![]() |
--->: -->: PANKARTA NE YAZALIM....
[QUOTE=OsMaN1674;417991]kardeş ne desen boş artık sipariş verilmiş[/QUOTE]
yapan kişiyle sürekli irtibat içindeyim şu anda msn de.sendemi öyle olduğunu düşünüyorsun.anlamıyorum daha nasıl sarı kırmızı renk koyacaktık.adamı deli etmeyin yaw. |
-->: PANKARTA NE YAZALIM....
[COLOR="Red"][B]pankartımız hayırlı olsun başta yener kardeşime emre yıldırım kardeşimize üçyıldız ve buğra kardeşlerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz inşallah bu pankartlar ses getirecek ve istanbul takımlarının peşinden koşanlar memleketlerine ihanet edenler yaptıkları büyük hatayı fark edecekler umarım istanbul yalakası olan basın bu pankartlara görüntülerinde yer verirler görüntüye girmek için özellikle sivasspor taraftarına büyük iş düşüyor 90 dakka boyunca tezahüratı kesmemek ilgiyi üzerine çekmek için çaba göstermeleri lazım bunu yapamazlarsa bir avuç fb taraftarını gösterir tv inşallah destek hiç bitmez ve maç boyunca devam eder pankartların tribünümüzde dalgalanmasını sabırsızlıkla bekliyorum şimdiden heyacan bastı bayrak da iyi olmuş onu da göreceğiz Allah nasip ederse maddi manevi bu organizasyonda destek veren herkese teşekkürlerimi iletirim sivaslı dayanışması taraftar ruhu bu işte...[/B][/COLOR]
|
-->: --->: -->: PANKARTA NE YAZALIM....
[QUOTE=yener_sahin;417989]gösterim yazısındaki "gös" sarı "de"kırmızı
daha nasıl gs ayrı anlamıyorum. teriminde siyah olması da ona ayrıca bir göndermedir. forumu biraz okusaydın anlardın sanırım.[/QUOTE] gardaş okuduk formu.ben de en az senin kadar çok istiyom iyi bi pankart olmasını,ama sarı ile kırmızı arasına siyah terim yazısı ordaki cimbom havasını dağıtmış.ama yine de elinize sağlık,emeğinize sağlık,ne diyem... |
[QUOTE=OsMaN1674;417994]Haklısın Ali'm bide orijinal tezahüratlraımız yok bi öğrenmisiz kırmızı beyaz sampiyon sivas ... sivasspor sen cok yasa böle 90 dk gecmiyo millet sıkılıyor tezahürat yapmıyor sahsen ben sıkılıyorum grup liderlerinin yeni tezahüratlar bulması lazım[/QUOTE]
bunun yeri burası değil kardeş.başka konulara lütfen.............. |
[QUOTE=yener_sahin;417996]yapan kişiyle sürekli irtibat içindeyim şu anda msn de.sendemi öyle olduğunu düşünüyorsun.anlamıyorum daha nasıl sarı kırmızı renk koyacaktık.adamı deli etmeyin yaw.[/QUOTE]
yok gardaş ben öle düsünmüyorum bence güzel olmus ben arkadasa dedim konusmanın anlamı yok diye |
[QUOTE=yener_sahin;417999]bunun yeri burası değil kardeş.başka konulara lütfen..............[/QUOTE]
zaten hicbir zaman yeri olmadıki bu konunun biz aynı sekilde devam edelim!!! |
--->: -->: --->: -->: PANKARTA NE YAZALIM....
[QUOTE=a.yurdakul;417998]gardaş okuduk formu.ben de en az senin kadar çok istiyom iyi bi pankart olmasını,ama sarı ile kırmızı arasına siyah terim yazısı ordaki cimbom havasını dağıtmış.ama yine de elinize sağlık,emeğinize sağlık,ne diyem...[/QUOTE]
fatih terim spor yazarı olan osman tamburacıya telefonda küfrtmedi mi.onun tasvip etmediğimizi başka hangi renkle gösterecektik.beyler lütfen biraz köstek olacağınıza destek olun. |
-->: PANKARTA NE YAZALIM....
sivasta taraftarlık bilinci gelişmemiş abi.takım 1. ligde ama taraftar amatör lige bile yakışmıyo deyip bu bahsi burdan kapatıyom.inşallah top mop dediğimiz bursa taraftarı gibi oluruz bizde yakında.yani top deil yanlış anlamayın,tarftar oluruz :)
|
--->: PANKARTA NE YAZALIM....
SİZ BİZANSKEN BİZ OSMANLIYDIK..........
ÇOK ANLAMLI BENCE SİZCE? |
[QUOTE=a.yurdakul;418005]sivasta taraftarlık bilinci gelişmemiş abi.takım 1. ligde ama taraftar amatör lige bile yakışmıyo deyip bu bahsi burdan kapatıyom.inşallah top mop dediğimiz bursa taraftarı gibi oluruz bizde yakında.yani top deil yanlış anlamayın,tarftar oluruz :)[/QUOTE]
dinime küfreden müslüman olsa bari şu söylediklerine sadece gülüyorum.ben fbmaçına gidemeyeceğim halde bu işi bursadan organize ediyorum.sen gelmiş burda bana ahkam kesiyorsun.önerin varsa yaparsın.kötü olmuş diyorsan daha güzelini yaparsın bizde değerlendiririz.yok şöyle olmuş yok taraftarlık bilinci gelişmemiş dersen hoooop derim ben sana.taraftarlığımıza kimse laf edemez.laf ebeliği değil gördüğün gibi icraat yapıyoruz burda. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:09. |