![]() |
--->: SİVAS TÜRKÜSÜ İNDİRİN
can gardaşlarım sivasspor marşı lazım bulamıyorum olan varsa rapide atarsa simdiden tskler iyi paylaşımlar gardaşlarım....
|
[QUOTE=ereme;194901]can gardaşlarım sivasspor marşı lazım bulamıyorum olan varsa rapide atarsa simdiden tskler iyi paylaşımlar gardaşlarım....[/QUOTE]
öncelikle aramiza hsg kardesim..vallahi bende yok ama olan arkadaslar kesin yardimci olurlar sana..hayirligeceler,,guzel saatler |
-->: SİVAS TÜRKÜSÜ İNDİRİN
ben de var ama şimdi çok uzun sürer uyku vakti geldi başka zaman atsam?
|
Çalışmıyor bu linkler nedenini bilen varmı başka sivas türkülerini nerden bulabiliriz.
|
[QUOTE=sivaslim58;195263]Çalışmıyor bu linkler nedenini bilen varmı başka sivas türkülerini nerden bulabiliriz.[/QUOTE]
[B][B] linklerin belirli süreleri var bu topic acilali 1,5 sene olmus :) linklerin ölü olmasi normal sen Ayhan kardese mesaj yolla, belki yardimci olabilir[/B][/B] |
zahmet olmazsa sivasın neresındensın gardas türküsünü tekrar upload edermisiniz
|
güsel tessekkkur etdım ayhancığım
|
Ya lütfen abimi gardaşım demeyin o benim abim
|
[QUOTE=aarbiger;197710]zahmet olmazsa sivasın neresındensın gardas türküsünü tekrar upload edermisiniz[/QUOTE]
bana ulaş ben sana yolliyim msnni yaz bana |
Abicim bayağı önceden açmıştın konuyu çok güzel paylaşım ama bu müziklerin hepsi bizde var dimi :D eminim okuyanlar anlamadı ama sen anladın... ;)
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:34. |