![]() |
Cevap: HAYRETTIN YERLIKAYA
Neyse burdan futbolcu tartışılmakla taraftarda olunmaz sivassporu düşünmekde anlaşılmaz.Umarım bu sene deplasmanlarda sizleri aramızda görürüz o zaman taraftarda takımını düşünen de futbolcusunu sevende açığa çıkar ;)
|
taraftar sadece bağırmakla da olmaz...
düşünmekle de olur...;) inşallah kardeş.... gelsin diyarbakıra sivas,gidicem maçına....o da 2.yarı olur artık... |
ne demiş eskiler;
Erkek kavgada taraftar deplasmanda belli olur...Biz bu takımı çook düşündük çok tekme yedik,çok dayak yedik.Bende elazığda okuyorum inşallah denk gelirse diyar deplasmanında karşılaşırız... |
ama hayrettin oynarsa bağırmam:)
şaka şaka.... inşallah kardeş...buluşuruz orda |
giyer formamızı geliriz maça............
|
sen bu takımda banko oynuyorsun ve faruk gibi adamlar takımdan gidiyorlarsa yazıkk bizee...
|
bencede hayronun bence bu son senesi gelecek sene adam arıyacaklar ne war yedekde dursaydı faruk hadi ilk 18 e de almasaydın gelecek sene adama çok iş düşecek çok pişman olacak bülent bey ben bu politikaya kızıyorum ya sen bütün iyi yedekleri yolladı diallo murat faruk ama yeter artık ya biz bile görüyoruz ama sen nası göremiyosun bunları bülent bey
|
ben her zaman söylüyorum...eğer takımdan biri gidecekse ilk gidecek hayrettin olmalıydı...
bu kadar kötü kademe yapan, 3.lig de yapılmayacak hataları yapan hayrettin...ayrıca en kötü özelliği topu oyuna sokamaması... bülent hoca tek sivaslı diye oynatıyo yıllarca...ama biraz profesyonel olmak lazım... |
oynamasının avantajları da var ama dezavantajları artık avantajlarının çok üstünde
|
O kadar tecrübeye rağmen hala saç baş yolduruyorsun.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:25. |