![]() |
Cevap: HAYRETTIN YERLIKAYA
[QUOTE=fLaSh;325]Ayrica HAyrettin SAhalardan 4 HAfta Uzak Kalacakmis.
Ve Ati Gecen 2 Mactada Hayrettin Vardi DeqiLmi ? Peki O maclarda niye BErabere KAldik?[/QUOTE] peki şimdi hayrettinsiz napacaksın cok merak edıyorum |
koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derler misali..........
yapmayın allah aşkına.... takım kötü olunca iyi denilen kemik denilen bütün oyuncuların ne oynadığı çıktı ortaya... |
bura hayrettin forumu....
diğer oyuncular hakkındaki yorumumda kendi forumlarında.... tek hayrettin değil yani ........;) |
Haklısın kovalım dediğini yapalım ee sonra ne yapacaksın merak ediyorum,hasan şaşa gs nin yağtığını yapalım hatta veda bile etmeyelim.Futbol konuşurmuş ne futbolundan bahsediyorsun,ben ise sadece futbol oynayan adam istemiyorum onuruyla duruşuyla karakterli bir futbolcu istiyorum.Blica gider 58 numara giyer,toraman açıklama yapar 58 numarayı çıkartıyorum diye,hayrettin bir gün olsun sivasspordan başka takım dşünmüş mü?Geçen sene sakatlandığında neler çekti adam,form tutana kadar eski haline o sakatlıkdan sonra zaten gelmedi.Daha iki gün olmuş adamı çarmaha gerdiniz.Bakalım lig başlasın bakalım hayrettin ohh iyiki o kanatta dediğinizde bu yazdıklarınıza inşallah geri dönersiniz.Kime güveneceksiniz sedata mı murata mı yasine mi?Haklısınız çok iyi futbol gözlemliyorsunuz.
|
senle anlaşamayız.................................;)
benim bu yazımı ve senin bu yazını ilerde okuruz kardeş..... |
Senin kafayla gidersek şimdiye kadar hayrettin dahil petkoviçi de satacaz..Ohh milletde davulu eline alır piyasaya çıkar...ee erseni de ben satın diyorum başka kimi satalım daha kim kaldı...
|
petkoviç te gidecek.......o da kendi forumunda..........;)
burda hayrettini konuşurum...futbolunu konuşurum... insanlığı beni ilgilendirmez....birdaha yazıyım anlamıyorsun.... defans dağılı hayrettin görüldü....yani takke düştü kafa kel....;) |
benim kafayla gitme sen.....
herkesin aklı kendine.... sen seviyor olabilirsin..ben sevmiyorum o kadar.... takıma ne verdiği ortadayken insanlığından bahsetmenin bir anlamı yoktur... |
haklısın yaşın benden büyük olabilir o yüzden saygısızlık yapmak istemiyorum.Ama benden ufaksan sana tek sözüm var.İnsan olana insanlıkdan bahsedilir.Ama yaşın benden büyükse üstüne alınma ;)
|
yaşım 27,yazıyor avatarın altında,
insan olana insanlıktan bahsedilir doğru... burası deniz feneri yada hayat ağacı derneği değil.... burası kurtlar sofrası---futbol....:confused: |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:25. |