SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   OLAYLARIN ARDINDAN (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=12213)

AlayınaGider 13.08.2007 12:14

--->: OLAYLARIN ARDINDAN

başkanınızında dediği üçbeş kopuk yüzünden iki şehir düşman olmamalı hemde tamda birliğe ihtiyaç duyulan şu dönemde..61

Yiğiter 13.08.2007 12:14

-->: OLAYLARIN ARDINDAN

şuna bak..trabzonlular gelmiş burda her türlü hakareti sayııyor ..bizse bmn.nette "trabzona yazık oldu dedik siteden banlandık...mod arkadaşlar lütfen şu hakret yazan tslileri atınız siteden..

Trabzonlu_1984 13.08.2007 12:16

--->: -->: OLAYLARIN ARDINDAN

[QUOTE=yigiter187;235708]şuna bak..trabzonlular gelmiş burda her türlü hakareti sayııyor ..bizse bmn.nette "trabzona yazık oldu dedik siteden banlandık...mod arkadaşlar lütfen şu hakret yazan tslileri atınız siteden..[/QUOTE]dostum her trabzonlu aynı degil sabahdan beri izah etmeye çalışıyorum lütfen az sakin düşünelim

AlayınaGider 13.08.2007 12:16

--->: -->: OLAYLARIN ARDINDAN

[QUOTE=yigiter187;235708]şuna bak..trabzonlular gelmiş burda her türlü hakareti sayııyor ..bizse bmn.nette "trabzona yazık oldu dedik siteden banlandık...mod arkadaşlar lütfen şu hakret yazan tslileri atınız siteden..[/QUOTE]

farkındaysan sitede bir tek sen istemiyosun bizi kalearkasi.nete gel iyi karşılarız...

Yiğiter 13.08.2007 12:18

-->: --->: -->: OLAYLARIN ARDINDAN

[QUOTE=AlayınaGider;235712]farkındaysan sitede bir tek sen istemiyosun bizi kalearkasi.nete gel iyi karşılarız...[/QUOTE]

dikkat ettiysen trabzonluları değil " hakaret eden trabzonluları" dedim...

FurkaN 13.08.2007 12:18

-->: OLAYLARIN ARDINDAN

[B]TRAZONSPORLU'LAR BU ŞEKİLDE DEVAM EDERSENİZ BANLANACAKSINIZ....[/B]

efrasiyap 13.08.2007 12:19

--->: OLAYLARIN ARDINDAN

Ya gardaşlarım bu kadar uzatmaya gerek yok bence Mecnun başkan haklı neredeyse israil-arap savaşına dönecek...Bence bu kadarı yeter biz Sivaslılar olarak buna efendilik ve fair-play ile karşılık vermeliyiz ya da bir tepkiye verilecek en büyük tepki tepkisizliktir...

jakobieen 13.08.2007 12:20

[QUOTE=AlayınaGider;235712]farkındaysan sitede bir tek sen istemiyosun bizi kalearkasi.nete gel iyi karşılarız...[/QUOTE]
bende istemiyorum kardeşim, ne sivaslıya hakaret eden Trabzonlu nede nede Trabzonluya hakaret eden sivaslı istiyorum burda.. tekrar diyorum o sahaya giren bi ******** birbirine demediği lafı bırakmayan sizlersiniz... ayıp ama ..

Yiğiter 13.08.2007 12:20

[QUOTE=1967ss;235717]Sivasssporluluğundan şüphem var ?[/QUOTE]

arkadaş musab kardeş haklı...sitenize üye olmamla atılmam bir oldu..git oku en ufak bir hakret bile yazmadım...

ao19802206 13.08.2007 12:20

--->: -->: --->: -->: --->: -->: --->: -->: OLAYLARIN ARDINDAN

[QUOTE=yigiter187;235701]1) bu sitede 800 civarı yorum yaptım hepsini araştır kimsye en ufak hakaret bulamzsın..ama hem futbolculaımızı dövüp de sonra buaraya gelip yok namertsiniz
çirkefsiniz denmesine de göz yumamam..hele ki bordomavi.net te sivasa yapılan hakaretler yenilir yutulur cinsten değil...yani hala o adamı da savunuyorsun..adamın kuduzdan ne farkı vardı..kime saldracğını şaşırmış işte...[/QUOTE]

Mesajlarımıza bak hangisinde Sivas'a veya Sivas halkına bir şey var mı? SOnra bu mesajı yaz. O ismini verdiğin sitede Sivas'a hangi senin abarttığın kadar büyük hakaret edilmiş gel buraya yaz. Herkes görsün. Sivassporla Sivası karıştırma ama. Bizim Sivas'la ne alıp veremediğimiz olabilir. Alıp veremediğimiz çirkef olan bazı futbolcu ve yöeneticilerde.

Önce kardeşiz die söze girip sonra burda Arap-İsrail sözünü söylemiceksin. Yiğidim diye övünüyosan bu sözü SÖYLEMEYECEKSİN

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:49.