![]() |
Cevap: Fenerbahçeden yigidolara selam
[QUOTE=berk--;87110]öncelikle 1.lige çıkışınızı kutluyorum ne kadar ii bir takım olduğunu ispatladı sivasspor gerek ligdeki konumu gerekse aldığı sonuçlar herkezi şaşırtmakta başarılarınızın devamını diliyorum arkadaşlar sivassporun formasından almak istiorum fiyatları ne kadar acaba bi bilgi verebilirmisiniz?[/QUOTE]
öncelikle hoşgeldin...istanbuldaysan bakırkoyden alabilirsin.. |
Arkadaşlar ben İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum Orjinal Sivasspor Formasını nereden alabilirim?
|
[QUOTE=FarukAydin58;470221]Arkadaşlar ben İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum Orjinal Sivasspor Formasını nereden alabilirim?[/QUOTE]
gardaş bu yazdığınla bu başlığın ne alakası var.istanbul taraftarlar derneğindeki abilere özel mesaj gönder sana nerden alabileceğini söylerler onlar.... |
[QUOTE=yener_sahin;470224]gardaş bu yazdığınla bu başlığın ne alakası var.istanbul taraftarlar derneğindeki abilere özel mesaj gönder sana nerden alabileceğini söylerler onlar....[/QUOTE]
Konuyu açan arkadaş (2005 te) Sivasspor formasını nerdeden alabilirim demiş en son kişide bakırköyden demiş ben Anadolu yakasında oturuyorum nereden alabilirim diye sordum hepsi bu. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:17. |