SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   İŞTE FARKIMIZ! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=8174)

Del Piero 13.03.2009 16:24

Cevap: Kale kilite mail atalım

[QUOTE=karamik;491131]Arkadaşlar adamlar kesinlikle dikkate alıyolar sivasspor aşkına bu formu doldurun ve gönderin herkesede yayayım bunu.

[url]http://www.kalekilit.com.tr/tr/contact/btform.asp[/url][/QUOTE]

ben sponsor olmalarını istediğim....

srecko 16.03.2009 12:21

Cevap: İŞTE FARKIMIZ!

merhaba sıvassporlu tum arkadaslar
buraya gelmekte bıraz gec kalsamda evet bende aranıza sonunda gelebıldım
ve ıcımden gecen tum mutfıs duyguları sızınle paylasmak ıstedım
bende sıvaslı olup balıkesirde yasamakta olan hemen hemen cogu sıvaslı gıbı gurbette dogmus ve
hala gurbette yasamakta olan eskıde besıktaslı sımdıde ve tum gelecekte bır sıvasspor taraftarı
bır sıvaslı kardesınızım..
su gunlerde bır kahvede calısmaktayım ve ınsanlardan hıssederek okudugum anektodlarım gercekten tarıfı
ımkansız muthıs bır duygu,bızlere bu duyguları yasattıkları ıcın basta sayın baskanımıza ve teknık ekıbıne
tesekkurlerı bır borc bılıyorum.takımımızın teknık dırektoru sayın Bulent Uygun aslında takımımızın teknıkdırektorgunden
zıyade gonullerın,ınanmıslıgın,bırlıgın,beraberlıgın,farkların takımının teknıkdırektoru demek lazım ona.) tum sevgılerımı yolluyorum
yanı kısacası emegı olan her ınsana farksız sonsuz tesekkurlerımı sunuyorum..
ben bu ınanmıslıgı 8 martta sayın baskanımızın teknıkdırektorumuze yapmıs oldugu muhtesem destek acıklamasında hıssettım
gordum ve anladım.belkı hala ıcımde azda olsa ınanama duygusunu sıldı benden.bence bugunde bır tarıhı gun olacak
takı allah nasıp ederde sampıyon oldugumuz an ve gunde
ogunlerı ınsallah hep beraber gorecegız ve bızım,ınanmıslıgın,beraberlıgın,sevgının ve farkın sampıyonu oldugumuzu tum
dunyaya ınsanlara gosterecegız...
tum sıvaslı ve sıvaslı olmayan sıvasspora gonul baglamıs ınsanlarada selamlar yolluyorum...
unutmayınkı belkı bıraz dıger vatandaslarımızı kızdırsada uzsede sıvaslı olmak bır farktır.)

subasi29 13.04.2009 00:02

[B]Son istatistiklere göre 79 ülke Sitemizi ziyaret ediyor ve etmiştir.
İSTATİKLER :
Prozent Land/Domain
tr 70.4% Turkey
de 16.1% Germany
nl 4.9% Netherlands
us 2.2% United States
fr 1.7% France
dk 1.2% Denmark
at 0.7% Austria
ch 0.6% Switzerland
be 0.6% Belgium
uk 0.2% United Kingdom
unknown 0.1%
ru 0.1% Russian Federation
br 0.1% Brazil
kr 0.1% Korea, Republic of
ca 0.1% Canada
cy 0.1% Cyprus
au 0.1% Australia
cn 0.1% China
bg 0.1% Bulgaria
0% Unknown
il 0% Israel
it 0% Italy
jp 0% Japan
no 0% Norway
kw 16 0% Kuwait
pl 16 0% Poland
ro 15 0% Romania
se 13 0% Sweden
kz 12 0% Kazakhstan
sk 12 0% Slovak Republic
gr 10 0% Greece
ie 10 0% Ireland
pt 10 0% Portugal buyuk basari[/B]

ritsos 15.04.2009 20:01

Memleketim sivas ama önce BEŞİKTAŞK SİVAS İKİNCİ, birlikte şampiyonlar ligine...

club7house 15.04.2009 20:06

[QUOTE=ritsos;503388]Memleketim sivas ama önce BEŞİKTAŞK SİVAS İKİNCİ, birlikte şampiyonlar ligine...[/QUOTE]

Olabilir, yalnız şöyle bişey söyleyim sivas memleketin olabilir ama , ben seni hemşerim olarak görmüyorum acilen yolal.. Sivaslı ayılar ist'da ne arar diyen taraftarınla mutluluklar...

ready 15.04.2009 20:19

[B]önce memleketimin takımı Sonra varsa tuttugun takım hem sivasda yaşayıp da sonrada istanbul takımları şampiyon olsun diyenler pek inandırıcı gelmiyor bana[/B]

fatih_bm 23.04.2009 00:17

Maalesef en büyük sorunumuz çoğumuzun 2 takımlı oluşu.Sivasspor 2. takımımız olduğu sürece bi halt olmaz bizden

ERMAN 30.04.2009 13:22

cok yalın bir site emege gecen herekese tesekkürler

mysuskunx 30.04.2009 13:49

HEP BİRLİKTE DAHA GÜZELE...........

ersinersin 01.05.2009 11:43

arkadaşlar artık 2. takım yok ya tek takım tek yürek olacağız SİVASSPOR!!!![FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Black"][B][/B][/COLOR][/FONT]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:39.