![]() |
Cevap: Transfer 2014-2015 sezonu
bu sene 3 taneden fazla transfer olmaz oolsada şaşarım butce sıkıntılı ama uefa gıdersek 4 yerlı 2 yabancı olabılır sıvasıma yakışan futbolcu gelsın para ıcın gelmesın
|
Sezon bittiğinde 6-7 transfer yapılacağını açıklamıştı Carlos, serdar elyasa murat ve carlosun 3 tanede dünya kupasında takip ettiğine dair haberler çıkmıştı. Ben 6-7 kaliteli transfer yapılıcağına eminim en azından yerliler bunu gösteriyor
|
Avrupa acıklansa bi an öncede bizde işimize baksak eger gidersek carlos avrupaya cok onem verir ona göre transfer yapılsın..
|
kaleci ve golcü şart illede kaleci
|
mutlaka kaleci alın malı [COLOR="White"]bun lar sorumsuz lar[/COLOR]
|
Bence meksika milli kalecisi ochoa fena değil bonservisi elindeymiş piyasa değeride yüksek bi kaleci 28 yaşinda gecen sezon takimi küme düşmüş alınabilecek bi kaleci bence
|
Kayseride Ömer Bayram diye bi oyuncu vardi sol kanat oyuncusu alsak cok iyi olur malum Ziyanin altarnativi yok
|
Bizim Petkovic´den sonra yeri doldurulamayan ve her yil birilerine güvenerek bir türlü kaleci transferi yapmayisimiz bize cok puanlar kaybettiriyor.Bu yillardan beri kaleci sorunu bu yil cözülmesi gerektigine inaniniyorum.Umarim Sivasspor´a yakisir bir kaleci buluruz.Bu is Korcan ile olmuyor,bunu herkes görüyor artik.Görünen bazi seylerin üstünü örtmek iyi olmayan birseyi iyi gibi göstermek bize bayagi pahaliya mal oluyor.
|
Bi ara Diarra haberi dolasiyordu burda.
Ne oldu yatti mi o transfer ? |
Dun meksika macini izledim kalecileri cok iyiydi spikerin soyledigine gore kulubuyle olan anlasmasi bitmis dusunulebilir ayrica sol kanat oyunculari cok etkili carlos mu maclari izliyor bu futbolculari yakindan takip ediyordur
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:42. |