![]() |
Cevap: Eskişehirspor-Sivasspor.
kimse kendını kandırmasın..bıraz durust olalım.1-Evinde kesınlıke maglup olmayacaksın 2- deplasmanda en kötü 4 galibıyet alırsan bu ligde kalırsın.Tersı olursa yada rıza efendı gıbı sadece puan olarak 1 puana raz olursan BANK ASYA otobusune bınersın
|
[QUOTE=sibur;694238]kimse kendını kandırmasın..bıraz durust olalım.1-Evinde kesınlıke maglup olmayacaksın 2- deplasmanda en kötü 4 galibıyet alırsan bu ligde kalırsın.Tersı olursa yada rıza efendı gıbı sadece puan olarak 1 puana raz olursan BANK ASYA otobusune bınersın[/QUOTE]
Kelimesi kelimesine doğru..Ben Sivasın asla o adını bile anmak istemediğim lige düşeceğineihtimal wermedim halada wermiyorum.Ama şuda bir gerçek ki rahatlıkla alınabilecek bir çok maçı Sivas alabilirdi we şimdiki durumdada olmazdı..Y,nede bu takımın düşeceğine inanmıyorum... |
insallah maci sivassporumuz kazanacak diye dusunuyorum...
|
[I][U][B]SON SÖZ SİZİN….[/B][/U][/I]
[COLOR="DarkSlateGray"][FONT="Arial Black"]Spor Toto Süper liginin 22. haftası bu akşam Eskişehir'de oynanacak olan Eskişehirspor-Sivasspor maçıyla açılacak. Şiddetle puanlara ihtiyacı olan Sivasspor'un özellikle defans hattında neler yapacağı merak edilirken,Teknik Direktör Rıza Çalımbay,bir hafta boyunca yapılan hatalar üzerinde çalıştıklarını ve bu maçta en az hata ile oynayacaklarını belirterek “ Fazla söze gerek yok,artık sahada konuşma zamanı geldi” dedi. Saat 20.00'da başlayacak olan bu önemli maçı Balıkesir bölgesi hakemlerinden İlker Meral yönetirken,yardımcıları, Cem Satman ve Asım Yusuf Öz olurken,4. hakem ise Ali Salk. Sivasspor 21. haftada 16 puanla 16. sırada yer alırken,Eskişehirspor 29 puanla 9. sırada bulunuyor.[/FONT][/COLOR] |
[B][I][U]Ivanovs ve Abdurrahman kadroda yok[/U][/I][/B]
[B]Sivasspor'un bu akşam oynayacağı önemli maçın 18 kişilik kadrosuna Ivanovs ve Abdurrahman alınmadı.Her iki futbolcuda uzun süredir sakatlıkları nedeniyle forma giymiyor.[/B] [COLOR="DarkRed"][FONT="Arial Black"] [U]Sivasspor'un 18 kişilik kadrosunda şu futbolcular yer alıyor;[/U] Korcan Çelikay, Lubos Kamenar, Erman Kılıç, Ziya Erdal, Cihan Yılmaz, Jakub Navratil, Hayrettin Yerlikaya, Sedat Bayrak, Uğur Kavuk, Tomas Rada, Kamil Grosicki, Sandro Mendonça, Kadir Bekmezci, Mehmet Nas, Yannick Kamanan, Mehmet Yıldız, Ricardo Pedriel Suarez, Michael Eneramo.[/FONT][/COLOR] |
hayrettin oynamasın bu maçı kesin alırız.
|
konu açma yetkim olmadıgından dolayı burada paylaşıyorum..
[B] İLK 11LER ESKİŞEHİR İvesa Sezgin Diego Nadareviç Volkan Erkan Alper Tello Koray Sezer Ümit Karan T.Direktör: Bülent Uygun SİVASSPOR Korcan Uğur Navratil Sedat Ziya Grosicki Rada Kadir Erman Pedriel Eneramo T.Direktör: Rıza Çalımbay Stat: Atatürk Saat: 20.00 Yayın: Lig Tv Hakem: İlker Meral [/B] |
[B][/B][COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"][B]ŞU ANDA BİZİM BİR TEK SORUNUMUZ VAR.ODA ORTA SAHA VE DEFANS.DEFANS OYUNCULARININ SAKAT OLMASI,NAVRATİL VE RADA'NIN TAKIMA TAM ALIŞMAMASI VE KADEME HATALARI YAPMASI,ORTA SAHANIN BOŞ KALMASI.BÜTÜN BUNLARA RAĞMEN TAKIMIMIZ ÇOK ARZULU VE İSTEKLİ.ENERAMO'NUN ÇOK EKSİĞİ VAR.RIZA HOCA PEDRİAL İLE BAŞLAYIP İLERLEYEN DAKİKALARDA ENERAMO'YU ALABİLİR.MEHMET NAS TRABZON MAÇINDA ÇOK KÖTÜYDÜ RIZA HOCA'NIN BUNA DA BİR ÇARE BULMASI LAZIM.[/B][/FONT][/COLOR]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:10. |