![]() |
Cevap: MİCHAEL OWEN SİVASSPOR'A DOĞRU...
Arkadaşlar Mickeal Owen'a twitter'da sorduğum hiç bir soruya cevap vermiyor ha diyosanız sana neden cevap versin...Bakın bu haber doğru olmasa sivasspor yani biz onun üstünden bayağı prim yaptık ve ben owen olsam buna izin vermezdim herhangi bir şekilde açıklama yapardım bu twitter olur gazete olur televizyon olur açık konuşmak gerekirse çok ümitliyim inşallah olur.
|
bekleyip göreceğiz hiç bir şey imkansız değildir sonuçta belli bir ücret karşılığı var neden olmasın bir k.paşa kadar yok mu sivas _?
|
bilmem bir taktik bilmem gerçek benim fikrim hayal transfer olur
İngiliz golcü için herhangi bir girişimde bulunmadıklarını belirten Sarılar, “Biz de haberleri internetten takip ediyoruz. Kulüp olarak sadece gülüyoruz. Michael Owen ile bizim hiçbir görüşmemiz olmadı. Biz de çok şaşırdık. Nereden çıkıyor bu haberler” dedi. |
[QUOTE=dossena58;797621]Arkadaşlar Mickeal Owen'a twitter'da sorduğum hiç bir soruya cevap vermiyor ha diyosanız sana neden cevap versin...Bakın bu haber doğru olmasa sivasspor yani biz onun üstünden bayağı prim yaptık ve ben owen olsam buna izin vermezdim herhangi bir şekilde açıklama yapardım bu twitter olur gazete olur televizyon olur açık konuşmak gerekirse çok ümitliyim inşallah olur.[/QUOTE]
birde şu açıdan bakalım Sivasspor üzerinden reklamını yapıyor owen :) |
Doğubeyin sözleri ve son haberlerle ateş yeniden alevlendi gelirse çok çok iyi olur Owen yazılı Sivasspor formasıyla gezmek için sabırsızlanıyorum :D
|
MİCHAEL OWEN SİVASSPOR' u satın alır geri gider
|
[QUOTE=şahane yiğido;797737]MİCHAEL OWEN SİVASSPOR' u satın alır geri gider[/QUOTE]
Hic Kimse Sivasspordan daha büyük ve önemli degildir gelmesse gelmesin! Unutmayin Musa Aydin Servet Cetin gibi oyunculari biz büyüttük!!! |
[B]transfer hayırlı olsun...kaynak sağlam
emre[/B] |
[QUOTE=velibircan;797754][B]transfer hayırlı olsun...kaynak sağlam
emre[/B][/QUOTE] Kaynak neresi kardş?eminmsn bukadar insan hber bekliyor umitlendrme bzi bosuna |
[QUOTE=velibircan;797754][B]transfer hayırlı olsun...kaynak sağlam
emre[/B][/QUOTE] uydurma yok öyle bir şey henüz |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:47. |