![]() |
Cevap: Rıza ÇALIMBAY
[B]Hocayı gerek oyun anlayışı ve oyuncu tercihleri, gerekse değişiklikler konusuda ne kadar çok eleştirsem de hakemler konusundaki haklı itirazına sonuna kadar destlek veriyorum ve uğradığı haksızlıklara da o kadar karşı çıkıyorum..Hocamız hakem müseveddelerinin hataları ve bize karşı yaptıkları katliamlara karşı itirazında sonuna kadar haklı...yeter artık Sivasspor üzerine bu kadar organize ve bilinçli hakem katliamı yapılamaz![/B]
|
[b]şimdi biraz insaf etmek lazım,takım düşerken kurtardımı kurtardı,geçensezon hepimiz gördük takımın avrupaya gitmeyişi kimin yüzünden ?tabiki adi hakemlerin değilmi?o avrupaya gidemeyişimiz bu sezonuda etkiledi adam gibi 3 4 oyuncu alırdık avrupa kupasında oynayacak olmamız sivası aklından gecirmeyen birçok oyuncunun gelmesine sebeb olurdu,busezon sadece akhisar ,bjk,eskişehir,mersin,bursa,gençler,maçının 3 tanesinde hata yapmasalar şimdi 46puanla bjknin dibinde olurduk suç kimin şimdi?rıza hoca düşmanlığı kimseyi köretmesin ,haa inatları ,bazı oyuncularda ısrar etmesi,maç içinde oyuna müdehale etmemesi vss hataları yokmudur ?elbetteki vardır şuan ligde sivasın ağırlığını taşıyacak kimseyi göremiyorum,bjk zaten almaz rıza hocada sivasdan daha rahat yer bulamazz baska yerde 4 te 0 çeken hocayı o ğün yollarlar yapılacak iş bu sezonu atlatıp inşallah kupayıda sivasa getirmek için sezon bitene kadar tam destek olmak lazım[/b]
|
Riza hoca trabzon macinda ustune duseni layikiyla yapmistir
|
[B]Şu an (19/04/2013 -perşembe saat: 00:10) Sipas tvde Nail beyin sorularını cevaplayan başkanımız Mecnun Odyakmaz Rıza Çalımbay ile gelecek sezon da çalışmak istediklerini ve bu konuyu kendisine söylediklerini ve cevap beklediklerini söyledi..transfer ve gelenlerin gidenlerin de sezon biter bitmez şekilleneceğini söyledi..Rıza hoca konusunda devam etme düşüncesine açıkçası çok şaşırdım:confused::confused::confused:[/B]
|
[QUOTE=DOGU_BEY;848637][B]Şu an (19/04/2013 -perşembe saat: 00:10) Sipas tvde Nail beyin sorularını cevaplayan başkanımız Mecnun Odyakmaz Rıza Çalımbay ile gelecek sezon da çalışmak istediklerini ve bu konuyu kendisine söylediklerini ve cevap beklediklerini söyledi..transfer ve gelenlerin gidenlerin de sezon biter bitmez şekilleneceğini söyledi..Rıza hoca konusunda devam etme düşüncesine açıkçası çok şaşırdım:confused::confused::confused:[/B][/QUOTE]
Ben röportaja bakamadim ama seneye Calimbay ile devam edilecegine pek ihtimal vermiyorum. Lig devam ederken seneye yollarimizi ayiracagiz diyemez zaten. Eger gercekten Calimbay ile devam edilirse gecmis olsun. Her mac sonrasi basit gol yedik, yapmamamiz gereken hatayi yaptik vs. dejavu yasamak istemiyorum. Ben Calimbay'in seneye Kasimpasa'nin basina gececegini düsünüyorum. E. Saglam'da Bjk'nin basina gecer. |
[QUOTE=DOGU_BEY;848637][B]Şu an (19/04/2013 -perşembe saat: 00:10) Sipas tvde Nail beyin sorularını cevaplayan başkanımız Mecnun Odyakmaz Rıza Çalımbay ile gelecek sezon da çalışmak istediklerini ve bu konuyu kendisine söylediklerini ve cevap beklediklerini söyledi..transfer ve gelenlerin gidenlerin de sezon biter bitmez şekilleneceğini söyledi..Rıza hoca konusunda devam etme düşüncesine açıkçası çok şaşırdım:confused::confused::confused:[/B][/QUOTE]
[B]Demek ki başkan hocadan, takımdan, oynanan şahane futboldan ve takımın bulunduğu konumdan çok memnun kalmış olacak ki seneye de Rıza hocayla devam etmek istiyor. Allah sonumuzu hayreyleye [/B] |
Anca kupayi alirsa devam ederler. Tabi hoca isterse
|
rıza adamdır anadolunun bir organik çocudur bunu tüm dünya böyle bile devam sen bu çehrin çocusun seni isti yoruz hocam devam
|
[B]Frikiğin sonundaki Çalımbay görüntüsü teknik/taktik her şeyi unutturuyor. Çalımbay, güzel frikiği atan Selçuk’u alkışlıyor kenarda... Sen ne güzel adamsın be Rıza Hoca. Ne güzel adamsın be Büyük Kaptan. Çocukluğumuzun kahramanı Atom Karınca, bugünün de kahramanısın benim gözümde. Var ol. Sen hep var ol.
Uğur Meleke[/B] |
[B][QUOTE=Besyo_cu;851784][B]Frikiğin sonundaki Çalımbay görüntüsü teknik/taktik her şeyi unutturuyor. Çalımbay, güzel frikiği atan Selçuk’u alkışlıyor kenarda... Sen ne güzel adamsın be Rıza Hoca. Ne güzel adamsın be Büyük Kaptan. Çocukluğumuzun kahramanı Atom Karınca, bugünün de kahramanısın benim gözümde. Var ol. Sen hep var ol.
Uğur Meleke[/B][/QUOTE] bu mu güzellik? acaba bu maç bizim lehimize bir sonuçla bitseydi meleke bu yazıyı yazar mıydı?[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:43. |