![]() |
Cevap: Kale kilite mail atalım
[QUOTE=karamik;491131]Arkadaşlar adamlar kesinlikle dikkate alıyolar sivasspor aşkına bu formu doldurun ve gönderin herkesede yayayım bunu.
[url]http://www.kalekilit.com.tr/tr/contact/btform.asp[/url][/QUOTE] ben sponsor olmalarını istediğim.... |
Cevap: İŞTE FARKIMIZ!
merhaba sıvassporlu tum arkadaslar
buraya gelmekte bıraz gec kalsamda evet bende aranıza sonunda gelebıldım ve ıcımden gecen tum mutfıs duyguları sızınle paylasmak ıstedım bende sıvaslı olup balıkesirde yasamakta olan hemen hemen cogu sıvaslı gıbı gurbette dogmus ve hala gurbette yasamakta olan eskıde besıktaslı sımdıde ve tum gelecekte bır sıvasspor taraftarı bır sıvaslı kardesınızım.. su gunlerde bır kahvede calısmaktayım ve ınsanlardan hıssederek okudugum anektodlarım gercekten tarıfı ımkansız muthıs bır duygu,bızlere bu duyguları yasattıkları ıcın basta sayın baskanımıza ve teknık ekıbıne tesekkurlerı bır borc bılıyorum.takımımızın teknık dırektoru sayın Bulent Uygun aslında takımımızın teknıkdırektorgunden zıyade gonullerın,ınanmıslıgın,bırlıgın,beraberlıgın,farkların takımının teknıkdırektoru demek lazım ona.) tum sevgılerımı yolluyorum yanı kısacası emegı olan her ınsana farksız sonsuz tesekkurlerımı sunuyorum.. ben bu ınanmıslıgı 8 martta sayın baskanımızın teknıkdırektorumuze yapmıs oldugu muhtesem destek acıklamasında hıssettım gordum ve anladım.belkı hala ıcımde azda olsa ınanama duygusunu sıldı benden.bence bugunde bır tarıhı gun olacak takı allah nasıp ederde sampıyon oldugumuz an ve gunde ogunlerı ınsallah hep beraber gorecegız ve bızım,ınanmıslıgın,beraberlıgın,sevgının ve farkın sampıyonu oldugumuzu tum dunyaya ınsanlara gosterecegız... tum sıvaslı ve sıvaslı olmayan sıvasspora gonul baglamıs ınsanlarada selamlar yolluyorum... unutmayınkı belkı bıraz dıger vatandaslarımızı kızdırsada uzsede sıvaslı olmak bır farktır.) |
[B]Son istatistiklere göre 79 ülke Sitemizi ziyaret ediyor ve etmiştir.
İSTATİKLER : Prozent Land/Domain tr 70.4% Turkey de 16.1% Germany nl 4.9% Netherlands us 2.2% United States fr 1.7% France dk 1.2% Denmark at 0.7% Austria ch 0.6% Switzerland be 0.6% Belgium uk 0.2% United Kingdom unknown 0.1% ru 0.1% Russian Federation br 0.1% Brazil kr 0.1% Korea, Republic of ca 0.1% Canada cy 0.1% Cyprus au 0.1% Australia cn 0.1% China bg 0.1% Bulgaria 0% Unknown il 0% Israel it 0% Italy jp 0% Japan no 0% Norway kw 16 0% Kuwait pl 16 0% Poland ro 15 0% Romania se 13 0% Sweden kz 12 0% Kazakhstan sk 12 0% Slovak Republic gr 10 0% Greece ie 10 0% Ireland pt 10 0% Portugal buyuk basari[/B] |
Memleketim sivas ama önce BEŞİKTAŞK SİVAS İKİNCİ, birlikte şampiyonlar ligine...
|
[QUOTE=ritsos;503388]Memleketim sivas ama önce BEŞİKTAŞK SİVAS İKİNCİ, birlikte şampiyonlar ligine...[/QUOTE]
Olabilir, yalnız şöyle bişey söyleyim sivas memleketin olabilir ama , ben seni hemşerim olarak görmüyorum acilen yolal.. Sivaslı ayılar ist'da ne arar diyen taraftarınla mutluluklar... |
[B]önce memleketimin takımı Sonra varsa tuttugun takım hem sivasda yaşayıp da sonrada istanbul takımları şampiyon olsun diyenler pek inandırıcı gelmiyor bana[/B]
|
Maalesef en büyük sorunumuz çoğumuzun 2 takımlı oluşu.Sivasspor 2. takımımız olduğu sürece bi halt olmaz bizden
|
cok yalın bir site emege gecen herekese tesekkürler
|
HEP BİRLİKTE DAHA GÜZELE...........
|
arkadaşlar artık 2. takım yok ya tek takım tek yürek olacağız SİVASSPOR!!!![FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Black"][B][/B][/COLOR][/FONT]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:39. |